Şimdi Ara

2004 Mitsubishi Lancer Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik vites 300 binde önemli bir kazası yok boya birkaç parça alınır mı fiyat 18 bin

Edit: linkhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2004-otomatik-lancer-lpg-li-hasar-kayitsiz-239480521/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 17 Kasım 2015; 2:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serdardespp

Alınır . Adam en azından dürüst .
    Sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.
    Genede bi usta görsün tabi

Eyvallah hocam iyice göstereceğiz zaten japon olduğu için dayanıklıdır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bildiğim kadarıyla bu arkadaşımızda bu kasa Lancer var.

Tesekkur ederim konuya davet ettiğin için.
    Fiyatı pahalı. Araç biraz bakım istiyor gibi. Mesala farlar kararmış. Otomatik viteslerde yağ problemi var diye biliyorum. Benim aracim düz vites.
    Araba hakkında kısa bilgi vereyim, çok kaliteli , iç ve dış malzemeleri gerçekten omurluk yapılmış gibi. Maşallah kronik sorunu yok, yol tutuşu dönemine ve parasına gore çok iyi. Çift airbag klima ve 4 disk ABS fren fiyat performans aracı yapıyor. Yedek parçası bolca ve ucuz. Hyundai grubu ile uyumlu çoğu. Yalıtım her japon gibi berbat.

İlla Lancer bakacaksan 1.6 pluslara bak . onlarda direksiyon dikişli , arka rugarlik ve park sensoru standart. Yeniliyorum fiyat pahali , bu araç için pahalı. Km şaibeli, ilerde daha da sıkıntı yapacak size. Aynı fiyatlara sorunsuzunu alabilirken neden sorunlu alasiniz ?
    Ben 17.500 e aldim bu arada.

• 2000 üstü carismalara bile daha fazla istiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bildiğim kadarıyla bu arkadaşımızda bu kasa Lancer var.

Tesekkur ederim konuya davet ettiğin için.
    Fiyatı pahalı. Araç biraz bakım istiyor gibi. Mesala farlar kararmış. Otomatik viteslerde yağ problemi var diye biliyorum. Benim aracim düz vites.
    Araba hakkında kısa bilgi vereyim, çok kaliteli , iç ve dış malzemeleri gerçekten omurluk yapılmış gibi. Maşallah kronik sorunu yok, yol tutuşu dönemine ve parasına gore çok iyi. Çift airbag klima ve 4 disk ABS fren fiyat performans aracı yapıyor. Yedek parçası bolca ve ucuz. Hyundai grubu ile uyumlu çoğu. Yalıtım her japon gibi berbat.

İlla Lancer bakacaksan 1.6 pluslara bak . onlarda direksiyon dikişli , arka rugarlik ve park sensoru standart. Yeniliyorum fiyat pahali , bu araç için pahalı. Km şaibeli, ilerde daha da sıkıntı yapacak size. Aynı fiyatlara sorunsuzunu alabilirken neden sorunlu alasiniz ?
    Ben 17.500 e aldim bu arada.

Hocam bu kasa lancer yok işte temiz olanlar 23-24 en az. Şanzımanına iyice baktırıp alacağız zaten daha önce çok çektik şanzımandan. Bu fiyatlara başka öneriniz varsa bekliyorum. Otomatik vites olmalı bu arada. Adamla konuştum şehirler arası yol yapıyorum bi sorunu olsa yaptırırım dedi.

@muhalif13

Hocam bu arabaya da baktım aşırı dökük görünüyor ağır hasar kaydı mevcutmuş ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-212-auto-dan-mitsubishi-lancer....2007-model...otomatik....lpg-209222849/detay al daha ucuz
    biraz araştırıp al.
    Piyasası düşük araçların pazarlığı daha çok olur.

İlanda agır hasar kayıtlı ve komple boyalı yazıyor.

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Bu civarda fiyatı olan araç arıyorum bende. Bu fiyatlara Aveo en uygunu hocam. Yedek parçası en ucuz Aveo da. Malum eski araç parçası ucuz olmalı. O ilanı ornek olsun diye koydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki aracım 2004 lancerdı 9 yıl kadar severek kullandım ,yakın fiyatlara satılan reanult clio ıvır zıvır arabaların hepsinden üstündür,parçası orjinalse ucuz sayılmaz ama kaza yapmadığınız sürece parçada lazım olmaz,motorla ilgili tık dememiştir 9 sene boyunca,temizini bulursanız çok iyi araçtır.

