Şimdi Ara

2 yıldır bir türlü bağlanmayan gigafiber projesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl önce Türknetliydim fakat Türktelekom yüzünden hızım yavaşladı vs mecburen başka bir iss ye geçtim ve 2 yıl tahhüt verdim. Ardından gigafiber projesi başladı kablolar vs döşenmeye başladı fakat 2 yıl oldu verdiğim tahhüt bitmek üzere ama Türknet bir türlü fiber projesini bitiremedi kutu binaya takıldı 1.5 aydır aktivasyon bekliyorum sorduğum zaman net tarih veremiyoruz diyorlar. Forumdaki postlara baktığımda bir çok kişinin projesi 6 ay içinde bitmiş benim gibi bu sorunu yaşayan insanlar var ve hiç bir önceliğimiz yok Türknet fiber getirene kadar TT fiber gelmek üzere bilmeyen insanlar ve bende dahil TT ye geçecek ve yaptıkları yatırım boşuna gidecek. Bu yavaşlıkta fiber döşediğiniz için teşekkürler. @TurkNet Destek




  • Fiber olmayan bölgelere yatırım yapmak yerine aynı mahalleye hem TT hemde Turknet fiber hat mı çekiyor? Harbi boşa yatırım.. 

  • RElS kullanıcısına yanıt

    İlk Türknet fiber çekmeye başladı fakat bitiremeyince Türktelekom el attı. Zaten çevredeki binalar yenilendiği için sokağa kadar fiber vardı yıllardır sadece binalara gelmiyordu onu da yapmaya başladılar. Faka bu işten Türknet zararlı çıkacak.

  • Birçok ilimizde birçok binaya GigaFiber hizmetini getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Net bir süre veremiyoruz. Binanızda aktif olması durumunda kullanabilirsiniz. Bu süreçler için yoğun bir şekilde çalışan ekiplerimiz var.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Örnek illeri verir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakan2423 H kullanıcısına yanıt
    Plan listemizi paylaşmıyoruz ne yazık ki. Adresinizihttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama üzerinden sorgulayarak alacağınız hızları görebilirsiniz.
  • RElS kullanıcısına yanıt
    bazı binalarda sol, telekom, kablonet altyapısı görüyorum insan cidden sorguluyor. Ortak altyapıya neden geçilmiyor. Türkiye'de hala milyonlarca insan adsl kullanıyor. devlet bu firmaları toplayıp önlerine düzgün plan proje koymuyor. neyimiz doğru ki buda doğru olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hala fiber gelmedi yan sokaklarıma geldi fakat benim sokağıma bir türlü gelmedi sebebini sorduğumda ise altyapı süreci devam ediyor gibi geçiştirici cevaplar veriyorlar. Yan sokakla hiçbir fark yok onlarda da binada kutu var benimde.

  • samcu S kullanıcısına yanıt

    bizim burası da öyle sol apartmanda yıllardır tt fiber var sağ tarafa bi apartman kadar yapı market yapıldı sırf orası için sokağın köşesine kutu koydular ortada olan bize bir şey yok son yıllarda hiç bilmediğimiz bi firma fiber çekti nasıl yapılıyor anlamıyorum saçma yorumları görünce hiç bulaşmadım 10-15 dk mesafe ileri sahile dogru gidersen turkcell fiber alt yapısı var :)

  • samcu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz sizin bölgenizde ağustos-eylül aylarında aktivasyonun tamamlanacağın iletti. PM üzerinden de konu hakkında görüşmemiz devam etmektedir. İletiğiniz numaradan sizinle iletişime geçilmesi için ilgili ekiplere bilgi verdim.
  • bizim binaya cihaz takıldıktan 1yıl 3 ay gibi bir süre sonra aktif oldu. sorun turknette değil belediyelerde. izin süreçleri falan işleri uzatıyor.

  • Yok hocam Yan sokaklarında ve sokagimdaki bazı binalarda aktif.ekipler bazı binalara kurulum yaptı. Neden aktıve etmediklerini anlamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samcu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı mahalle içinde aktif olan sokak ya da bina varsa PM üzerinden tam adresi iletir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.