Şimdi Ara

2 Yıllık Yüksekokul Mezunu Teknikerlere Mühendislik Kapısı Açılıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
87.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BU ÜLKEDE EN YETKISIZ UNVAN 2 YILLIK OKUYANLAR
    1-TEKNIKERLERIN ODALARI BILE YOK AMA TEKNISYENLERIN VAR
    2-İMZA YETKILERI YOK SAĞOLSUN MUHENDİS ODALARI PASTADAN PAY ALVERMIYORLAR
    3-2 YILLIKLARIN % 85 BASKA ISLER YAPIYOR CUNKU IS YOK YETKISIZ ADAMA KIM İŞ VERİR
    4-ASKERLIK 15 AY ILKOKUL MEZUNUDA 15 AY YAPIYOR DIPLOMADA DEKANIN REKTORUN IMZASI VAR HANI UNI MEZUNUYDUK

    ONUN İÇİN KIMSE BOSA IKI YILLIK OKUMASIN YAZIK AILELRINIZE SIZE VE HARCADIGINIZ PARAYA SAYGILAR
    MERAK ETMEYIN 4 YILLIKLAR 2 YILDAN 4 YILA GECIS FIRSATINI BIZE TANITMAZLAR
  • @West, mimarlık eğitimi aldım ben. Mühendislik eğitiminden kat kat zor olduğunu bütün dünya biliyor. Çok konuşma istersen. En basitinden inşaat mühendisliği eğitimi hakkında biraz bilgi sahibiyim. Ne hakkında yorum yapacağımı da gelip sana soracak değilim. Objektif olmaya çalışıyorum.
  • Teknikerler uygulamada benden daha çok şey bilebilirler, ara elemanlar olmasa bu işler yürümez zaten. Lakin altımda çalışan teknikerlere mühendis diploması vermek çok saçma ,o kadar sene dirsek çürüttükten sonra aynı statüde olmak can sıkıcı, inşallah böyle bir uygulama olmaz.

    Bu biraz da herkese tek tip askerlik meselesine benziyor
  • Nedir bu çekememezlik anlamıyorum? Üniverste sınavında zaten 1-0 geriden başlayan insanlara Yök böyle bir fırsat vermiş. Eğer ÖSS'de "zaten rakibimiz olamazlar" diyenler şimdi korkmaya başladıysa ilginç. Kendini geliştiren mühendis iş bulur, zaten okulun öğrettikleri sadece mühendislik değildir. Üniverste adamı biraz Mühendislik biçimine sokar ama sen kendini geliştirmeyip, Nato kafa nato mermer olursan seni kendini yetiştirmiş teknisyen zaten ezer.

    Uçak mühendisini teknik muhabbette rezil eden çok uçak teknisteni tanıyorum, önemli olan sürekli kendini geliştirmek.

    Zaten bu olay belli olacaktır, Açıköğretim ile normal Üniverstenin kağıt üzerindeki ufak farkları sayesinde nasıl işveren anlıyorsa buda öyle olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fernsehn

    @West, mimarlık eğitimi aldım ben. Mühendislik eğitiminden kat kat zor olduğunu bütün dünya biliyor. Çok konuşma istersen. En basitinden inşaat mühendisliği eğitimi hakkında biraz bilgi sahibiyim. Ne hakkında yorum yapacağımı da gelip sana soracak değilim. Objektif olmaya çalışıyorum.



    ben duymadım malesef. Ayrıca ne yorum yapacağını bana soracak değilsin ancak karşındakine sagı duymak zorundasın. Objektif olamıyorsun bunuda belirtmek isterim. Bu arada yazdığım hiçbirşeye cevap alamadım tam olarak. Bundan sonra bir myo mezunu ile daha anlamlı konusman dileği ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: West 


    quote:

    Orijinalden alıntı: fernsehn

    @West, mimarlık eğitimi aldım ben. Mühendislik eğitiminden kat kat zor olduğunu bütün dünya biliyor. Çok konuşma istersen. En basitinden inşaat mühendisliği eğitimi hakkında biraz bilgi sahibiyim. Ne hakkında yorum yapacağımı da gelip sana soracak değilim. Objektif olmaya çalışıyorum.



    ben duymadım malesef. Ayrıca ne yorum yapacağını bana soracak değilsin ancak karşındakine sagı duymak zorundasın. Objektif olamıyorsun bunuda belirtmek isterim. Bu arada yazdığım hiçbirşeye cevap alamadım tam olarak. Bundan sonra bir myo mezunu ile daha anlamlı konusman dileği ile.


