Şimdi Ara

2 yıl önce çıktığım kız ile aramdaki inanılmaz kader bağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9. sınıfta yani bundan 2 sene önce birisiyle çıkıyordum.Yaş 16'ydı.Normalde hiç konuşmamıştık 1 yıl boyunca.Ama yıl sonunda okuldan ayrılcağımı tüm sınıf biliyordu.Notlar çok aşırı iyiydi ve maç konusunda da iyi olup, herkese yardım edince insanlar seviyordu.Tabii kimseye en ufak şekilde kopya vermezdim.Neyse.Tam yaz tatiline girdik, 1 hafta geçti.O kızı facebook'ta gördüm.Mesaj atsam mı atmasam mı derken, vazgeçtim ve tam o sırada kız mesaj attı.Konuştuk ettik 45 dk. boyunca.Ardından tel. no.mu aldı.O zamanlarda kullanmıyordum ama kızı güzel bulduğum için konuşayım dedim.Neyse işte bi şekilde aramızda ilişki başlamış oldu.Kız baya mutlu oldu, o öyle olunca benim zaten notlardan dolayı tavanda olan özgüven bambaşka şekillere büründü.Artık 2 kişiydim.Ben ve egom Bu kızla ''mucizevi'' diyebileceğim ortak bir yönümüz vardı.2009'da 2'mizde aynı okulda kalmıştık ve sonraki sene ara vermiştik.Daha sonra ise *oktan bir okulda (meslek), sabahçı-öğlenci, anadolu-normal ve bir ton sınıf varken aynı sınıfa düşmüştük.Kısacası kader resmen ikimizi bir araya getirmişti.Çok zaman geçmeden bahsettim bundan kıza.Bence gerçekten şaşkınlıkla karşılanıp üzerine konuşulacak, kafa yorulacak birşey ama kız bunu resmen baştan savma şekilde ''Aaa çok iyi gerçekten'' gibisinden bir mesajla savurup attı Zaten çok geçmeden bende takıntılarıma ve haklı olarak mantıklı çıkarımlarda bulunup kızın yazdıklarına bakıp, kendimide boşlukta hissedince 1 hafta sonra ayrıldım.Çünkü tel.den mesajlaşma ciddi anlamda bana tersti.Sevdiğin insanla devamlı gezmeyince ne anlamı var aptal aptal tuşlara dokunmanın Kısacası olay kızın güzelliğinde vs. değil aynı zamanda insanlığında ve karakterinde

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kader Bağı: İki Kişiyi Birleştiren Gizemli Güç

"Kader bağı" terimi, iki kişi arasındaki güçlü ve görünmez bir bağlantıyı ifade eder. Bu bağ, onları, zaman, mesafe veya koşullar ne olursa olsun birbirine çeker.

Kader Bağı Nedir?

Kader bağı, genellikle iki kişinin hayatlarında bir dizi tesadüfi karşılaşma, benzer deneyimler veya ortak değerler yaşaması sonucu oluşur. Bu tesadüfler, kişilerin kaderlerinin birbirine bağlı olduğuna dair bir inanç yaratabilir.

Kader Bağının Belirtileri

Kader bağının varlığını gösteren bazı yaygın belirtiler şunlardır:

• Anında bağlantı hissetme
    • Benzer ilgi alanları, değerler ve inançlara sahip olma
    • Birbirinizi anlama ve destekleme konusunda doğal bir yetenek
    • Birbirinizin düşüncelerini tamamlama veya sözlerini bitirme
    • Zor zamanlarda birbirinizin yanına çekilme

Kader Bağının Gücü

Kader bağları, iki kişi arasındaki ilişkileri derinleştirebilir ve güçlendirebilir. Bu bağlar, güven, destek ve anlayış sağlar ve kişisel büyümeyi ve dönüşümü destekleyebilir. Ayrıca, zorlukların üstesinden gelmeye ve yaşamın zorluklarına karşı direnç göstermeye yardımcı olabilir.

Kader bağları genellikle uzun vadeli ve dayanıklıdır ve iki kişiyi yaşamları boyunca bir arada tutabilir. Ancak, bu bağların zamanla zayıflayabileceği ve değişebileceği unutulmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Okudum pişmanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Okudum pişmanım.

Pişmanlığını da al ve git şimdi
  • Tutmaz.

• Tutmaz

• OKUMAYIN.

• Okumadim pisman degilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16 yasindaydin ve 9 a gidiyordun yavas gel sipaydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

16 yasindaydin ve 9 a gidiyordun yavas gel sipaydi

Güldüm lan.

Kısmet kardeş, zamanı gelince olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

16 yasindaydin ve 9 a gidiyordun yavas gel sipaydi

1 sene kaldıktan sonra ara verdiğim hikayede de yazıyor zaten
  • Herkes aynı şeyi söyler qamqi. Kader olmasa sevgi de olmaz diye düşünür insanlar. Salatalık da cilde iyi geliyomuş boşver takam kafana.

• Hayatimdan 2 dk aldin. Dava edicem

• Resmen ironi kasmışsın hocam.

Aynı sınıfa düştük demişsin ama, "Sevdiğin insanla devamlı gezmeyince ne anlamı var" diye de eklemişsin. Gezemez miydin kızla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senbonzakura Kageyoshi -- 1 Nisan 2014; 13:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzakura Kageyoshi

Resmen ironi kasmışsın hocam.

Aynı sınıfa düştük demişsin ama, "Sevdiğin insanla devamlı gezmeyince ne anlamı var" diye de eklemişsin. Gezemez miydin kızla?
    sad love story bro
  • Sen de yanacaksın, Lounge

• 9. sınıftan sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

sad love story bro

Alıntıları Göster
    Hll knk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Hll knk.

Alıntıları Göster
    çaktığım diye okuyan bi ben miyim
  • Better love story than twilight

• csb

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.