Hadi bakalım hayırlısı. |
2007 yılında Alamanya da 3,148,163 araç satılmış 2020 Q3 dahil 2,041,831 Aaaaaa alamanya 2007 lerin bile altına düşmüş bu gidişle alamanya 90 ları arar olacak.. Konu sahibinin amacı belli 2000 lerde kaç hanede araba vardı şimdi kaç hanede yazamaz , artık evlerde 2 araba olduğunu yazamaz ,apartmanların otoparklarının arabadan dolup taştığını yazmaz ama böyle pandemi dönemi gibi kriz oldumu :)) zor günlerden geçildiğini herkes biliyor 2018 i bile arar olduk ama nasıl 2001 gibi krizin sonrası düzeltildiyse yine düzeltilir farketmesende araç satışları artsa da savaş ekonomisindesin.. Altta kaynak linkleri de var sen diyorsunki böyyük alamanya 2000 lerin altına düşmüş.O zamanlar almanya da kaç avm vardı https://www.best-selling-cars.com/europe/2007-top-car-markets-in-europe-by-country// https://www.best-selling-cars.com/germany/2020-q3-germany-best-selling-car-brands-and-models// |
"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR XBOX:ThecaliphTR |
Sende bugun bile benzer başlığı açabilecek kapasite var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR XBOX:ThecaliphTR |
Boş yapmissin sadece bugüne kiyasla 2001 de hersey cok daha iyiydi neymiş simdi her evde 2 araba varmışta bilmemneymiste , sen herhalde turkiyede degil amerikada felan yaşıyorsun.turkiye nufusuna oranla en az arabaya sahip olan ülkelerden biri bu konuda rakibimiz sadece afrika ulkeleri Plansiz kentlesmeden ve nüfus yoğunluğundan dolayi heryerde araba trafik var sanılıyor ama alakasi yok bir anadolunun ücra kentleriji gezin bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaklaşık 3 aydır forumda gördüğüm her aktrolü blokluyorum. Eskiden senin gibilerle tartışırdım ama duvarla tartışmaktan farksız olduğunu görünce vazgeçtim, onun yerine hemen bloklayıp geçiyorum. Sen de belli ki aktrolsün ve son 10 yıldaki bu berbat ötesi yönetime rağmen hala AKP'yi ve RTE'yi savunacağım diye yırtınıyorsun. Bu acınası halinizi görünce midem bulanıyor, daha fazla bulanmasın diye anında blokluyorum. Sana da blok. |
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz. * Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük biraz daha artar. (Emil Michel Cioran) * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 4 Kasım 2020; 1:30:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Bu USA seçim sonucu kim kazanırsa kazansın bu döviz artışları dahada hızlanır ... Dolar yıl sonunda 10 kağıdı geçecektir.Euro ise nereye gider bilemiyorum ... Bu saaten sonra Sıfır otomobil almak her baba yiğidin harcı olmayacak malesef ..! Vatana millete bu artışlar hayırlı olsun ..! |