    O senin problemin. Ben karşımdakini ne mezunu olduğuyla değil, insan olup olmadığına göre değerlendiririm öncelikle. Myo mezunlarını tutan mı vardı, madem bu kadar hevesliler, gidip mühendis olsalardı? Kimse onları zorla meslek lisesine göndermedi. İstisnalar olabilir tabi ama durum böyle. Tamamen aşağılık kompleksi, başka birşey değil.

    Bu konuya başka birşey yazmayacağım. Gerek yok çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 31 Aralık 2010; 16:14:09 >




  • Nasıl iş o 2 sene bitirip 4 senelik diploma almak. Olmaz öyle şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mechaniker

    Nedir bu çekememezlik anlamıyorum? Üniverste sınavında zaten 1-0 geriden başlayan insanlara Yök böyle bir fırsat vermiş. Eğer ÖSS'de "zaten rakibimiz olamazlar" diyenler şimdi korkmaya başladıysa ilginç. Kendini geliştiren mühendis iş bulur, zaten okulun öğrettikleri sadece mühendislik değildir. Üniverste adamı biraz Mühendislik biçimine sokar ama sen kendini geliştirmeyip, Nato kafa nato mermer olursan seni kendini yetiştirmiş teknisyen zaten ezer.

    Uçak mühendisini teknik muhabbette rezil eden çok uçak teknisteni tanıyorum, önemli olan sürekli kendini geliştirmek.

    Zaten bu olay belli olacaktır, Açıköğretim ile normal Üniverstenin kağıt üzerindeki ufak farkları sayesinde nasıl işveren anlıyorsa buda öyle olacaktır.


    Özetlemiş arkadas. Anlamayan varsa ilkokul seviyesinde anlatalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 31 Aralık 2010; 16:15:08 >




  • Olay iş bulmak, maaş ya da zeka meselesi değil. İş bulma açısından baktığınızda teknikerler zaten daha şanslı. Bir işletmede 2 tane mühendis varsa 20 tane tekniker var. Fakat mühendislik yapacaksanız mühendislik eğitimi almalısınız, teknikerlik yapacaksanız teknikerlik eğitimi alacaksınız. Her iki mesleğin eğitimleri farklıdır. Kimin iyi mühendis ya da kimin iyi tekniker olduğu da ayrı bir konudur. Mühendis olmuş şundan anlamıyor demek çok saçma. Adam okumuş ve olmuş sen olamamışsın, okumamışsın ama bilmeden konuşuyorsun. Bir işletmeden hiyerarşi denen bir kavram vardır. Bir tekniker mühendisini değerlendiremez. Eğer kaba bir tabirle bu durum zoruna gidiyorsa oradan ayrılırsın ya da gidip eğer zeka kapasiten ve imkanların yetiyorsa sen de mühendislik okursun. Tabi mühendis olduğunda olaylar bambaşka olur çünkü daha önceki düşüncelerin çok saçma olduğu aklına gelir. Çünkü bunun için emek vermiş ve bu mesleğin diyetini bir bakıma ödemişsindir. Sorumluluk almışsındır. Olaya bir de para açısından bakarsak: İlkokul mezunu olup profesörlerden kat be kat para kazananlar mevcut. Ama statü denilen de bir kavram var. Ben 2 yıllık bitirdim ben de profesörüm en az onun kadar benim de bilgim var diyerek ortaya çıkmak (bilginin fazla olması pek mümkün görünmüyor ama fazla bilgiye sahip olsan bile) komik gerçekten. Zeka açısından baktığımızda ise üniversite sınavı denilen bir sınav mevcut. Bu sınava girip belli bir yüzdelik dilimi girip o bölümü kazanmayı hakediyorsanız ve amacınız mühendislik okumaksa gelip okursunuz kimse size okuyamazsınız demiyor. Eğer katsayı olayına takılıyorsanız neden meslek liselerinde okudunuz? Zaten meslek liseleri teknisyen, MYO lar tekniker yetiştirmek için açılmışlardır. O zaman bu okullarda okumayacaktınız. Bir de şu açıdan düşünelin ülkeyi herkesten iyi yönetebilecek birileri aramızda var fakat o kişi halk tarafından seçilip belli bir konuma getirilemiyorsa onun bilgisi, yönetim kabiliyeti de hiç bir işe yaramaz. Ya da işçi pozisyonunda çalışan birisinin fabrika müdürü gibi davranması hiç aklınıza yatıyor mu. Ne kadar zeki olursa olun (tabi ben zekiyim diyen insanın zeki olması pek düşünülemez ama). Sonuçta belli bir yere gelmek için bir bedel (diyet) ödemelisiniz. Olaylara çok basit şekilde, pencereden bakıp daha mühendisliğin ne olduğunu bile bilmeyen kısacası m'sinden anlamayan dışardan gördüğü ile konuşup kendi kişisel çıkarları için akla hayale uygun olmayacak yorumlar yapıp kendi kendine inanlara gülümsüyorum sadece... Aslında söylenecek o kadar fazla söz var ki bu konuda hatta buna bağlı olan şu anki düzen hakkında ama gerçekten çok saçma bir uygulama olduğu için burada kesiyorum... Okuyan arkadaşlara tşk. ederim...




