Şimdi Ara

20+4 pin, 20 pin sorunsalı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Psu aldım. Şimdi bu psu 20+4 pin, benim anakart 20 pin, nasıl yapacam?

Yani 20+4 ün, 20 lik kısmını taksam, geriya kalan dört de anakaratın üzerindeki zımbırtılara denk geliyor... Boyut olarak uymuyor yani... Ne yapmam lazım?

20+4 ü, 20 ye çeviren bir şeyler var mı?

• çevirmenize gerek yok zaten 20+4'ün 20 pinlik kısmı sizin anakartla uyumludur. diğer bağlantıları da yaptığınızda sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

çevirmenize gerek yok zaten 20+4'ün 20 pinlik kısmı sizin anakartla uyumludur. diğer bağlantıları da yaptığınızda sorun kalmaz

bak hocam sorum şöyleydi

"Yani 20+4 ün, 20 lik kısmını taksam, geriya kalan dört de anakaratın üzerindeki zımbırtılara denk geliyor... Boyut olarak uymuyor yani... Ne yapmam lazım? "
  • O kısmı düzgün bir şekilde kesebilirsin. Garanti durumunu bilmiyorum. Kolay gelsin..
  • 24 pin bütün halde mi? :S

benim gördüğüm psu'larda 20+4'ün 4'lüğü hep ayrıydı bunlar birleşikse napılır bir fikrim yok.

• Yeni power larda ATX 2.2 desteginden kaynaklanıyor. Halbuki ayırmış olsan çok bişey kaybetmezsin. (Firma için söylüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

24 pin bütün halde mi? :S

benim gördüğüm psu'larda 20+4'ün 4'lüğü hep ayrıydı bunlar birleşikse napılır bir fikrim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8+8 CPU pin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: malki35

O kısmı düzgün bir şekilde kesebilirsin. Garanti durumunu bilmiyorum. Kolay gelsin..

Aynen böyle yaptım abicim ve halloldu... Ya herro ya merro dedim... Yapmadan önce burayı okusam daha bir rahat olurmuş ya :D Neyse halletik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Orijinalden alıntı: malki35

O kısmı düzgün bir şekilde kesebilirsin. Garanti durumunu bilmiyorum. Kolay gelsin..

Aynen böyle yaptım abicim ve halloldu... Ya herro ya merro dedim... Yapmadan önce burayı okusam daha bir rahat olurmuş ya :D Neyse halletik

Ha okumadan mı yaptın helal sana atarlı adammışsın ben de aynıyım walla

Hadi güle güle kullan powerını..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.