Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
158.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sevtug kullanıcısına yanıt
    opsiyon olması lazım benim 2003 sol var cd changer yok fakat özellik mevcut teyp dehttps://forum.donanimhaber.com/inceleme-audio-system-digital-music-changer-orjinal-teybe-usb-sd-aux--60110696
    bu ürünü kullanabiliyorsun cd changer varmış gibi taklit ediyor usb den kullanıyorsun direk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UPS

    arkadaşlar mrb.

    2005...2007 otomatik hb corolla ya bakıyorum bu aralar.

    hb çok küçük olmayan, içi diğer hb lerden biraz genişçe, kalite konusunda yeterli modellere bakarken bu araca rastladım.



    kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

    2018 yılında bu araç alımır mı.

    yakıtı ve diğer konularda tavsiyeleri bekliyorum.

    teşekkürler.
    bende 2003 hb var, lpg olduğundan bagaj biraz dar oluyor arabanın içi gerçekten ferah geniş hb olmasına rağmen yakıt çok iyi bence lpg de fakat motor ömrü kısalıyor bence lpg yoruyor dikkatli kullanmak gerek otomatik nasıldır bilemem 4 vites tam otomatik yatkıt olarak manuelden biraz fazladır fakat bütçeniz buna yetiyorsa iyi araçtır tavsiye ederim
  • 2058 de olsa alınıp kullanilacak bir araba sorunsuz problemsiz rutin bakım harici sanayi yüzü görmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 corolla sol hatchback

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legend_01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 2007 model 1.4 d4 dizel araç 163 binde sürekli yağ eksiltiyor 5000 km yaklaşık 1 litre rahat eksiltti. daha önce de eksiltme vardı yağı değiştirdik hala eksiltme var. Bu arada son yağda shell helix ultra ect c3 yokmuştur. Bu corolla da kronik bir sorunmuş araştırınca öğrendim. Ama çözüm için vakum pompası turbo segmanlar falan değişmesi gerekiyormuş. Elimde uzun bir liste var

    Piston segman takımı, Takım Conta Motor, Oring, Conta, Conta su giriş gövde, yağ filtre elemanı, antifriz sllc 5 lt, motor yağı 5w30 5lt, segman seti, piston, aks somunu, klips, klima valf oringi, civata, conta, debriyaj rulman ve ayırıcı, conta silindir kapak, pompa vakum.
    Bu parçalar değiştikten sonra yağ eksiltme sorunu çözülmüş araçta. Bu sorunun farklı bir çözümü var mı yoksa sorun kalıcı mı ?
  • Arkadaşlar merhaba herkese.

    2005 model 1.6 vvti benzin/lpg otomatik vites bir aracım var.

    Aracımda geçenlerde bir sorun yaşadım. 120 de başlayan bir titreme vardı ama balans titremesi gibi değil arabanın ön tarafını komple titretiyordu resmen. Rot balans vs düzeltmedi sorunumu ardından aks başlarıdır diye ustama gittim. Ustam baktı dedi ki akslar sağlam ön sağ iç aks başının olduğu yerde fazlaca bir boşluk var aks milinin girdiği yeri yemiş bu dedi. Küçük şehirde yaşıyorum ustam bu otomatik yapılması için şanzıman iner buralarda indirtme toplayamazlar geri dedi ve Ankara’da bir usta önerdi. Konuştuk ettik fakat adamın işleri çok yoğunmuş yakın zamanda yapamam dedi. Bu şekilde kullanabilir miyim dedim görmeden bilemem dedi. Şimdi ayın 10unda uzun yola çıkacağım 2-3bin km yol yapmam lazım. Ankara’ya yakınım İstanbul da olur eğer tavsiye ettiğiniz ve de ekonomik olan tanıdığınız ustalar varsa yazabilir misiniz gerçekten yardıma ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TEM oto istanbulda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Corolla 2004 ön sağ emniyet kemeri koltuk kilidinde ağrıza var. Toka yerinden çıkıyor.

    Tamiratı yapılır mı? Yedek parçacılarda yenisini bulamadım?
  • Merhaba arkadaşlar. 2007 sol otomatik 6000 km. de geçen hafta yaklaşık 3000 km. lik bir tatilden döndum, uzun yolda özellikle gaz pedalına basıp kaldırma esnasında swiç sesi gibi bir ses (tık tık) geliyor. Sanki otomatik algılama gibi . Sorum sizin aracınızda da bu ses var mı? Yada bu normal mi? Teşekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel otomatik mmt var.şöför tarafı, çamurluk alt taraftan ses geliyor motor çalışırken.sürtme gibi kesintisiz.şanzımandan mı acaba bu ses.triger zinciri falan mı? alternatör kasnağı sanıyordum onnu değiştirdim kesilmedi.meger diğer tarftanmış ses. bu ses normal mi ya da. triger kayısı sağ da mı solda mı
  • Arkadaşlar merhaba,



    2004 1.6 otomatik corollammı satıyorum. 228bin kmdedir.