  • Yahu hala bu olayı anlamayan insanlar var. Sizin mantığınızla açıköğretimde kapatılmalı, adam okula gitmeden okul bitiriyor ama sen her gün okula gidiyorsun. Verilecek eğitimin uzunluğu ve genel özellikleri belirtilmeden sallıyor herkes, yahu bir görün ne öğreticekler neler olacak...

    Eskişehirde Normal işletme okuyan adam ile Açıktan işletme okuyan adamın farkı gibi olacaktır zaten bu olay. İnanan varmı ODTÜ'den mezun bir adamı böyle bir kursa giden adamın geçeceğine? Adam geçse dahi, okulların isimleri izin vermeyecektir geçilmelerine.

    Bukadar işsiz mühendis varken kim gidip, kurs bitirmiş teknikere şans verir? Tek şans verecek yerler, asgari ücrete çalıştıracak yerlerdir. Üstteki arkadaşın dediği gibi, "Beğenmiyorsan çalışmazsın."

    ÖSS'de katsayı isterler, askerlikte statü isterler, şöyle mühendis olanlara laf ederler ama ilk fırsatta salla başı al maaşı iş ararlar. Sonra okul okudum, okuduysan kendin için okudun, askerlik içinmi okudun, statü içinmi okudun?



    @fernshn Aşşağılık kompleximi yoksa üniverstedeki insanların totolarının yerden 30 metre yukarıda gezinmesinden kaynaklı bir durummu? Bunu bir düşünmeni tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 31 Aralık 2010; 15:52:45 >




  • Ben önce şu konuyu açan arkadaşa birşeyler söyleyeyim.

    Önce saygıyı öğren sonra gel konu aç...Bu küçümser tavırlarla senden bir cacık olmaz.

    Bende 2 yıllık okuyorum.Bu projeyi de desteklemiyorum.İçinde bulunduğum için söylüyorum.Sınıfımda bulunan 60 kişinin %90'ı şu an eğitim gördüğü mesleği yapmayı düşünmüyor.Bu sadece benim sınıfımda değil 2 yıllık bölümlerin hepsinde mevcut siz birde bu insanlara bir projeyle mühendislik diploması verirseniz işler karışır.

    2 yıllık okullarda da mühendis olmayı hak eden insanlar var.Onlar içinde mevcut bir sınav var zaten(DGS)İsteyen zaten sınavı kazanmasını da bilir.Bu yüzden kimsenin birbirini kırmasına gerek yok.

    Bu proje tek tip askerlik olayına dönerse de şaşırmayın.Şu an zaten resmi bir açıklama da yok.Olsa bile projenin hayata geçirilmesi biraz zor...
  • Açıkçası bence haberde ya bilgiler çarpıtılmış ya da yanlış aktarılmış...

    Öyle okula gitmeden, çalıştığı yerden proje yaparak kimseye MÜHENDİS DİPLOMASI FİLAN VERMEZLER, VERMEMELERİ GEREKİYOR, DAHA ÖNEMLİSİ VERİLİRSE DE KİMSE SALLAMAZ, AVRUPA'DA DÜNYA'DA BİR GEÇERLİLİĞİ OLMAZ
    Yok bizim yerel yöneticilerimiz kendim çalarım kendim söylerim diyorlarsa zaten diyecek bir sözümüz olmaz. Yazık olur, komik duruma düşerler.

