Şimdi Ara

2004 scenic 1.9 dci full nasil bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkiyeye izine gelmek icin birtane scenic aldim arac full vs onceden scenic ve dizel kullanmadigimdan biraz yadirgadim gibi ama alisiyorum.Bu aractan kullanan arkadaslar memnunlarmi acaba 1750 euro ya aldim fiyat uygun ama performansi yolda gorecegim.Seri bir araba degilmis gibi geldi ama serviste bilgisayara baglattim egr valfi temizlenecek sonra duzelir motor iyi durumda dedi bakalim yarin belli olacak

2004 Renault Scénic 1.9 dCi Full: Kapsamlı Bir Kılavuz

2004 Renault Scénic 1.9 dCi Full, Fransız otomobil üreticisi Renault tarafından üretilen popüler bir kompakt MPV'dir. 1.9 litrelik dCi turbo dizel motoruyla bilinen araç, pratikliği, verimliliği ve güvenilirliği ile tanınır.

Motor ve Performans

Renault Scénic 1.9 dCi Full, 130 beygir gücünde ve 300 Nm tork üreten 1.9 litrelik bir dCi turbo dizel motora sahiptir. Bu motor, 6 ileri manuel veya otomatik şanzımanla eşleştirilmiştir. 100 km/s hıza 10,5 saniyede ulaşabilen araç, maksimum 190 km/s hıza ulaşabilir.

Yakıt Tüketimi ve Emisyonlar

Renault Scénic 1.9 dCi Full, yakıt verimliliğiyle bilinmektedir. Manuel şanzımanlı model ortalama 5,6 l/100 km yakıt tüketirken, otomatik şanzımanlı model 6,1 l/100 km yakıt tüketir. Karbondioksit emisyonları manuel şanzımanlı model için 149 g/km ve otomatik şanzımanlı model için 160 g/km'dir.

İç Mekan ve Donanım

Renault Scénic 1.9 dCi Full, geniş ve pratik bir iç mekana sahiptir. 5 yetişkin yolcuyu rahatça ağırlayabilen araç, çok sayıda saklama alanı ve bagaj bölmesi sunar. Full donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar, cruise control ve radyo/CD çalar gibi özelliklerle gelir.

Yol Tutumu ve Güvenlik

Renault Scénic 1.9 dCi Full, iyi yol tutuşu ve güvenlik özellikleri ile bilinir. Elektrikli hidrolik direksiyon, hassas ve duyarlı bir sürüş deneyimi sağlar. Araç ayrıca ABS, ESP ve yan hava yastıkları gibi güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

Genel Değerlendirme

2004 Renault Scénic 1.9 dCi Full, pratikliği, verimliliği, güvenilirliği ve geniş iç mekanıyla öne çıkan sağlam bir kompakt MPV'dir. Yakıt verimliliği ve düşük emisyonları, onu hem aileler hem de filo kullanıcıları için uygun bir seçenek haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumlecomagi

Turkiyeye izine gelmek icin birtane scenic aldim arac full vs onceden scenic ve dizel kullanmadigimdan biraz yadirgadim gibi ama alisiyorum.Bu aractan kullanan arkadaslar memnunlarmi acaba 1750 euro ya aldim fiyat uygun ama performansi yolda gorecegim.Seri bir araba degilmis gibi geldi ama serviste bilgisayara baglattim egr valfi temizlenecek sonra duzelir motor iyi durumda dedi bakalim yarin belli olacak

işini görür gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Mayıs 2013; 19:51:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Nerede yaşıyorsunuz ;)

Hollanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

hayırlı olsun Tr de o fiyata şahin bile alınmıyor..muhtemelen aracınız burada 20 bin den fazladır...

Siz soyleyince sahibinden sitesine baktim 29bin ozelliklerine nakmadim ama benimkinde hiz sabitleyiciden navigasyona hersey full buranin eksi yani 3 aylik vergisi 375 euro :) o yuzden donuste benzinli ve 1150 kilodan hafif birsey alacagim onlar cok daha insafli vergi konusunda :) onun disinda arabalar komik rakamlara gidiyor 2001 laguna tuplu tum bakimlari yapilmis 800 euroya almadim :)

2004 scenic 1.9 dci full nasil bilirsiniz

arac bu model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumlecomagi -- 27 Mayıs 2013; 21:22:39 >
  • bildigim kadarıyla bu fiyatlarda şuan yaz tatili dolayısıyla yükselmiş fiyatlar..yaz dönüşü iyice dip yapıp 400-500 euro ediyor araçlar sanırım...Türkiyenin kaderi bu yakıt yüksek araç fiyatları yüksek ..çalış çalış arabaya çalış..:)
    yalnız şunu anlamıyorum araç fiyatları ab de bu kadar düşük olmasına ramen az sayıda da olsa avrupadan gelip çok eski ve donanımsız araçlarla Tr de gezenlere şaşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8228 -- 27 Mayıs 2013; 21:03:48 >
  • quote:

bildigim kadarıyla bu fiyatlarda şuan yaz tatili dolayısıyla yükselmiş fiyatlar..yaz dönüşü iyice dip yapıp 400-500 euro ediyor araçlar sanırım...Türkiyenin kaderi bu yakıt yüksek araç fiyatları yüksek ..çalış çalış arabaya çalış..:)
    yalnız şunu anlamıyorum araç fiyatları ab de bu kadar düşük olmasına ramen az sayıda da olsa avrupadan gelip çok eski ve donanımsız araçlarla Tr de gezenlere şaşıyorum...

Dedigin gibi olabilir bende burda yeniyim ilk defa arabayla gidecegim ama ihtiyaca gore kisinda buyuk arac tercih eden oluyor donuste satinca anlarim fiyat dusuyormu :) en azindan ucakla ucup gitmeyecek param ve donuste cok sey getirebilecegim. bunlarin disinda dedigin gibi donanimsiz araclarla gelenleri bende anlamiyorm ben ozellikle hiz sabitleyici ozelligi aradim ama sansima full bir araba buldum

• quote:

quote:

hayırlı olsun Tr de o fiyata şahin bile alınmıyor..muhtemelen aracınız burada 20 bin den fazladır...

Siz soyleyince sahibinden sitesine baktim 29bin ozelliklerine nakmadim ama benimkinde hiz sabitleyiciden navigasyona hersey full buranin eksi yani 3 aylik vergisi 375 euro :) o yuzden donuste benzinli ve 1150 kilodan hafif birsey alacagim onlar cok daha insafli vergi konusunda :) onun disinda arabalar komik rakamlara gidiyor 2001 laguna tuplu tum bakimlari yapilmis 800 euroya almadim :)

3 aylik vergi 375 euro mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fatih Sultan Mehmed Han.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

quote:

3 aylik vergi 375 euro mu

Aynen dostum :) o yuzden benzinli ve 1150 kg den az araba tercih ediyorum normalde bunu kisa sureli kullanim icin aldim yoksa degmez kullanmaya,bundan onceki arabam kucuk siriondu 3 aylik 60 euro aylikta 20 euroya yakin sigortaydi :)

• Arabada cekme sorunu vardi dun egr valfi arizaliymis degistirdim ucaga dondu:)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.