Şimdi Ara

2 x 2 = ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dinlenme odasındaki akademik personele 2 x 2'yi sorduk:

Mühendis sürgülü cetvelini çıkararak hesapladı, "3,99."

Fizikçi, "3,98 ile 4,02 arasında bir yerde."

Matematikçi, "cevabı bilmiyorum, ama bir şeye eşit olduğunu kanıtlayabilirim."

Bilgisayar mühendisi, "10. iterasyonda 3,99999998."

Kimyacı 2 numaralı elementin helyum olduğunu göz önüne alarak proton devri denen reaksiyon zincirinin son halkasını yazdı:

3He + 3He ® 4He + 2p + 13.0 MeV enerji.

Felsefeci sordu: "2 kere 2 epistemolojik, ontolojik, etik ve metafizik olarak ne anlama gelir?"

Mantıkçı çarpma işlemini sembolik mantığın "ve" bağlacı olarak gördü ve doğruluk tablosu hazırladı: "doğru, yanlış, yanlış, yanlış."

Muhasebeci kapıyı ve pencereleri kapatıp sordu: "Kaç etmesini istiyorsunuz?"

Ressamımız bir sürrealist idi ve "balık" dedi.

Sosyolog tarihsel diyalektik ilkesi gereği 2 ile 2'nin çarpışamayacağını, ancak 2'nin antitezi ile çarpışabileceğini ve sadece bu şekilde bir sentezin ortaya çıkabileceğini bildirdi.

Psikolog bunun bir bölünmüş kişilik sonucu kişilik çatışması olduğunu belirterek "şizofreni" dedi.

Niyet hayr, akıbet hayr.
  • bende muhasebeciyi okuyunca koptum
    işletme okuyoz ondan mıdır ne

Orjinalden alıntı: icaktan

Dinlenme odasındaki akademik personele 2 x 2'yi sorduk:

Mühendis sürgülü cetvelini çıkararak hesapladı, "3,99."

Fizikçi, "3,98 ile 4,02 arasında bir yerde."

Matematikçi, "cevabı bilmiyorum, ama bir şeye eşit olduğunu kanıtlayabilirim."

Bilgisayar mühendisi, "10. iterasyonda 3,99999998."

Kimyacı 2 numaralı elementin helyum olduğunu göz önüne alarak proton devri denen reaksiyon zincirinin son halkasını yazdı:

3He + 3He ® 4He + 2p + 13.0 MeV enerji.

Felsefeci sordu: "2 kere 2 epistemolojik, ontolojik, etik ve metafizik olarak ne anlama gelir?"

Mantıkçı çarpma işlemini sembolik mantığın "ve" bağlacı olarak gördü ve doğruluk tablosu hazırladı: "doğru, yanlış, yanlış, yanlış."

Ressamımız bir sürrealist idi ve "balık" dedi.

Sosyolog tarihsel diyalektik ilkesi gereği 2 ile 2'nin çarpışamayacağını, ancak 2'nin antitezi ile çarpışabileceğini ve sadece bu şekilde bir sentezin ortaya çıkabileceğini bildirdi.

Psikolog bunun bir bölünmüş kişilik sonucu kişilik çatışması olduğunu belirterek "şizofreni" dedi.

Mühendis sürgülü cetvelini çıkararak hesapladı, "3,99." çok doğru mühendis adayıyım ordan mı nedir

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.

• hepsi yalan 4dur o 4
    4 ay önce açıldı
    S,X,1!!!
    21 yıl önce açıldı
    1
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyla ilgili bir fıkra geldi aklıma sizinle paylaşmak istedim.
    Temel çok zengin bir ailenin çocuğuymuş. Metematik dersi yüzünden tam 3 sendir lise 3 te sınıfta kalmış. En sonunda babası dayanamamış ve Temelin matematik hocasına bir rüşvet vererek temeli son kez sınav yapmaya ikna etmiş. Fakat öğretmenin bir şartı vardır. Sınavı Avni Aker stadyumunda tüm tanıdıklarının huzurunda yaparım demiş. Temelin babası kabul etmiş ve sınav günü tam 25 bin laz stadı doldurmuş.
    Öğretmeni sahanın ostasında temele sormuş "söyle bakalım evladım 2 kere 2 kaç eder" Temel biraz düşünmüş ve 4 demiş. Tam o sırada staddan bir ses yükselmiş "BİR ŞANS DAHA VER"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 2 Kasım 2006; 13:23:56 >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • 2x2=5 eder.

Kabul etmiyorsanız bkz. room 101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 2 Kasım 2006; 13:35:56 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.