Şimdi Ara

20 iş günü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 31 Aralık 2016 tarihinde güç kaynağım ve ekran kartım vatanbilgisayara teslim ettim. ekran kartı geldi fakat güç kaynağı ortalarda yok. teslim ettiğime dair kağıt var elimde kağıdın üstünde 31 aralık yazıyor 20 iş günü vatan bilgisayara verir vermez mi başlıyor öyle ise 20 iş günü ne zaman bitecek biterse para iadesi alabilirmiyim daha iyi bir güç kaynağı alacağım Yardımcı olursanız sevinirim

• Vatan bilgisayara güç kaynağını tamir için mi verdin değişim için mi belirtmemişsin. Tamir için ise bildiğim kadarı ile 20 iş günü ürünü resmi servisine verdiğinde geçerli, Vatan Bilgisayar muhtemelen ürünün satıcısı senden alıp servisine verecek, o halde 20 iş günü onların verdiği tarihten itibaren geçerli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 19 Ocak 2017; 18:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Vatan bilgisayara güç kaynağını tamir için mi verdin değişim için mi belirtmemişsin. Tamir için ise bildiğim kadarı ile 20 iş günü ürünü resmi servisine verdiğinde geçerli, Vatan Bilgisayar muhtemelen ürünün satıcısı senden alıp servisine verecek, o halde 20 iş günü onların verdiği tarihten itibaren geçerli olur.

bozuk deyip kendileri aldılar tamir için yollandı. 20 iş günü sonunda değişim olacakmı
  • aneman123 A kullanıcısına yanıt
    Ona ancak servis karar verir yapılabilecek bir şey ise yapılır, yapılmıyorsa değişim raporu verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Ona ancak servis karar verir yapılabilecek bir şey ise yapılır, yapılmıyorsa değişim raporu verirler.

ben sanmıyorum 20 iş günü içerisinde müşteriye teslim edilmezse değişim veya para iadesi isteyebiliyorum diye biliyorum. Tam bir bilgisi olan birileri vardır belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.