    Mühendislik derslerini almadan, mühendislik metodolojisini özümsemeden mühendis filan olunmaz. Teknik okullardan mezun olan arkadaşların çalışma sahasında görevleri ayrıdır, mühendislerin ayrıdır. Her ikisi de birbirine saygı duymalıdır.
    Bundan ötesi yanlış olur.

    YÖK bir apartman dairesinden bozma üniversitelerin açılmasına nasıl izin verdiğiyle uğraşsın, gelecekte oradan mezun öğrencilerin düşebileceği tehlikeler üzerinde çalışsın. (Bir öğrenci gelmediğinden sıkıntılı durumdalar, belki bir çoğu kapanıp gidecek. düşünsenize çakma diyebileceğimiz bir üniversiteden mezun olmuşsunuz, fakat başarısızlık yüzünden kapatılmış!)


    quote:

    Orijinalden alıntı: West 

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga*


    quote:

    Orijinalden alıntı: West 

    aselsanda staj yaparken yanımda birde elektronik mühendisi staj yapıyordu. Ben elektronik haberleşme mezunuyum. Başımızdaki şef mühendisin dediği laf şuydu ' hanginizin mühendis olduğunu anlayamadım. ' Umarım daha iyi mühendisler yetişir. Benim zamanımda öss ile üniversiteye heleki mühendisliğe girmek bu kadar kolay değildi.

    bu arada 2 yıllık okullarda nasıl eğitim verildiğini bilmeyen arkadaşlar atıp tutmasın lütfen. Ben bir dönemde 14 ders aldığımı bilirim ve bu derslerin hiçbirinde güzel sanatlar, edebiyat, ingilizce gibi angarya dersler yoktu.

    Ne yapalım 2 yıllıkta zorlandıysan? 4 yıllığı kazanmayı hak eden var hak etmeyen var. Bu kadar basit bu iş. Kimse size zorla yazdırmadı orayı.


    2 yıllık okulda zorlandığımı söylemedim. Kimsenin zorla yazdırdığınıda söylemedim. Ayrıca ben meslek yüksek okulunu okuyup mühendisliğe tamamlayan biriyim heleki gaziantep üniversitesi gibi bir okulda da okumadım. Liseyi BAL da okudum bilen bilir. O yüzden dediğim gibi atıp tutmamak lazım bilip bilmeden.

    ayrıca sen yazdıklarımdan bunu anlayabilecek kapasitedeysen okumana gerek yok bence boşuna uğraşma. Mühendislik okuyunca iş bulacaksın diye bir olay yok heleki okul portföyün iyi değil ise.

    @fernsehn

    evet bilirim bende okudum ayrıca ben bu tasarıyı destekler birşey söylemedim. Ancak 2 yıllık okulların küçük görülmesi ilginç geldi. Hangi mühendislikte 1 dönemde 14 ders alınıyor? Ayrıca o dediğin dersler angarya bomboş dersler bunu sende bende gayet iyi biliyoruz laf yapıştıracağım çabası içinde olmadan birşeyler paylaşmak lazım burda sanırım.


    İlk yazdığın mesajda herkesin anladığı senin bir tekniker olduğun, yanında staj yapan kişinin de mühendis adayı olduğu.
    Şef mühendisin de "hanginizin mühendis olduğunu anlayamadım!" sözü ile seni övdüğünü, arkadaşı yerdiğini anlıyoruz.

    Fakat sonra gelen mesajında senin de (2'den 4) mühendis olduğunu öğreniyoruz.
    O zaman ilk mesajında şef mühendisin "hanginizin mühendis olduğunu anlayamadım!" derken, staj yapan arkadaşın daha iyi olduğunu anlatmak istemiş diyebiliriz.
    Yani arkadaş sadece aday, öğrenci ama mühendis gibi maşallah, zehir gibi demek istemiş...

    Neyse yalan doğru söylediklerin seni bağlar fakat Aselsan'da çalışıyorsan eğer bir şeyi çok iyi bilmen gerekiyor.
    Bırak 2 senelikten 4 seneliğe geçenleri normal 4 senelik mühendislik fakültelerini kazanıp, mezun olup, işe giren kişilerin mezun oldukları üniversitelere bakarak A sınıfı, B sınıfı diye ayrımlar vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 2 Ocak 2011; 16:58:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUAVI

    Açıkçası bence haberde ya bilgiler çarpıtılmış ya da yanlış aktarılmış...

