Şimdi Ara

2 yıl scooter deyimim oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi işe gidip gelmek için CBF 150 yada YBR 125 alayım diyorum. Ama vitesli hiç kullanmadım diye çekiniyorum. Bana teknik, taktik ve cesaret verin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yerden 1-2 saat eğitim almanızı tavsiye ederim. Vites küçültüp büyültmeyi öğrenseniz yeterli.
  • hocam yüksek devirdeyken debriyajı sıkıp bırakmadığın yada vites düşürüp aniden bırakmadığın sürece arka tekerlekler kilitlenmez kolay kolay ( arka frene asılmayı yazmıyorum onu zaten scooter dan biliyorsunuzdur)

1. vites kalkış içindir çok kullanılmaz

bunun dışında araba gibi debriyaj kısmı. ancak trafiğe çıkmadan boş alanda biraz alışın trafikte vites nerede debriyaj vs.. karıştırıp dikkatiniz dağılmasın.

aklıma şimdilik gelenler bunlar
  • Sağolun arkadaşlar.

• Scooter rahatligindan sonra ise gitmek icin vitesli eziyet gelebilir şehir içi trafiğinde. Denemeden almayın derim.

• Trafige kapalı alanda bol bol dur kalk ve vites değiştirin 1 saat de olsa büyük derecede fark eder
  • Önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Boyum 3 senedir aynı :S
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence scooterdan vazgeçme ne kullandın bilmiyorum ama belki Maxi scootera geçme zamanın gelmiştir. 200 250cc kere bir bakın

• Cbf150 yi çocuk bile kullanır.En keyifli ve kullanımı en kolay motordur.İçin rahat olsun.

• hocam düz bi yere cık 1 al vitesi dur kalk yap dur kalka alıştıktan sonra 1 vitesle sabit bi hızda dolan bisüre sonra 2 ye tak öyle gez sonra 3 3 2 1 arasında git gel 1 2 saat sonra iyice alışacaksın daha sonrası pratik yapmaya kalmış ben ömrümde 1 2 kez motor sürmüşlüğüm vardı gittim motor aldım 1 haftada öğrendim kullanmayı
  • çok kolay hocam yarım saat kullandım öğrenebildim diyebilirim içiniz rahat olsun
  • Sağolun varolun hepiniz. Cesaret veriyorsunuz.

• Vitesli bir motora bin 5 dakika bilemedin 10 dakika mantıgı kavradınmı tamamdır. Debriyajı bol bol kullan Frenlerken ilk başlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.