Bildirim
20-21 yaşında üniversiteye başlamak nasıl sizce?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
yo niye sıkıntı olsun. iş hayatında/askerlikte 1 2 senenin lafını yapan olmayacak ki. -
Dostum ben 21 yaşındayım bu sene olmazsa seneye bir daha hazırlanıp 22 de gideceğiz üniversiteye, klişe olacak ama okumanın yaşı yok tabiri doğru yeter ki istediğin bölümü kazanıp git. Aynı zamanda seni bu forumda az çok tanıyorum. İyi birine benziyorsun Allah yolunu açık etsin, başarılar dilerim. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi şey olmaz ben Allah nasip ederse 20 de başlıcam.
Takılmamak lazım, boşverrrrr herkesin hayatı bir olacak diye bir şey yok:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 19 Mayıs 2018; 23:51:8 > -
Dert edilecek bir şey değil okuduğu iyi bir bölümü 23 yaşında bırakıp tekrar başlayan var hatta 25 inde başlayan var . Bir kaç sene gecikmeden ziyade ömür boyu yapacağın mesleğin doğru tercih olması çok daha önemli. -
28 yaşında jeoloji mühendisliğine gelen bir abiye, bölme öğrettim geçen sene mat2'yi fire vermeden geçti.saha stajını yaptı bu sene. 31 yaşında mezun olacak. -
Zamanında 2000lilerle dalga geçenler 2000lilerle aynı sınıfta okuyacak mesela
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu seneye üniversiteye başlıcam, ağustos da yirmi yaşıma giricem. -
Eyvallah hocam sizinde . -
Güzel işte abilik yaparım -
Hocam siz mezun ve tmci miydiniz ? -
Arkadaş biraz haklı aslında. Düşünsene 21 inde üniversiteye giriyorsun 17-18 yaşında insanlarla aynı ortamdasın, aynı muameleyi görüyorsun. Bazısı daha tam gelişmemiş yüzünde tüy bile yok. Yazarken üzüldüm
Makine okuyorum 1 sınıf 27 yaşında çocuk var minimum 5 sene daha okuyacak yani sorun yapma lisedeki veletler yok unuversitede
askerliği yapıp döndünüz mü hocam -
Olmuyor, merak ettiğin bir şeyler olursa özelden sorabilirsin. -
Sınıftakilerin senden küçük olması haricinde çok sıkıntı olmaz bence.
ben olmuyacağını düşünüyorum hocam 2 sene geç 2 sene erken çok da önemli değil daha önünüzde 30 yıl var sonuçta -
Bende 20 yasinda baslayacagim bi terslik olmazsa :) .
Neden sıkıntı olsun ki ? Tamam keske olmasaydi ama en azindan biz hayallerimiz icin bekledik ve sonunda istedigimiz yerde olacagiz . Bence hicbir sey icin gec olmayacak .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayır. 2 senelik okulda kaydım var şuan.
çoğu kişi o yaşlarda oluyo zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Güzel işte abilik yaparım
![]() ![]() |
Dostum ben 21 yaşındayım bu sene olmazsa seneye bir daha hazırlanıp 22 de gideceğiz üniversiteye, klişe olacak ama okumanın yaşı yok tabiri doğru yeter ki istediğin bölümü kazanıp git. Aynı zamanda seni bu forumda az çok tanıyorum. İyi birine benziyorsun Allah yolunu açık etsin, başarılar dilerim. :)
|
Bi şey olmaz ben Allah nasip ederse 20 de başlıcam.
Takılmamak lazım, boşverrrrr herkesin hayatı bir olacak diye bir şey yok:) |
Zamanında 2000lilerle dalga geçenler 2000lilerle aynı sınıfta okuyacak mesela
|
Ben de 98liyim 2binlilerle gidicem. Yaşları küçük ama olsun ters bişey söylerse ağzının ortasına bir tane çakarsın susalar dert etme.
|
Benzer içerikler
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
- heyecandan uyuyamamak
- tyt 50 net nasıl yapılır
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X