    Öyle okula gitmeden, çalıştığı yerden proje yaparak kimseye MÜHENDİS DİPLOMASI FİLAN VERMEZLER, VERMEMELERİ GEREKİYOR, DAHA ÖNEMLİSİ VERİLİRSE DE KİMSE SALLAMAZ, AVRUPA'DA DÜNYA'DA BİR GEÇERLİLİĞİ OLMAZ
    Yok bizim yerel yöneticilerimiz kendim çalarım kendim söylerim diyorlarsa zaten diyecek bir sözümüz olmaz. Yazık olur, komik duruma düşerler.

    Mühendislik derslerini almadan, mühendislik metodolojisini özümsemeden mühendis filan olunmaz. Teknik okullardan mezun olan arkadaşların çalışma sahasında görevleri ayrıdır, mühendislerin ayrıdır. Her ikisi de birbirine saygı duymalıdır.
    Bundan ötesi yanlış olur.

    YÖK bir apartman dairesinden bozma üniversitelerin açılmasına nasıl izin verdiğiyle uğraşsın, gelecekte oradan mezun öğrencilerin düşebileceği tehlikeler üzerinde çalışsın. (Bir öğrenci gelmediğinden sıkıntılı durumdalar, belki bir çoğu kapanıp gidecek. düşünsenize çakma diyebileceğimiz bir üniversiteden mezun olmuşsunuz, fakat başarısızlık yüzünden kapatılmış!)


    quote:

    Orijinalden alıntı: West 

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga*


    quote:

    Orijinalden alıntı: West 

    aselsanda staj yaparken yanımda birde elektronik mühendisi staj yapıyordu. Ben elektronik haberleşme mezunuyum. Başımızdaki şef mühendisin dediği laf şuydu ' hanginizin mühendis olduğunu anlayamadım. ' Umarım daha iyi mühendisler yetişir. Benim zamanımda öss ile üniversiteye heleki mühendisliğe girmek bu kadar kolay değildi.

    bu arada 2 yıllık okullarda nasıl eğitim verildiğini bilmeyen arkadaşlar atıp tutmasın lütfen. Ben bir dönemde 14 ders aldığımı bilirim ve bu derslerin hiçbirinde güzel sanatlar, edebiyat, ingilizce gibi angarya dersler yoktu.

    Ne yapalım 2 yıllıkta zorlandıysan? 4 yıllığı kazanmayı hak eden var hak etmeyen var. Bu kadar basit bu iş. Kimse size zorla yazdırmadı orayı.


    2 yıllık okulda zorlandığımı söylemedim. Kimsenin zorla yazdırdığınıda söylemedim. Ayrıca ben meslek yüksek okulunu okuyup mühendisliğe tamamlayan biriyim heleki gaziantep üniversitesi gibi bir okulda da okumadım. Liseyi BAL da okudum bilen bilir. O yüzden dediğim gibi atıp tutmamak lazım bilip bilmeden.

    ayrıca sen yazdıklarımdan bunu anlayabilecek kapasitedeysen okumana gerek yok bence boşuna uğraşma. Mühendislik okuyunca iş bulacaksın diye bir olay yok heleki okul portföyün iyi değil ise.

    @fernsehn

    evet bilirim bende okudum ayrıca ben bu tasarıyı destekler birşey söylemedim. Ancak 2 yıllık okulların küçük görülmesi ilginç geldi. Hangi mühendislikte 1 dönemde 14 ders alınıyor? Ayrıca o dediğin dersler angarya bomboş dersler bunu sende bende gayet iyi biliyoruz laf yapıştıracağım çabası içinde olmadan birşeyler paylaşmak lazım burda sanırım.


    1 - İlk yazdığın mesajda herkesin anladığı senin bir tekniker olduğun, yanında staj yapan kişinin de mühendis adayı olduğu.
    Şef mühendisin de "hanginizin mühendis olduğunu anlayamadım!" sözü ile seni övdüğünü, arkadaşı yerdiğini anlıyoruz.


    2 - Fakat sonra gelen mesajında senin de (2'den 4) mühendis olduğunu öğreniyoruz.
    3 - O zaman ilk mesajında şef mühendisin "hanginizin mühendis olduğunu anlayamadım!" derken, staj yapan arkadaşın daha iyi olduğunu anlatmak istemiş diyebiliriz.
    Yani arkadaş sadece aday, öğrenci ama mühendis gibi maşallah, zehir gibi demek istemiş...

