Şimdi Ara

2001 MODEL LPG' Lİ SUZUKİ VİTARA ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce Suzuki Vitara 1.6 JLX araçlar nasıldır? Benim için en önemli konu yakıt ve yedek parça.. Yazacağınız mesajlar doğrultusunda olumlu fikir edinirsem aracı görmeye gideceğim.. Duruma göre 2000-2003 arası model alabilirim.

http://www.sahibinden.com/2001_model_sirali_sistem_lpg_li_suzuki_vitaraWQQaXQQ6037389WQQpXQQdisplayitem
    Linkteki araç sahibi şöyle demiş..
    ARACIM ORJİNEL OLUP, 2 PARÇADA ÇİZİLMEDEN DOLAYI BOYA VARDIR DEĞİŞENİ YOKTUR. ARAÇ MUAYER OLUP İSTEDİĞİNİZ YERE BAKTIRABİLİRSİNİZ HER HANGİ BİR MASRAFI VARSA BANA AİTTİR. LPG TAKILI 6000 KM OLDU ŞEHİR İÇİNDE KIŞ ŞARTINDA 185 YKR YAKIYOR. PULU 122,50'DİR.

Yakıt konusunda söylediği ne derece doğrudur?

Şimdiden teşekkür ederim..

Aracın resmini de koyayım da tam olsun bari.. :)

2001 MODEL LPG' Lİ SUZUKİ VİTARA ALINIR MI?

• Güzel bir araç..Suzukiler hafif arazide oldukça başarılı araçlar, okuduğum ve gördüğüm kadarıyla...

Mekanik veya elektriksel hiç problemini duymadım çevremden. Parçalarıda bildiğim kadarıyla uçuk değil

Yakıt konusu değilde, çizik konusunu detaylı araştırmak lazım, fotosu vs. varmıymış çizikten sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _crash_ -- 21 Şubat 2008; 15:36:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

Güzel bir araç..Suzukiler hafif arazide oldukça başarılı araçlar, okuduğum ve gördüğüm kadarıyla...

Mekanik veya elektriksel hiç problemini duymadım çevremden. Parçalarıda bildiğim kadarıyla uçuk değil

Yakıt konusu değilde, çizik konusunu detaylı araştırmak lazım, fotosu vs. varmıymış çizikten sonra?

Merhaba;
    Buradan aldığım izlenimlere göre gidip aracı görmeyi dünüşünüyordum ama konuya katılım olmadı. Aslında konuya katılım olmamasını, 'Demek ki tutulan bir araç değil. Alıp kullanan yok. Bu nedenle yorum yapan da yok' diye değerlendiriyorum. Üstünü ciziyorum.
    Teşekkürler..
  • Rica ederim, yinede bunu çok dikkate almayın, çok konu açtım merak ettiğim araçlar hakkında, hiç cevap alamadığım birçoğu oldu..

Hayırlısı, gönlünüze göre bulursunuz birşeyler inşallah...

• Arkadaşım benim daha 10 sene önce vitaram vardı. Ankarada 2 tane servisi bir showroom'u vardı ve hepsi aynı kişinindi. Parça temininde İnanılmaz zorluklar çektim. Servis desen ayrı dert çektikleri fiyatı kabul edecen başka şansım yoktu. Dışarısı desen her parçası yerli arabanın 10 katı fiyatla karşılaşıyordum. Jeep'e biniyosun ya herkes seni yolunacak kaz gibi görür. Velhasıl kelam 2 sene zar zor bindikten sonra satmaya karar verdim. 1 sene satamadım. En sonunda bir galeriden araba takasıyla kurtuldum. Bir daha da tövbe. İyi düşün görüntüsüne fiyatına bakıp aldanma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

Arkadaşım benim daha 10 sene önce vitaram vardı. Ankarada 2 tane servisi bir showroom'u vardı ve hepsi aynı kişinindi. Parça temininde İnanılmaz zorluklar çektim. Servis desen ayrı dert çektikleri fiyatı kabul edecen başka şansım yoktu. Dışarısı desen her parçası yerli arabanın 10 katı fiyatla karşılaşıyordum. Jeep'e biniyosun ya herkes seni yolunacak kaz gibi görür. Velhasıl kelam 2 sene zar zor bindikten sonra satmaya karar verdim. 1 sene satamadım. En sonunda bir galeriden araba takasıyla kurtuldum. Bir daha da tövbe. İyi düşün görüntüsüne fiyatına bakıp aldanma.

Merhaba;
    Sevgili arkadaşım yazmış olduğun bilgiler benim için çok değerli. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
    Galiba Fiat Fiorino binek bekleyeceğim..
    İyi çalışmalar...

• Yalnız şu konu atlamış, vitaralar o kadar sorunsuz bir araç ve parçalar o kadar uzun ömürlü ki parçanın pahalı olması o kadar önem taşımıyor... benim arkadaşım yıllardır vitar kullanır... satıp yeniden vitara alacak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gzl araç kullanımı ve konforu iyi 3-4kere binme fırsatım oldu
  • kullanan arkadaşım vardı rahat ve konforlu araç
    lpg li kullanımda arkadaki bagajı çok kısıtlıyor bunu dikkate almanı öneririm
  • merak ediyorum 1.6 motor yetiyo mu bu koca kasaya
  • yedek parçası pahalı olup koltıklarıda oldukca dardır bilenler bilir özellikle arka koltuğa 3 yetişkinin binmesi çok zordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.