Şimdi Ara

2000 Model Mazda 323 1,5 lt 10.000 tl'ye sizce Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,kardeşim araç almak için Ankara'ya gitmişti,bugün de oto pazarında birisinden;2000 model ,1.5 lt Mazda 323 bulmuş,araç sadece şehir içinde ekonomik amaçlı kullanılacak,iş - ev arası...zaten ana aracımız var.
    Sizce 10.000 tl nasıl?Pazarlık ile 10 bin liraya indirmiş aracı; araç 140.000 km'de,manuel vites,2 havayastığı,abs felan var,ancak kliması yok.
    Biraz önce servise de sokmuşlar,computesti felan gayet düzgünmüş,servis uygundur demiş.
    Az yakan ve makul ölçülerde tatminkar olan bir araç için uygun gibi geldi.Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 3 Mayıs 2009; 16:47:33 >

• Selamlar...
    Mazda kaliteli bir araç olmasına rağmen Türkiye şartlarında alınması pek mantıklı bir araç değil.Aynı arabanın 99 modeli arkadaşımda var.Şehiriçi sakin kullanımda 30 kuruş civarı yakıyor km de.Yakıtı geçtim esas sorun yedek parça.Mazda az olduğu için yan sanayi parçası yok.Arkadaşım 1 hafta önce kaza yaptı arabayla arka çamurluk için 800 bagaj kapağı için de 800 istediler serviste.Bunların çıkmalarıda yoktu Ankara da bile.Fiyatının düşük olması bu sebeplerden.Ama kaliteli araba sonuçta.Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.
  • Teşekkürler,valla Tokat'ta kullanacağız aracı,burada zaten bir halt bulunmaz.Desene almak pek akıl karı değil,kardeşimi ikna etmem lazım
  • Clio bakılabilir bu fiyat aralığında,biraz daha küçük olarak twingo(2. araç dediğinizden yazdım) olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafag26

Selamlar...
    Mazda kaliteli bir araç olmasına rağmen Türkiye şartlarında alınması pek mantıklı bir araç değil.Aynı arabanın 99 modeli arkadaşımda var.Şehiriçi sakin kullanımda 30 kuruş civarı yakıyor km de.Yakıtı geçtim esas sorun yedek parça.Mazda az olduğu için yan sanayi parçası yok.Arkadaşım 1 hafta önce kaza yaptı arabayla arka çamurluk için 800 bagaj kapağı için de 800 istediler serviste.Bunların çıkmalarıda yoktu Ankara da bile.Fiyatının düşük olması bu sebeplerden.Ama kaliteli araba sonuçta.Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.

o aracın 30kurus yakması cok zor neden derseniz bizde 1.8 motoru var zorlama ve sehir ici 30 kurus anca yakıyo..Benim bildigim kadarıyla cogu insan 1.5 motorlu o modellere tüp bile taktırmıyo az yaktıgından...Hadi bide parca sıkıntısı demişssiniz olabilir fakat heleki ankarada yok olması cok sasırtııcı cünkü biz samsunda bile bulabiliyoruz istedigimiz yansanayi ürünü hayret ettim..hemde fiyat cok makul

• arkadaşım arabayı nasıl bi yerde kullandığın önemli ben imzamdaki aracı şehir içinde kullanıyorum sürekli 3000 deviri hiç geçmem. Ama evle iş arası 3 km olduğu için çok yakıyo 30 kuruş civarı kullandığı mesafeye göre değişir. Mazdalar gerçektende problemsiz araçlar patronumda 96 yılında mazda 323 lantis vardı dört sene bindik sıfır almıştık normal bakımlar haricinde servise hiç gitmedik.
  • Bence daha iyi bir araç alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç alınmış,9,900 tl'ye bağlamışlar,bakalım göreceğiz nasılmış...inşallah iyidir.Aklımızın ucundan bile geçmemişti valla bu model.
    İlgilenen herkese teşekkür ederim.

2000 Model Mazda 323 1,5 lt 10.000 tl'ye sizce Alınır mı?
  • Hayırlı olsun o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.