    4 - Neyse yalan doğru söylediklerin seni bağlar fakat Aselsan'da çalışıyorsan eğer bir şeyi çok iyi bilmen gerekiyor.
    5 - Bırak 2 senelikten 4 seneliğe geçenleri normal 4 senelik mühendislik fakültelerini kazanıp, mezun olup, işe giren kişilerin mezun oldukları üniversitelere bakarak A sınıfı, B sınıfı diye ayrımlar vardır.




    yalan yok okuduğunu anlayamama var bence burada. Koyulaştırdığım yerleri madde madde cevaplayacağım belki anlama sorununa yardımcı olabilirim.
    1 - doğru anlamışsın
    2 - bunuda doğru anlamışsın
    3 - burada ne anlatmak istediğini ben bile anlamadım. 2 yıllık okul okurken 2 yaz dönemi stajımı İstanbul AselsanNET te yaptım ve benim yanımda staj yapan 5 arkadaştan farkım ( 3 ü mühendis adayıydı ) başarımdan dolayı bana verilen referans mektubuydu. Hayal dünyasında üretip bana böyle şeylerle gelmeyiniz.
    4 - Aselsanda çalışıyorum demedim staj yaptım dedim önce okduğunu anlamak lazım neyse ancak birçok şeyi bilirim orayla ilgili
    5 - Valla ilk defa senden duyuyorum. Hani 3.00 ortalamayı tutturamayanlar staja alınmaz vs. gibi birçok kural varda o kadar şef mühendis, sorumlu çalışan vs. ile görüştüm hiçbirinden böyle birşey duymadım. Ayrıca hangi üniversiteden mezun olduğumu nerden biliyorsunuzda böyle bir yorum yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz anlamış değilim.

    bilmediğimiz konularda konuşurken lütfen daha dikkatli olalım. Alıntı yapmadan önce okuyalım irdeleyelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mechaniker

    Nedir bu çekememezlik anlamıyorum? Üniverste sınavında zaten 1-0 geriden başlayan insanlara Yök böyle bir fırsat vermiş. Eğer ÖSS'de "zaten rakibimiz olamazlar" diyenler şimdi korkmaya başladıysa ilginç. Kendini geliştiren mühendis iş bulur, zaten okulun öğrettikleri sadece mühendislik değildir. Üniverste adamı biraz Mühendislik biçimine sokar ama sen kendini geliştirmeyip, Nato kafa nato mermer olursan seni kendini yetiştirmiş teknisyen zaten ezer.

    Uçak mühendisini teknik muhabbette rezil eden çok uçak teknisteni tanıyorum, önemli olan sürekli kendini geliştirmek.

    Zaten bu olay belli olacaktır, Açıköğretim ile normal Üniverstenin kağıt üzerindeki ufak farkları sayesinde nasıl işveren anlıyorsa buda öyle olacaktır.


    Arkadaş özetlemiş zaten durumu.




  • konu uçmuş döneceğim akşam
  • yahu bu memlekette ne kadar yasak var arkadas ?
  • geçişi sağlatalım önleri açalımda oradaki dersler farklarını nasıl becerebilecekler.temel olayı benim şahsi fikrim.
  • Ben burda afedersin k....ı yırtayım boru gibi dersleri geçmek için.Sonra 2 yıllık adama Müh. diploması verilsin.Yok öyle yağma...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.E.C

    Ben burda afedersin k....ı yırtayım boru gibi dersleri geçmek için.Sonra 2 yıllık adama Müh. diploması verilsin.Yok öyle yağma...

    iyi guzel soyluyorsunda onun egitim seviyesi ile senin egitim seviyen bir mi ? yani is veren seni mi ise alir yoksa onu mu ?

    kendi vatandasinizin dusmani olmayin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerwill


    quote:

    Orijinalden alıntı: A.E.C

    Ben burda afedersin k....ı yırtayım boru gibi dersleri geçmek için.Sonra 2 yıllık adama Müh. diploması verilsin.Yok öyle yağma...

    iyi guzel soyluyorsunda onun egitim seviyesi ile senin egitim seviyen bir mi ? yani is veren seni mi ise alir yoksa onu mu ?

    kendi vatandasinizin dusmani olmayin


    Arkadaşım sorun burda eğitim seviyesi değil.Sorun haksızlık.Neden vatandaşımın düşmanı olayım?Yazdıklarımdan bunu mu çıkardın yani?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.