Şimdi Ara

20 gb Hdd'li Elite'a ne kadar verilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık beyler. 20 Gb hdd li Elite konsola 400 diyor bi arkadaş. Verilir mi sizce?

• Makine PAL mı? Firmware var mı ? Gamepad oyun falan veriyor mu ?

Sadece konsol + 20gb hdd = 400tl falan etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

Makine PAL mı? Firmware var mı ? Gamepad oyun falan veriyor mu ?

2.0 fw'li, pal, 8 10 oyun verecek, tek kollu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 30 Ocak 2012; 21:14:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

Makine PAL mı? Firmware var mı ? Gamepad oyun falan veriyor mu ?

2.0 fw'li, pal, 8 10 oyun verecek, tek kollu.

garantisi devam eden 2009 üretim firmware atılmamış Elite PAL konsol + 120gb hdd + 1 gamepad + mikrofon + online kodu kullanılmamış fifa 11 'i 475tl'ye aldım 2 hafta evvel.

Herkes kendine göre yorum yapacağı için doğal olarak bende kendime göre yorum yapıyorum,fiyatı biraz düşürmeye çalış. 380 falan yaparsa al elbette. Ancak 450tl verip 120gb hdd almak varken 400tl verip 20gb hdd almak daha mı iyi sen karar ver hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 30 Ocak 2012; 21:29:09 >

• 120 gb hdd olsaydi dusunulebilirdi bu arada seni caydiriyim :) orj. al bf3 bile tek basna baya goturuyo
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar daha fazla yorumları bekliyorum.
  • 450 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

450 tl.

20'liğe mi yoksa 120'liğe mi 450 tl verilir?
  • 60GB Elite headset slim gamepad hdmi kablo optik ses aparatı kutu kitapcık 450 TL'ye verebilirim
  • quote:

quote:

450 tl.

20
  • quote:

quote:

450 tl.

Sen ona bakma onu bilen bilir20 hdd olduktan sonra o konsola "elite" fiyati cekilmez siyah diye.Ederi 300-350 arasi bisey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip,

3. alacağım xbox için fiyat fikiri oldu konu , mübarek konsol ps 3 alacaktım ama yine xbox 360 almaya karar verdim
  • Xbox360 candır
  • 3k sı var mı? yoksa sakın alma, ben oyle aldım kanıp, 3ksız çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Takip,

3. alacağım xbox için fiyat fikiri oldu konu , mübarek konsol ps 3 alacaktım ama yine xbox 360 almaya karar verdim

hocam 3. yü ne yapacaksın ayıptır sorması halay mı çekecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: UMP

60GB Elite headset slim gamepad hdmi kablo optik ses aparatı kutu kitapcık 450 TL'ye verebilirim

Konsol fw'li mi?

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

450 tl.

Sen ona bakma onu bilen bilir20 hdd olduktan sonra o konsola "elite" fiyati cekilmez siyah diye.Ederi 300-350 arasi bisey.

Kargo dahil 400 diyor abi. Yetmeyecek gibi Hdd ama çok para vermek istemiyorum açıkcası. Kafam o kadar karışık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 31 Ocak 2012; 12:08:46 >

• O aleti alma.zamaninda 450 tl ye xbox arcade +120 hdd+2 kol+vga kablo+orj oyun satmaya calistim ist ici alan olmadi.fiyati pahali alma
  • 20gb hdd'nin artık bir anlamı yok. Oyun save'leri için 8 gb flash bellek yeterli. Oyunları kayıt edip oynayacağım diyen birisi için zaten 20 gb yetmeyecektir. Çift kollu 350TL civarına 2.el kısmında satılan temiz jasper arcade'ler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Takip,

hocam 3. yü ne yapacaksın ayıptır sorması halay mı çekecekler

Yok 3.cüsü olacak yani

İlki rahmetli 3k dalgasına gitti , 2.si kuzenime verdim , şimdi ikinci el bir tane almak mantıklı geldi sıfır almak istemiyorum yaz aylarında yeni model xbox ı görme ihtimali satışı olmasa da yinede sıfıra gerek olmadığını hissettiriyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

20gb hdd'nin artık bir anlamı yok. Oyun save'leri için 8 gb flash bellek yeterli. Oyunları kayıt edip oynayacağım diyen birisi için zaten 20 gb yetmeyecektir. Çift kollu 350TL civarına 2.el kısmında satılan temiz jasper arcade'ler var.

8GB yeterde artar dediğiniz gibi , yalnız oyunu yükleyip oynayıp kaldıran bir oyuncu iseniz örn:ben , 20GB da yeterli aslında sonuçta 20GB lık konsola en kötü 2 oyun yükleyebilirsiniz , tabi yinede 60GB lık bir hdd olsa daha iyi , sonradan da hdd alınabileceğini xbox alacak arkadaşlara hatırlatalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.