Şimdi Ara

2 Yıllık Pazarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sizce iki yıllık pazarlama bölümü okumak nasıl olur?Mezun olunca nasıl ilerlemek gerekir?Görüşlerinizi bekliyorum.

• Oku ama okurken DGS'ye çalış. Oradan iyi bir üniversitenin İşletme ya da Uluslararası Ticaret bölümüne geç. Dil öğren, part time çalış ve staj yap bol bol. Tüm bunları yaparken deli gibi çalışman gerekecek. Ama işin komik yanı zaten bu kadar çalışabilme kapasiten olsaydı adam gibi bir bölüme yerleşirdin. Kısacası hayatın fos. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 19 Haziran 2016; 15:34:34 >
  • Aklınca yorum yapmışsın.Bu yıl üniversite sınavına hazırlanmadım.Açık liseden mezun oldum ve son anda sınava girmeye karar verdim.Başka bölümlerde geliyor ama benim için mantıklı gelen bölüm bu.Burada ciddi soru soruyoruz dalga amaçlı cevap veriyorsun illa ters cevap mı yazalım yani.
  • Oku ama okurken DGS'ye çalış. Oradan iyi bir üniversitenin İşletme ya da Uluslararası Ticaret bölümüne geç. Dil öğren, part time çalış ve staj yap bol bol. Tüm bunları yaparken deli gibi çalışman gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amentos

Oku ama okurken DGS'ye çalış. Oradan iyi bir üniversitenin İşletme ya da Uluslararası Ticaret bölümüne geç. Dil öğren, part time çalış ve staj yap bol bol. Tüm bunları yaparken deli gibi çalışman gerekecek. Ama işin komik yanı zaten bu kadar çalışabilme kapasiten olsaydı adam gibi bir bölüme yerleşirdin. Kısacası hayatın fos. Geçmiş olsun.

çalışmakla kapasitenin ne alakası var sandalyeye oturup eline kalem alabilen her insan evladı ders çalışabilir
  • Aklınca yorum yapmış işte hocam.
  • Hocam yukarıdaki arkadaş mesajının sonunda dalgaya vurmuş ama başta yazdıklarını iyi oku, dinle, çünkü doğru söylemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir sürü mezun arkadaşım var 2 yıllık pazarlamadan hiçbiri iş bulamadılar hepsi aç aç geziyo valla okuyosan 2 yıllık lojistik oku önü çok fazla açık ve rahat rahat iş bulabiliyosun
  • Meraxes kullanıcısına yanıt
    Lojistik olabilir ama ne iş yapacağım önemli bi de ilerleme nasıl olur o bölümde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.