Şimdi Ara

20-21 yaşında üniversiteye başlamak nasıl sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de 98liyim 2binlilerle gidicem. Yaşları küçük ama olsun ters bişey söylerse ağzının ortasına bir tane çakarsın susalar dert etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 e giriyorum ve daha hazırlık sınıfı yeni biticek hocam. :D
  • zor ama başaragım
  • thebesthingieverdid T kullanıcısına yanıt
    24 yaşında başlayacağım.

• 22 :/

• 20 yaşımdayım üni yi 3. sınıfta bıraktım tekrar hazırlanıyorum. Yorumları görünce mutlu oldum :)
  • Dostum ben şu anda 22 yasındayım ve yks hazırlanıyorum kazanırsam üniversiteye 23 yasında baslıyacam :) Sorun olmaz bence ya.
  • Bu sene kazanırsam 21 de başlıyor olacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coh iyi ben daha gencim :) 17

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben dershaneye giderken bi tane çocuk vardı 26-27yaşlarında hemşire, askerliğini yapmış. Askerde dişçi birinin yanına vermişler bunu sonra çok etkilenmiş ve zaten olması gereken yerde olmadığını düşünüyordu şu an nereyi kazandı bilmiyorum ama siz yaşı sorun etmedikçe kimse etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: dubleonursuz

24 yaşında başlayacağım.
    +1

• 23 yaşında memurum, pdr yazıp istifa edicem.
  • normal

amerika'da hukuk ve tıp okumadan önce bir lisans okumak gerekiyor diye biliyorum. yani asıl bölümlerine anca 21-22 yaşlarında falan başlıyorlardır. aklıma geldi söyleyeyim dedim, takmayın kafanıza yani
  • Üniversiteye yeni başladım. Şu anda ilk yılında kazanan kimse ile tanışmadım. Çoğunluk bir kez mezuna kalmış. Mezuna kalıp bir yer kazandıktan sonra başka bir bölüme geçiş yapıp sıfırdan başlayanlar bile var yani. Üstüne çoğu dersleri alttan alanlar da oluyor. Sınıf yaş ortalaması düşük olur diye düşünmeyin tahminlerden daha fazla olacak büyük ihtimalle
  • dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi birçok yerde görüyorum ve yaşınızın 24 olmadığını da biliyorum yanlış hatırlamıyorsam bu sene tıpı kazanmıştınız bence bölüme gelmişken bi sevmeyi deneyin eğer sevemezseniz de sevmediğiniz bir bölümde okumak yerine istediğiniz bölüm için uğraşın çalışın bence yine de siz bilirsiniz tabii ben sadece söylemek istedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.