Orijinalden alıntı: mm.olcayto

Bir önceki aracım 2004 lancerdı 9 yıl kadar severek kullandım ,yakın fiyatlara satılan reanult clio ıvır zıvır arabaların hepsinden üstündür,parçası orjinalse ucuz sayılmaz ama kaza yapmadığınız sürece parçada lazım olmaz,motorla ilgili tık dememiştir 9 sene boyunca,temizini bulursanız çok iyi araçtır.

İlandaki nasıldır sizce hocam

Orijinalden alıntı: Booster_06

quote:

Bir önceki aracım 2004 lancerdı 9 yıl kadar severek kullandım ,yakın fiyatlara satılan reanult clio ıvır zıvır arabaların hepsinden üstündür,parçası orjinalse ucuz sayılmaz ama kaza yapmadığınız sürece parçada lazım olmaz,motorla ilgili tık dememiştir 9 sene boyunca,temizini bulursanız çok iyi araçtır.

Manuel kullandım otomatiği nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası,km nin oynanmış olması biraz kafamı bulandırdı ama, belli ki yapan bu adam değil,alınır mı belki motor oranlarıda ölçtürülüp sonucuda iyi çıkarsa olabilir,satmak değil binmek için gayet iyidir,fakat alırsanız triger vs ne zaman değişmiş öğrenin ,yağ yakma sorunu var mı sorun ,bir kaç bin daha çıkma imkanınız varsa ,biraz daha araştırabilirsiniz.Bu arada şimdi daha önce otomatiğini kullanan bir arkadaş aklıma geldi, sordum,ev aldığı için satmıştı aracını,gayet memnundum dedi.

• Bu arada kastettiğim ilan ilk füme-siyah lancer için diğeri ağır hasarlıysa boş verin .

quote:

quote:

Manuel kullandım otomatiği nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası,km nin oynanmış olması biraz kafamı bulandırdı ama, belli ki yapan bu adam değil,alınır mı belki motor oranlarıda ölçtürülüp sonucuda iyi çıkarsa olabilir,satmak değil binmek için gayet iyidir,fakat alırsanız triger vs ne zaman değişmiş öğrenin ,yağ yakma sorunu var mı sorun ,bir kaç bin daha çıkma imkanınız varsa ,biraz daha araştırabilirsiniz.Bu arada şimdi daha önce otomatiğini kullanan bir arkadaş aklıma geldi, sordum,ev aldığı için satmıştı aracını,gayet memnundum dedi.

Onu düşünüyorum hocam zaten iyice baktırıp alacağım. Fiyat olarak 21 civarına kadar çıkabilirim ama bu olursa daha iyi olur tabiki.
    Aracın sahibi aracın tiptroniği çalışmıyor dedi yanı + - vites değiştirme şeyi. 300 liraya yapıyorlarmış ben uğraşmadım dedi ama ondan birşey çıkmaz galiba.

• En garantisi yetkili servisine götürmek,en azından masrafı kaç çıkar belli olur.
  • 2007 plus otamatik olanini bir yıl kullandım..sıfır sorun yasadim..yak8tı gidisi cekisi mukemmeldi..ayrıca ust kasa lancerlara nazaran cok sessiz motor sesi var..arac icinde motorun calisip calismadigini bile zor anliyorsunuz..yol sesini diger lancerlara nazaran daha az aliyor..sade vede şık gorunuyor..badi kitlerle evoya benzetiyolar..ginede km yuksek oldugundan iyi bir ustaya gösyerin derim..

Orijinalden alıntı: ismail_yilmaz61

2007 plus otamatik olanini bir yıl kullandım..sıfır sorun yasadim..yak8tı gidisi cekisi mukemmeldi..ayrıca ust kasa lancerlara nazaran cok sessiz motor sesi var..arac icinde motorun calisip calismadigini bile zor anliyorsunuz..yol sesini diger lancerlara nazaran daha az aliyor..sade vede şık gorunuyor..badi kitlerle evoya benzetiyolar..ginede km yuksek oldugundan iyi bir ustaya gösyerin derim..

Aynen kaç kez motorun çalıştığını unutup marş yaptım:)

Teşekkürler yorumlar için dikkate alacağım.

2005 model 1.6 comfort lancer aracım var.
    Araçtan çok memnunum otomatiği şahane. Vites geçişleri sorunsuz. Şu ana kadar ciddi bir sorunla karşılaşmadım. LPG'ye tam uyumlu. İç aksam kalitesi de güzel. O fiyat aralığında bence tartışmasız en iyi alacağı araç..

Pejo 206, clio,fiesta alacağına bu araç şahane!!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.