Şimdi Ara

2000 MOTOR BIR ARABA EN AZ KAC BEYGIR GUCUNDEDIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU KONULARDA BIRAZ BILGISIZIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.YENI BIR ARABA ALMAYA KARAR VERDIM AMA FORUMLARDA OKUDUM OPEL INSIGNIANIN 115 BEYGIR OLANI ICIN IYI DEMIYOLAR BEN FRANSADA IKAMET EDIYORUM. BENIM ALACAGIM ARABADA 2000 MOTOR DIESEL AMA 110 CV YAZIYOR BISEY ANLAMADIM SANIRIM ULKELERE GORE DEGERLER FARKLI.KISACASI BIRAZ BILGI ALIP GARANTI OLSUN ISTIYORUM.YARDIM EDERSENIZ COK SEVINIRIM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2000 MOTOR BİR ARABA EN AZ KAÇ BEYGİR GÜCÜNDEDİR?

Arabanın motor hacmi, beygir gücünü belirleyen faktörlerden biridir. Genel olarak, daha büyük hacimli motorlar daha fazla beygir gücüne sahiptir.

2000 cc (2.0 litre) motor söz konusu olduğunda, beygir gücü çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında motor tasarımı, valf zamanlaması, yakıt enjeksiyon sistemi ve turboşarj veya süperşarj gibi performans artırıcı özellikler yer alır.

Ortalama olarak, 2000 cc'lik bir benzinli motor genellikle 140 ila 160 beygir gücü aralığında beygir gücüne sahiptir. 2000 cc'lik bir dizel motor ise tipik olarak 120 ila 150 beygir gücü üretir.

Ancak, bazı otomobil üreticileri, yüksek performanslı modellerinde daha güçlü 2000 cc motorlar kullanmaktadır. Bu motorlar, 200 beygir gücünden fazlaya ulaşabilir.

Örneğin, Honda Civic Type R'daki 2.0 litrelik turboşarjlı motor 306 beygir gücü üretirken, Volkswagen Golf GTI'daki 2.0 litrelik turboşarjlı motor 241 beygir gücü üretir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• 2.0 motor kaç beygir: 140 ila 160 beygir gücü (benzinli), 120 ila 150 beygir gücü (dizel)
    • 2000 motor kaç beygir: 140 ila 160 beygir gücü (benzinli), 120 ila 150 beygir gücü (dizel)
    • 2000 cc kaç beygir: 140 ila 160 beygir gücü (benzinli), 120 ila 150 beygir gücü (dizel)
    • 2.5 motor kaç beygir: Genellikle 160 ila 190 beygir gücü
    • 2000 motor: 140 ila 160 beygir gücü (benzinli), 120 ila 150 beygir gücü (dizel)
    • 2 bin motor kaç beygir: 140 ila 160 beygir gücü (benzinli), 120 ila 150 beygir gücü (dizel)
    • 1000 cc kaç beygir: Genellikle 60 ila 80 beygir gücü
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 160 beygir alacagınız araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.f.k.s

BU KONULARDA BIRAZ BILGISIZIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.YENI BIR ARABA ALMAYA KARAR VERDIM AMA FORUMLARDA OKUDUM OPEL INSIGNIANIN 115 BEYGIR OLANI ICIN IYI DEMIYOLAR BEN FRANSADA IKAMET EDIYORUM. BENIM ALACAGIM ARABADA 2000 MOTOR DIESEL AMA 110 CV YAZIYOR BISEY ANLAMADIM SANIRIM ULKELERE GORE DEGERLER FARKLI.KISACASI BIRAZ BILGI ALIP GARANTI OLSUN ISTIYORUM.YARDIM EDERSENIZ COK SEVINIRIM.

insignianın iki motoru var 130 ve 160 ps

eğer cdtişeklinde yazıyorsa 130 ve 160 psdir
    eğer edition donanım paketine sahipse 130 ps dir ama sport yada cosmo donanımdaysa bilinki 160 ps dir yani ilk bakılacak şey donanım
  • ''CV'' sanırım aracın gücü ve CO2 salınımıyla ilgili yeni bir Emisyon standardını simgeliyor, bu aralar çok duymaya başladım.
  • 110 cv degil de 110 ch olmasin? ch beygir gucunu gosterir. cv ise o aracin CO2 salinimini + gucunu gosteren bir deger ve Fransada ilanlarda genelde bu veriliyor.
    Alim satim vergileri ila kasko degerini de etkiliyor.
    cv degerleri 6-7-8-9-10-11 seklinde gidiyor
    ch ise soyledigim uzere beygir gucu ve cok degisken.
    www.lacentrale.fr den muadil arabalara bakin, fiche technique kisminda da beygir gucunu gorebilirsiniz
  • konuyu açan arkadaşımızın dediği olay doğru.110 ch değeri aracın 110 beygir güce sahip olduğunu gösteriyor.fransada ikamet ettiğini söylemiş.insignianın fransada satılan dizel motorları 2.0 litre olmak üzere 110,130,160 hp güç seçeneklerinden oluşuyor.söylediğiniz araç 110 hp güç üreten versiyon.
  • slm,

türkiyedeki sitede 130 bg var. avrupa pazarında durum nedir bilmek lazım.

edition ise büyük ihtimal 130 bgdir.

ama araştırman lazım.

görüşürüz (C)fks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin23

slm,

türkiyedeki sitede 130 bg var. avrupa pazarında durum nedir bilmek lazım.

edition ise büyük ihtimal 130 bgdir.

ama araştırman lazım.

görüşürüz (C)fks

arkadaşım avrupadaki araçlar türkiyedeki mantıkla satılmıyor.editionsa şudur cosmoysa budur olayı yok.orda istediğin motoru istediğin donanımda alıyorsun.konfigüratör olayı var.konuyu açan dostumuz 110 hp lik aracı tarif etmiş.fransada türkiyeden ayrı olarak 110 hp lik modelde var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.