Şimdi Ara

Google’ın AI ile video oluşturma aracı Veo 3 iki gün boyunca herkese ücretsiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy şu anda #8
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google’ın AI ile video oluşturma aracı Veo 3 iki gün boyunca herkese ücretsiz!
    Google’ın yapay zeka ile video oluşturma aracı Google Veo 3’ü denemek istiyor ancak Google AI Pro aboneliğine aylık 720 TL ödemek istemiyorsanız size güzel bir haberimiz var. Google Veo 3’ü tüm kullanıcılar 23-24 Ağustos tarihlerinde iki gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilecek. Fakat kötü haber şu ki yalnızca 3 video oluşturma hakkı sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Google, tablet pazarını bırakıyor: Pixel Tablet rafa kalktı

Google Türkiye’den yapılan açıklamaya göre 23-24 Ağustos tarihlerinde tüm Google üyeleri, Gemini üzerinden Veo 3 ile 3 adet ücretsiz video oluşturabilecek. Videolar 8 saniye uzunluğunda ve 720p çözünürlüğünde olacak.

Video oluşturmak için: https://gemini.google.com/veo

Veo 3’ü beğendiyseniz ayda 719,99 TL ücretle Google AI Pro üyeliğine abone olabilir ve her gün Veo 3 aracı ile 3 adet video oluşturabilirsiniz. Daha fazla video oluşturmak için Google AI Ultra paketine üye olmak gerekiyor. Aylık 8.999 TL’lik ücrete sahip bu paketle günde yaklaşık 30 video oluşturulabiliyor.

• aboneyim fakat verimli kullanamıyorum, daha iyi promt bilmem lazım ve 8 saniye çok kısa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 video 720 lira, 30 video 9.000TL. İlginçmiş. Sırf video işi olan gider 10 tane 3 lük hesap açar.

• Denemek için haklarımı kullandım. Hatta sinirlendim diğer hesabımdan da haklarımı kullanmadım ama cidden verimli çalışmıyor. Ya da insanları bilerek paralı üyeliğe sürüklüyorlar. İstediğim gibi bir diyalog olmuyor. Türkçe konuşsun dediğim halde ingilizce konuştuğu da oluyor kişiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.