Şimdi Ara

2 Yıl Aöf okuyup yine aöf'den sınavsız dikey geçiş yapanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
13.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Yıl Aöf okuyup yine aöf'den sınavsız dikey geçiş yapanlar var mı? Ben 2 yıl adalet bitirdim adalette matematik yok, 4 yıllığa tamamlayacağım misal işletmeye kayıt yaptırsam matematik çıkacak mı karşıma, bana 2 yıllık aöf okumuş sonra 4 yıllık sınavsız dikey geçişle geçilecek bölümlerin ders listesi lazım?

• tabiki böyle bir hakkın var. 2 yıllık adaleti bitirdikten sonra misal kamu yönetiminden 4 yıllığa tamamlayabilirsiniz
  • Ben matematik'ten kaçtığım için, kamu ya geçtiğimde karşıma çıkmasın diye soruyorum ders listesi lazımç
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasguard

Ben matematik'ten kaçtığım için, kamu ya geçtiğimde karşıma çıkmasın diye soruyorum ders listesi lazımç

aşağıdaki linkte de belirttiği gibi direk olarak 3.sınıftan fark dersler almadan başlayabilirsiniz.

http://www.anadolu.edu.tr/tr/node/227

Matematikten korkmanıza gerek yok çünkü dikey geçişlere mat dersi verilmiyor. Alacağın dersler aşağıdaki linkte mevcut. Seni "5 yarıyıl dersleri ve sonrası ilgilendiriyor)

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/isletme/Dersler/Sayfalar/default.aspx

5. ve 6. yarıyıldaki ing derslerini ve 7.8. yarıyıldaki türk dili derslerini almıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Ben matematik'ten kaçtığım için, kamu ya geçtiğimde karşıma çıkmasın diye soruyorum ders listesi lazımç

aşağıdaki linkte de belirttiği gibi direk olarak 3.sınıftan fark dersler almadan başlayabilirsiniz.

http://www.anadolu.edu.tr/tr/node/227

Matematikten korkmanıza gerek yok çünkü dikey geçişlere mat dersi verilmiyor. Alacağın dersler aşağıdaki linkte mevcut. Seni "5 yarıyıl dersleri ve sonrası ilgilendiriyor)

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/isletme/Dersler/Sayfalar/default.aspx

5. ve 6. yarıyıldaki ing derslerini ve 7.8. yarıyıldaki türk dili derslerini almıyorsun

Teşekkür Ederim çok saol

• Bende adalet okuyup hukuk bölümüne geçmek ıstiyorum, adalet aöf için ders ve sinav çalışma tavsiyelerin var mi? Ve ya tavsiye ettigin internet siteleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lasguard kullanıcısına yanıt
    matematik derken dikey geçişte 3.sınıfta finansal yönetim dersi ve maliyet muhasebesi dersi var ve sayısal yönü ağırlıklı derstir.
    adalet bölümünden işletme ye geçmeyin de kamu yönetimiine geçmek daha doğru olabilir kamu yönetiminde hukuk dersi 3 te devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerleyeksan

matematik derken dikey geçişte 3.sınıfta finansal yönetim dersi ve maliyet muhasebesi dersi var ve sayısal yönü ağırlıklı derstir.
    adalet bölümünden işletme ye geçmeyin de kamu yönetimiine geçmek daha doğru olabilir kamu yönetiminde hukuk dersi 3 te devam ediyor.

sayısal ders olmayan hangi bölüm var yardımcı olur musun?
    http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx

BURADAKİ LİNKE GİRİP BÖLÜMLERİN ÜSTÜNE TIKLAYINCA HANGİ BÖLÜMDE MATEMATİK VAR VEYA YOK RAHAT GÖREBİLİRSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerleyeksan

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx

BURADAKİ LİNKE GİRİP BÖLÜMLERİN ÜSTÜNE TIKLAYINCA HANGİ BÖLÜMDE MATEMATİK VAR VEYA YOK RAHAT GÖREBİLİRSİNİZ.

işte 3.4 sınıftaki derslerin içeriklerini bilmediğim için mesela istatistik , maliye muh filan bunlar sayısal, para teorisi demi öyle , o yüzden sordum. en uygunu nedir diye.
    LİNK VERDİM YA ORADAN BAKIN HANGİ BÖLÜMÜN DERSLERİNİ GEÇEBİLİRSİNİZ SİZE YAKIN OLANI BULUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_abi

Bende adalet okuyup hukuk bölümüne geçmek ıstiyorum, adalet aöf için ders ve sinav çalışma tavsiyelerin var mi? Ve ya tavsiye ettigin internet siteleri?

Yahu hukuk fakültesi okuyorum nedir bu milletteki beleşten hukuk okuma çabası anlamış değilim nerede bir kekoyla karşılaşsam ağbi bende aöf adalet ohuyom huhuha geçeçem diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Bende adalet okuyup hukuk bölümüne geçmek ıstiyorum, adalet aöf için ders ve sinav çalışma tavsiyelerin var mi? Ve ya tavsiye ettigin internet siteleri?

Yahu hukuk fakültesi okuyorum nedir bu milletteki beleşten hukuk okuma çabası anlamış değilim nerede bir kekoyla karşılaşsam ağbi bende aöf adalet ohuyom huhuha geçeçem diyor.

aöf de okuduğu dandik adalet le hukuka geçenide gördük apışıp kaldılar, örgün başka aöf başka, aöf gibi sanıyorlar örgünü çıkmış soru sormuyolar örgünde test yok :)) egolarını tatmin ediyolar ondandır o :D

• quote:

quote:

quote:

aöf de okuduğu dandik adalet le hukuka geçenide gördük apışıp kaldılar, örgün başka aöf başka, aöf gibi sanıyorlar örgünü çıkmış soru sormuyolar örgünde test yok :)) egolarını tatmin ediyolar ondandır o :D

Yahu geçilmesine ben karşıyım ama mesele o değil bu bölüm aöfe kapatılmalı bence o kadar çok insan okuyor ki anlatamam ayrıca şuan stajyer avukat asgari ücret kazanıyor bu memlekette öss ile hukuk kazanamayan avukat ne para kazanacak arkadaş?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu geçilmesine ben karşıyım ama mesele o değil bu bölüm aöfe kapatılmalı bence o kadar çok insan okuyor ki anlatamam ayrıca şuan stajyer avukat asgari ücret kazanıyor bu memlekette öss ile hukuk kazanamayan avukat ne para kazanacak arkadaş?

Aöf deki Adalet zaten Hukuk Bölümü Adalet Programı diye geçiyor, bence kapatılmaktan ziyade Aöf sırf para sektörü hale getirdiği adalet bölümünün 25000 kontenjanını düşürmeli, artık sallasan adalet mezununa değiyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aöf deki Adalet zaten Hukuk Bölümü Adalet Programı diye geçiyor, bence kapatılmaktan ziyade Aöf sırf para sektörü hale getirdiği adalet bölümünün 25000 kontenjanını düşürmeli, artık sallasan adalet mezununa değiyor..

Ben Gıda Mühendisliği mezunuyum, çok şükür atandım ve bakanlıkta çalışıyorum. Hukuk fakültesine geçemesem bile adalet bölümündeki dersler kamuda çalışan bir insan için faydalı konulardan oluşuyor. Dediğiniz gibi insan çok olsada zaten bu geçişler kontenjanlarla sınırlı, son olarak eğitim sistemimiz malesef insanları yeteneklerine göre meslek sahibi yapamıyor, belkide ikinci bir şans tanınması kötü birşey değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.