Şimdi Ara

2002'den kalma HD kameram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum bende para yok para 0 0 -1 anlayacağınız ve bende evi araştırıp bu kamerayı buldum herşeyi var elimde ingilizce, driver cd'side var.
    Kamera'nın adı
    SHARP Viewcam Z VL-Z500

ve eski olduğu için, okuduğuma göre Win98, ME, XP, NT'Yİ destekliyor.
    Eskiden bilgisayarım Vista 32 bitti kullanabiliyordum ama şimdi Windows 7 64 bit driver yüklerken yüklemede processingte takılıyor kalıyordu. Windows Uptade'den araştırdım ordada çıkmadı. Sonra manuel olarak yükleyeyim dedim driverleri usb'leri bozdum. 1 gün sonra düzeldi. Daha sonra aklıma geldi
    CD'yi normal değilde klasörlerine girdim setup dosyasını uyumluluk modunda XP, 98 her biriyle açtım processing kısmını geçiyor fakat kayıt defterindeki bazı yerlere erişim izni yok erişmeye çalıştığı ve verdiği hatalar fotoları atayım
    CD'de verilen read me dosyasını okudum çözüm yok + CD'de pixlab media browseri veriyor onuda yükledim.

tabi bende gittim regedit yazıp kayıt defterine vurdum kırbacı sorunu anladım.

Sorun şu ss'lerde verdiğim gibi regeditte bazı yerlere erişim izni yokmuş

Propertiesi hiç görüntüleyemiyorum ama diğerlerini oku iznim var sadece ama yetkileri düzenleyemiyorum ne yapabilirim yardım edin everyone'ye tam denetim verdiğimde erişim engellendi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FA901B84 -- 30 Ağustos 2014; 13:59:21 >

• Yardım eden

Orijinalden alıntı: tricore

dostum senin erişim yetkileriyle ilgili bir sorunun yok sanıyorum , sürücü çok eski , internette yenisini bulmayı denedin mi ?

denedimde işte benim oku yetkim var sadece.
    SYSTEM'de ise tam yetki var ben kameranın driveri yükleyince bu hataları veriyor.
    İnternette baktım yok ve hep sahte programlar.

Orijinalden alıntı: Mehmet Cemre Kısa

quote:

dostum senin erişim yetkileriyle ilgili bir sorunun yok sanıyorum , sürücü çok eski , internette yenisini bulmayı denedin mi ?

SYSTEM'de ise tam yetki var ben kameranın driveri yükleyince bu hataları veriyor.

kullanıcı hesapları/kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını en düşüğe getirin.
    virüs programı varsa kapatın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 30 Ağustos 2014; 16:52:30 >

quote:

quote:

kullanıcı hesapları/kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını en düşüğe getirin.
    virüs programı varsa kapatın .

evet zaten öyle

• C:\Kullanıcılar\Administrator klasörü daha önce bu hesabı etkinleştirmediyseniz bilgisayarınızda mevcut değildir.

2.1- Komut İstemcisi'ni önyükleme esnasında açın.

2.2- Komut İstemcisi'ne regedit yazıp Enter'a basın. Bu Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin açılmasını sağlayacak.

2.3- Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde HKEY_LOCAL_MACHINE anahtarını seçin...

...ardından üstteki Dosya menüsünü genişleterek Yığını Yükle bağlantısına tıklatın.

2.4- Açılan Yığını Yükle penceresinde üstten açılır menüyü genişletin ve C:\Windows\System32\config yolunu izleyin.

Burada C harfi Windows'un yüklü olduğu sürücüyü temsil ediyor. Windows arayüzünde genelde C olarak geçen sistem sürücüsü burada Windows arayüzünde görünmeyen gizli bölümlerin görünmesi yüzünden genelde C olmaz. Örneğin bende sistem sürücüsü D harfini almış. Dolayısıyla önce sistem sürücünüzü bulun (Windows, Program Files gibi klasörlerden kolaylıkla tanımlayabilirsiniz) ardından bu sürücüde \Windows\System32\config yolunu izleyin.

2.5- \Windows\System32\config klasörünü açtığınızda içinde SAM adında bir dosya olduğunu göreceksiniz. Bunu seçin ardından Aç butonuna tıklatın.

2.6- Yığını yükleyeceğiniz anahtar adı için enpedi yazın ve Tamam'a tıklatın.

2.7- HKEY_LOCAL_MACHINE\enpedi\SAM\Domains\Accounts\Users\000001F4 yolunu izleyin ve sağ taraftaki F anahtarına çift tıklatın.

2.8- Açılan düzenleme penceresinde pek çok rakam olduğunu göreceksiniz. 2. kolonun 8. satırında 11 değeri olduğunu göreceksiniz.

Bunu 10 olarak değiştirin ve Tamam butonuna tıklatarak kaydedin.

2.9- Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni ve Komut İstemcisi'ni kapatın.

2.10- Otomatik olarak alttaki ekrana döneceksiniz. Devam seçeneğini seçerek Windows 8'in normal olarak yüklenmesini sağlayın.

artık girişte bir administratör seceneğiniz olacak.

çalıştıra cmd yazıp

1.2- Gizli yönetici hesabını etkinleştirmek istiyorsanız net user administrator /active:yes komutunu girin ve Enter'a basın.

1.3- Gizli yönetici hesabını devre dışı bırakmak istiyorsanız net user administrator /active:no komutunu girin ve Enter'a basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 30 Ağustos 2014; 17:03:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tricore kullanıcısına yanıt
    bunun benim işime yarayacağına emnmisin burda windows 8 yüklemekten bahsediyor hangi siteden (ç)aldın bunu :D

bunun benim işime yarayacağına emnmisin burda windows 8 yüklemekten bahsediyor hangi siteden (ç)aldın bunu :D

kaynağı google senin için araştırdım rica ederim teşekkürün için.

sana kolay gelsin 2002 de aldığın kameranla arkadaşım.

not : win 8 için evet win 7 için de geçerli orada yazanlar.
  • Mesajları okumadım,yazan olduysa kusura bakmasın. Herşeyi sil , driver'ı yüklerken setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk gider seçeneğinden XP'yi seç. Düzgün kurarsa aynı şekilde .exe uzantısına da aynı işlemi yap.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.