Şimdi Ara

2000 model Honda Civicler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araç 15 milyar civarlarında(benim düşündüğüm fiyat aralığında).
    Bu aracın 1.4 ümü 1.6 sımı makbuldür ?
    Donanım olarak en lüksü ? en düşüğü nedir ?
    Çok problem çıkarırmı ? Yakıt tüketimi nedir ?
    Bu konularda bana yardımcı olacak arkadaş varmı ?

• forumda aratırsan pek çok mesaj bulursun.

2000 yılında ldım 2007 de sattım, 130.000 km kullandım.

hiç arıza çıkarmadı, periyodik bakımları hariç hiç servise gitmedi, far soketlerini keyfi değiştirmiştim sadece.

parçası ucuz, bakımı ucuz, süper bir arabadır.

En yüksek donanımı iES dir, 1,6 sı makbuldur.

temiz kullanılmışını bulursan 500.000 deviren motorlular vardır
  • o zamanki hondalarda tek paket vardı zaten.

ya 1.4 ie yada 1.6 eas alabiliyordunuz.

ben 7 yıl 99 1.6 ies otomatik kullandım; yağı-suyu bir de çukurlar dolayısıyla yürüyen aksamdaki ilgili parçalar hariç taş gibi bir araçtı.

sadece alırken çift airbag ve abs li olmasına özen gösterin. sadece çift airbag ve abs opsiyonelde o zamanki civivlerde.

ve mümkünse otomaik alın hondanın otomatiği taş gibidir.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

o zamanki hondalarda tek paket vardı zaten.

ya 1.4 ie yada 1.6 eas alabiliyordunuz.

ben 7 yıl 99 1.6 ies otomatik kullandım; yağı-suyu bir de çukurlar dolayısıyla yürüyen aksamdaki ilgili parçalar hariç taş gibi bir araçtı.

sadece alırken çift airbag ve abs li olmasına özen gösterin. sadece çift airbag ve abs opsiyonelde o zamanki civivlerde.

ve mümkünse otomaik alın hondanın otomatiği taş gibidir.

hayırlı günler.

size katılıyorum hondanın otomatiği taş gibidir ancak ben sportif kullanım için manuel öneriyorum.

sorunsuz bir araç dense galiba abartı olmaz gerçekten çok sağlam araç,ben size 1.6 ies sini öneririm arkadaşında dediği gibi çift airbag,abs ve klimalı olmasınada dikkat edin

• bu kasa civicler gercekten guzel. ozellikle performansi yeterince tatmin edici.

merak ettigim, honda parcalari pahali deniliyor. asli nedir arkadaslar. kullanicilardan ogrenebilirmiyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

bu kasa civicler gercekten guzel. ozellikle performansi yeterince tatmin edici.

merak ettigim, honda parcalari pahali deniliyor. asli nedir arkadaslar. kullanicilardan ogrenebilirmiyiz.

honda parçalarının pahalı olduğunu ama aman aman değil diğer markalara göre biraz daha pahalı olduğunu duydum tabi yedek parçalık hiç işim olmadı çok şükür ondan duyduklarımı söylemek zorundayım
  • 99 model 1.4 is kullandık.. zaten sonra da yeni hondamız oldu.. Parça sorunu hiç çıkarmadı, o yüzden yedek parçası ucuz mudur, değil midir yardımcı olamıcam.. motor 1.4 olmasına rağmen çok da iyi giderdi, yalnız hondalar yüksek devir sever, bu da tüketimi artırır.. 4. vitesle 190 km yaptığımı bilirim.. temiz nispeten km si düşük bir araç bulabilirseniz kesinlikle kaçırmayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söylenenler çok güzel gerçekten Honda hakkında. 6 sene boyunca periyodik bakım dışında sanayiye gitmemek çok güzel Kalite bu oluyor işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.