Şimdi Ara

2001 Avensis D4 2.0 VVT-i Otm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Toyota'cı Arkadaşlar, 2001 Avensis D4 2.0 VVT-i Otm. Almak istiyorum ama araçla ilgili fazla bilgim yok, yakıt yedek parça performans şanzıman oranı piyasa fiyatı herşey. Şu anda 98 Honda Cıvık 1,6 Otm.kullanıyorum. Honda'dan memnunum ama daha konforlu ve performanslı bişey olsun istiyorum. Teşekkürler.

• Güzel araç performans tüketim ilişkisi mükemmel diye dumuştum(forumda)Ne kadar istiyorlar bu araca
  • neden honda acccord düşünmüyorsun ??? honda civicten sorna gidebilecek eni iyi araç ya da yeni civice ne dersin ?
  • Bu kadara marka tarafatarı olunmaz adam 30 35 milyara arasında gidiyor sen accord diyorsunİşi iyice abarttın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 24 Temmuz 2006; 10:29:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayarduran

Selam Toyota'cı Arkadaşlar, 2001 Avensis D4 2.0 VVT-i Otm. Almak istiyorum ama araçla ilgili fazla bilgim yok, yakıt yedek parça performans şanzıman oranı piyasa fiyatı herşey. Şu anda 98 Honda Cıvık 1,6 Otm.kullanıyorum. Honda'dan memnunum ama daha konforlu ve performanslı bişey olsun istiyorum. Teşekkürler.

alacağın araç çok kaliteli bi araçtır ve motoru da halen güncel avensiste kullanılmakttadır! yani motor yönünden mükemmel ve performans olarak da o sınıfın en iyisi diyebilirim (tabii düz vites için),eğer yakıt ve performans konusunda en iyisini istiyorsan manuel vites olanını tavsiye ederim,ama hiç kuşkun olmasın ki bu araç seni uzun yıllar memnun edecektir, yedek parça sıkıntısı da yok, toyota servisleri heryerde yaygın zaten!

• NEDEN 5.20 İ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ DİYE BENDE BİR MARKA FANATİKLİĞİ YAPAYIM

İşin şakası bahsettiğiniz aracın motoru güncel, aracın kasa ağırlığı ile orantılı,ekonomik bir motor.Trigerin zincir olması da çok büyük bir avantaj.Donanım olarak da dolu bir araba ve halen bir çok modelde olmayan ön cam rezistansı bu araçda bulunmakta.. Kesinlikle düşünme..al
  • Teşekkürler. Almaya karar verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
  • forumda freestyle_ nickli arkadasta var bu arac.. PM atabilirsin gerci bu aralar sanirim foruma girmiyor ama bi sansini denemende fayda war.. bana araci freestyle_ sevdirdi ve yakit degerleri belki inanmiycaksin ama benim 1.3enjeksiyonlu 99model corollamdan cokcok az yuksek..

o motorda inanilmaz bir teknoloji yatiyo gercekten.. bu motoru ben cok savundum forumda basta dalga gecmislerdi bukadar az yakarmi diye ama soyle ufak bi arastirma yapan anliyor demek istedigimi..

guncel modellerde de ayni motor war fakat yakit konusunda o 2001in kasasi kadar randiman alinamiyor yenilerinde..

bulursan kacirma.. sanirim D4 az var piyasada o yuzden buldugunu al yamugu warsa da biraz masraf yapar guzellestirirsin deger yani..
  • yalnız freestyle arkadaşımızda manuel şanzımanlısı var,bi de otomatik yerine bence düz olanı daha iyidir,hem performans hem de yakıt tüketimi açısından,ama tabii otomatik de iyi bi seçenek!
  • Otomatik olan yakıtta sanırım en fazla yarım litre farkeder ama otomatiğin kullanımı daha rahat, biraz fazla yakıta değer bence. Bir de ikinci el piyasa fiyatları hakkında bilginiz varmı, bu aracın kasko değeri 18 700 ytl. 70-80 bin km. de ufak tefek çizikler hariç orijinal olanını 16-18 bin ytl. arası alabilirmiyim. Teşekkürler.
  • 18 zor ama 20'ye bulursun o km'de
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

18 zor ama 20'ye bulursun o km'de

Haziran ayında İstanbul da bir tanıdık 70 binde 18 500 ytl ye almış, 18 in altına alırım diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayarduran

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

18 zor ama 20'ye bulursun o km'de

Haziran ayında İstanbul da bir tanıdık 70 binde 18 500 ytl ye almış, 18 in altına alırım diye düşünüyorum

bilmiyorum ama genelde ikinci el fiyatları yazın artıyor!
  • bence olay ucuzunu bulmaktan cok D4unu bulmak.. piyasada cok yaygin olmayan bir modelin 2.elinin zayif olmasi muhtemeldir.. alan kolaykolay birakmaz zaten o araci..
  • 18.500'e manuelini aldım(4 ay aradıktan sonra) Bu araba emsalsiz bir arabadır.Bilen bilir, 1.6 lardan az yakar.Konfor, performans, sağlamlık....Bence rakipsiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stress1

18.500'e manuelini aldım(4 ay aradıktan sonra) Bu araba emsalsiz bir arabadır.Bilen bilir, 1.6 lardan az yakar.Konfor, performans, sağlamlık....Bence rakipsiz.

kullanan herkesten cok olumlu seyler duydum hayirli olsun benzeri olmayan cok guzel bir araba almissin
  • bizde 1.6 comfort vvt-i var 2005 model şehir içi 5.9 yakıyor şehirlerarsı 5.4 ağırlığına ve performansına göre çok iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

bizde 1.6 comfort vvt-i var 2005 model şehir içi 5.9 yakıyor şehirlerarsı 5.4 ağırlığına ve performansına göre çok iyi bence

1.6 Şehir içinde biraz ağır değilmi, serilikte yani. 1.6 Honda Otm. şehir içinde iki kişiyle iyi ama dört kişi olduğunda ağır kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.