    Gümüş renk hb dir. lpg vardır. değişeni yok, 4-5 parça çamurluklarda boya vardır, hasar kaydı 7 kazada toplam 7-8bin tl çıkıyor. fiyat olarak 42500 tl yazdım, az mı çok mu bilemedim.



    Yakın zamanda satanlar ne kadara sattı, ya da alanlar ne kadara aldı, paylaşabilir mi?



    Ankaradayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sol 2004 benzinli aracimin vites kolunda boşluk var. Vitesteyken dahi sanki boştaymis gibi sallanıyor. Çözümünü bilen, daha önce başına gelen var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendeki 2005 sol hb nin torpidonun arkasından yıllardır klasik rahatsız eden gıcırtı sesi geliyor. Bu tarz çok şikayet var ve klimanın soğuk sıcak ayarını yapan kısmın dişlisinden geldiği yazılmış. Bir defa klimacıya gittim ustanın yanında ses çıkmayınca onun da başı kalabalık olunca yaptıramadan gelmiştim. Bu tarz problem yaşayıp sorunu tamamen çözen birisi var mı?
  • Selam arkadaşlar.. İzmir'de beyin tamiri konusunda öneri alabilir miyim?
  • Bu arac nerede au alir.sag taraf yer tamamen gol olmus.cekmece polen filtresinde su yok.cam alti izgara acik oradan almamis.kapilar kuru fitil de degil. On cam oynuyor oradan almis olabilir mi diyecegim direk dosemeleri kuru. Araca binmedik hic durmadan iki gun yagmur yagdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Ön camın dibindeki ızgara kanalları tıkanıyor ve özellikle şiddetli yağışta su birikip sağ taraftaki havalandırma boşluğundan içeriye yolcu tarafı paspas kısmı göl oluyor.



    Bu kasada tasarımı dar yapıldığı için kanalların temizlenmez ise tıkanıyor kolayca. Silecekleri ve o ızgarayı sökmeden tıkalı olmadığına emin olmayın. Daha önce çok defa gördüm ve dediğim gibi çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. ön camı söküp taktırırken baktım deliklerde tıkanıklık yoktu dışarıdan.belki diplerdedir. nasıl temizleyebiliriz .
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Sert bir teli içeriye doğru itin bir yandanda hortumla su verin. Paçalıkların arasından çıkacaktır tel.

    Sağ ve sol taraf için yapın bunu düzelir zaten görürsünüz dökülenleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar 2004 1.6 corolla HB otomatik sol araç sahibiyim.

    2004 corolla sol otomatik aracımda son bir haftada 2 kez başıma geldi. hararet göstergesi kontağı kapatmama rağmen sıfıra düşmüyor ve orada kalıyor tekrardan çalıştırdığımdada kaldığı yerden yükselmeye devam ediyor. arabada hararet sorunu yok ama göstergeye bakarsan araba yanıyor olması lazım gibi. tavan yaptıktan sonra ( H nin üstüne kadar çıktıktan sonra) kontak kapattığımda sıfıra düşüyor. ilk başta müşürden şüphelendim fakat müşür arıza yapsa hiç çalışmaz dediler benimki çalışıyor ama yanlış çalışıyor :wacko: biri saatin değişmesi gerektiğini ve onunda komple kadranın değişmesi gerektiğini söyledi. sadece hararet göstergesi satılmıyormuş komple değiştirilebiliyormuş.

    eklediğim fotolarda her fotoğraf arasında 1-1.5 saatlik aralar var yani ilk çalıştırmada normal sıfırdan başlıyo yaklaşık 1 saatlik kullanımda normal seviyede ısındıktan sonra kontak kapatıp 1-1.5 saat bekleme süresinden sonra tekrar çalıştırdığımda yüksek seviyeden başlıyor. bir müddet kullanımdan sonra artık zirveye geliyor ve bir sonraki kontak kapatıp açmada artık devir saatine göz kırpmaya başlıyo ve ordan sonra birdaha aç-kapa yaptığımda orta seviyelere iniyor.


     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirasila -- 7 Ocak 2019; 14:46:50 >




  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.