Şimdi Ara

2000€ sistem tavsiyesi ( Amazon.de den )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitor =Alienware 240hz gsync 520€ / Veya 400€ ya PG278QR 165hz gsync geniş açı 2k 27inch monitor
    CPU =Intel Core i9 9900k 520€
    SSD =480GB SSD 60€
    Ram =2x8 Stick 100€
    Mainboard =Asus PRIME Z390-A 179€
    GPU =RTX 2070 Super 500€
    Computer Case =Corsair Carbide Series 270R 59€
    PSU =Corsair CX750M 89€
    CPU Cooler =Corsair Hydro H100x 90€
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Total =2117€
    No Tax =1735€

Böyle bir sistem toparladım kafamdan. ve kafamda işlemci konusunda sıkıntılarım var. Sizce ryzen 3900x mi almam gerekir ? Daha önce 8350 SOBA işlemcisini kullanan biriyim kışın iyi ısıtıyor ama pc açısından aynısından iyi diyemm. Oyun benchmarklarında hala 14nm lik 9900k %10 önde. Raytarcing vb teklonojiler + 2.5k çözünürlüğünde oyun oynamayı planlıyorum bunları da göz önünde bulundurarak bir yorum yaparsanız işlemci ve diğer bileşenler ile alakalı sevinirim.

Not1: Klavye mouse bütün yan ekipmanlarım var.
    Not2: Listeyi yabancı bir arkadaşıma atacaktım ondan ingilizce.
    Not3: Almanyada yaşıyorum ondan fiyatlar € cinsindne ve sizden ricam önerilerinizi de amazon.de den yapmanız :)
    Not4: Tanıdığın şirketi üzerinden alıcaz bu yüzden vergisini geri alıcam.
    Not5: Çok tatlısınız

Edit1: RTX 2080 super vb daha güçlü bir kart şimdilik düşünmüyorum. Fiyat %50 artıyor ama performans artmıyor. Zamanı geldiğinde satıp yeni nesil bir kart alabilirim Ekran kartı tek sabit kalabilecek şey bu listede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 29 Ağustos 2019; 22:50:1 >

• Psu rm 750x olabilir. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 para birimine hatta 1 asgariye bu sistemi topluyorsun. Burada 7 tane asgari ucret.

Degerini bil oralarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu önerinizi not aldım inceliyeceğim.

değerini biliyorum hocam buranın

• Merhaba eğer 1440p de oyun oynamayı düşünüyorsanız 3600,3600x yada 3700x de tercih edebilirsiniz anakart olarak da x570 aorus elite wifi yada ihtiyacınıza göre wifisiz modeli öneririm. Bende 9900kf kullanıyorum daha yeni arkadaşıma da 3600 lü sistem topladım 1440p de oyun performans farkı çok az çözünürlük arttıkça yük işlemciden grafik kartına kayıyor bu nedenle fps ler daha çok ekran kartına bağımlı oluyor. Yeni ryzen işlemciler ne yazık ki çok fazla overclock potansiyeli taşımıyor bu nedenle kutudan çıkan stok işlemci sogutucuda yeterli oluyor işlemci sogutucu masrafından da kurtulmuş olursunuz artan parayı ekran kartına yatırıp 2080 super alabilirsiniz.
    Psu olarak Corsairin hx yada rm serilerine bakın muadil Seasonic,Evga modellerine de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 30 Ağustos 2019; 0:2:20 >
  • intel çöpleri vakit kaybı artık almayın su çöpleri sürekli açık cıkıyor işlemci performansı düsüyor üstüne 520 euro üstünede sogutucusu dahil 610 euro

2000€ sistem tavsiyesi ( Amazon.de den )
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Merhaba eğer 1440p de oyun oynamayı düşünüyorsanız 3600,3600x yada 3700x de tercih edebilirsiniz anakart olarak da x570 aorus elite wifi yada ihtiyacınıza göre wifisiz modeli öneririm. Bende 9900kf kullanıyorum daha yeni arkadaşıma da 3600 lü sistem topladım 1440p de oyun performans farkı çok az çözünürlük arttıkça yük işlemciden grafik kartına kayıyor bu nedenle fps ler daha çok ekran kartına bağımlı oluyor. Yeni ryzen işlemciler ne yazık ki çok fazla overclock potansiyeli taşımıyor bu nedenle kutudan çıkan stok işlemci sogutucuda yeterli oluyor işlemci sogutucu masrafından da kurtulmuş olursunuz artan parayı ekran kartına yatırıp 2080 super alabilirsiniz.
    Psu olarak Corsairin hx yada rm serilerine bakın muadil Seasonic,Evga modellerine de bakabilirsiniz.
    Arasıra yüksek performans isteyen oyunlara gömülsem de Dota cs go vs tarzı kısmen daha az gpu sömüren oyunlarla da içli dışlıyım. 165HZ 2k da yakalamada işlemci bir nevi şart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.