Şimdi Ara

2001 M5. Ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benzini de sövmeden seve seve alırım diosan
    süper derim
  • ne düşünelimki herkesin rüylarına girebilecek bir araç
  • Manyak fiyatta iyi Paran varsa alabilirsin
  • arabam.com'da görmüştüm 1 hafta önce.. Audi rs4 var 2001 model 56.000 avro yazmıştı oda düşünülebilir.
  • çok yakar bea ne yapacan bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 19 Ağustos 2006; 19:26:38 >
  • cok harika bir arac arkadasım..bu sıralar bende bu e39kasadan bakıyorum..ama m5degil..525d falan..dizel olacak yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper bı arac ama çok pahalı
  • kısacası 4 tekerlekli uçak bence. ve fiyatıda bu araca göre iyi
  • al sen bu arabayı al buna sıralı sistem lpg yi attınmı tadından yinmez bak performansıda düşmüomuş
  • Araba güzel,vergi ve yakıtı düşünmüyorsan kaçırma
  • lpg caktin mi bunaa!! allahhhh
    yaa walla param bol diosan kesinlikle al diecem!! ama bol paran varsa git baska bise bak bu eski biraz
  • Bmw ' ni en ii 5 kasalarından biri olmasına ragmen o kasaya M yakısmıyor ...!!!

O kasa daha agır abi kasası benim gözümde . ( belkide tek agır abi bmw si ... )
  • aylık 10.000 ytl gelirin yoksa unut gitsin çok benzin harcıyor yetmezmiş gibi parçalrıda ateş pahası kaskosu ve yıllık vergisi bile bi araba parası tutuyor alım satımı ve yedek parçasını saymıyorum

hadi yakıtını koyarım dedin kaskosunu yaptırmam dedin vergisinide öderim bi çare dedin gel görki parçaları ateş pahası yahu ne olacak ortalık 5 serisiyle dolu der gibisin ama onlar m5 deyil onların çıkmasıdır yan sanayisi gırla var ortalıkta ama bir m5 e ne çıkma bulaiblirsin nede yan sanayi zaten böyle bir araca yan sanayi parça takılırımı oda başka bi tartışma konusu

anlayacağın çok paran yoksa fiyatının düşüklüyüne kanma boşuna o fiyata satılmıyor o araçlar ben euro artmadan önce 57 milyara 2001 modeli için el sıkıştım (o fiyata aynı model 520 bile alınmıyor )volvo s40 t4 le takasa üste 40 milyar verecektim sonra baktım işin içinden çıkamıyorum vaz geçtim sende iyi düşün derim

• pahalı bir araç 48.000 euro ve M5 bakımlar ve parçaları doğal olarak pahalı ama maddi yönden zorlamayacak ise kesinlikle tanışılması gereken bir araba
  • yıllık vergisi olan 8,5 milyarı ödersin sonuçta 90 kağıtlık alete biniyosun o koymaz aylık 1000 km binsen 1 milyar benzine para verisin oda koymaz senelik kaskoda yaptırırsın bi 5 kağıtta ona verirsin artık oda koymaz da 1 sene sonunda arabayı satim dediğinde muhtemelen bi 10-15 milyar zararına verirsin bide şimdiye kadar arabaya binerken yaptığın 25 milyarlık masrafıda hesaplarsan vay anasını satim bi senede zevk için 40 lira harcadım diye kafanı taştan taşa vurursun o koyar...
  • param olsa da m5 almam.

e46 bmw 3.28 tam full.bu da 250 vuruyor.varsın 0-100 hızlanması 7.5 sn olsun.

38 milyar

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2563456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 20 Ağustos 2006; 22:13:30 >
  • Bence fiyat çok güzel.Param olsa kaçırmam valla.Ama 5lt motor ne kadar yakar Allah bilir iyi para ister bu alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

yıllık vergisi olan 8,5 milyarı ödersin sonuçta 90 kağıtlık alete biniyosun o koymaz aylık 1000 km binsen 1 milyar benzine para verisin oda koymaz senelik kaskoda yaptırırsın bi 5 kağıtta ona verirsin artık oda koymaz da 1 sene sonunda arabayı satim dediğinde muhtemelen bi 10-15 milyar zararına verirsin bide şimdiye kadar arabaya binerken yaptığın 25 milyarlık masrafıda hesaplarsan vay anasını satim bi senede zevk için 40 lira harcadım diye kafanı taştan taşa vurursun o koyar...

Üstat muhteşem özetlemişsin tebrikler yaşayanlar bilir bunun nasıl birşey olduğunu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.