Bildirim
20+4 pin, 20 pin sorunsalı??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çevirmenize gerek yok zaten 20+4'ün 20 pinlik kısmı sizin anakartla uyumludur. diğer bağlantıları da yaptığınızda sorun kalmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Temren
çevirmenize gerek yok zaten 20+4'ün 20 pinlik kısmı sizin anakartla uyumludur. diğer bağlantıları da yaptığınızda sorun kalmaz
bak hocam sorum şöyleydi
"Yani 20+4 ün, 20 lik kısmını taksam, geriya kalan dört de anakaratın üzerindeki zımbırtılara denk geliyor... Boyut olarak uymuyor yani... Ne yapmam lazım? " -
O kısmı düzgün bir şekilde kesebilirsin. Garanti durumunu bilmiyorum. Kolay gelsin.. -
24 pin bütün halde mi? :S
benim gördüğüm psu'larda 20+4'ün 4'lüğü hep ayrıydı bunlar birleşikse napılır bir fikrim yok.
-
Yeni power larda ATX 2.2 desteginden kaynaklanıyor. Halbuki ayırmış olsan çok bişey kaybetmezsin. (Firma için söylüyorum) -
quote:
Orijinalden alıntı: Temren
24 pin bütün halde mi? :S
benim gördüğüm psu'larda 20+4'ün 4'lüğü hep ayrıydı bunlar birleşikse napılır bir fikrim yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: malki35
O kısmı düzgün bir şekilde kesebilirsin. Garanti durumunu bilmiyorum. Kolay gelsin..
Aynen böyle yaptım abicim ve halloldu... Ya herro ya merro dedim... Yapmadan önce burayı okusam daha bir rahat olurmuş ya :D Neyse halletik -
quote:
Orijinalden alıntı: ateş ve güneş
quote:
Orijinalden alıntı: malki35
O kısmı düzgün bir şekilde kesebilirsin. Garanti durumunu bilmiyorum. Kolay gelsin..
Aynen böyle yaptım abicim ve halloldu... Ya herro ya merro dedim... Yapmadan önce burayı okusam daha bir rahat olurmuş ya :D Neyse halletik
Ha okumadan mı yaptın helal sanaatarlı adammışsın ben de aynıyım walla
Hadi güle güle kullan powerını..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X