Şimdi Ara

2 TL'ye Binlerce Kitap (%75 İndirim, Sherlock Seti, Kavgam ve Dahası) -GÜNCELLENDİ 3 ŞUBAT- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
55
Favori
53.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bgs0

Geçen 350 TL lik alışveriş yaptım , şu ana kadar bi romanda dağılma oldu.

Gerçekten kitap okuyan birinin sorusu değil cevapladığınız bu soru. Öylesine sorulmuş bir soru.

Kitap kültürü ansiklopediden ibaret olan birinin sorusu. Biz okuyacak kitap arıyoruz, birileri de koyduğum yerde dik dursun diye kitap arıyor.

Ben okumaya değer mi diye saatlerce diğer kitap sitelerinden yorumlara, gerçekten okuduğu belli olan arkadaşların tavsiyelerine bakıyorum, adamların yazdıklarına bak yahu.

Bu konunun tutmamasına üzülmüyorum; okuma oranımız malum. Ama birileri gelip "bu adamların sattıkları kitaplar şöyle", "kitapların çoğu ciltsiz sanırım" diye yorum yaptığı zaman ortaya cıkan cehalet yüzünden içim acıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

quote:

Gerçekten kitap okuyan birinin sorusu değil cevapladığınız bu soru. Öylesine sorulmuş bir soru.

Kitap kültürü ansiklopediden ibaret olan birinin sorusu. Biz okuyacak kitap arıyoruz, birileri de koyduğum yerde dik dursun diye kitap arıyor.

Ben okumaya değer mi diye saatlerce diğer kitap sitelerinden yorumlara, gerçekten okuduğu belli olan arkadaşların tavsiyelerine bakıyorum, adamların yazdıklarına bak yahu.

Bu konunun tutmamasına üzülmüyorum; okuma oranımız malum. Ama birileri gelip "bu adamların sattıkları kitaplar şöyle", "kitapların çoğu ciltsiz sanırım" diye yorum yaptığı zaman ortaya cıkan cehalet yüzünden içim acıyor.

Dolandırıcılık yada farklı bir durum başımıza gelmesin diye daha önce bu siteden alışveriş yapan insanlara yöneltilmiş bir soruydu benimkisi.

Bilmediğim doğru, ciltsiz kitap denince aklına bu geliyor insanın yada benim gibi 2-3 ayda bir kitap okuyan bir cahilin aklına geliyor diyelim sana göre tabi.

Siteye yada adamlara lafım yok zaten DnR vs.. gibi yerlerde de ciltsiz kavramını görüyoruz genel bir soruydu benimki.

Bunu cehalet olarak nitelendirmen senin seviyeni gösteriyor.

İçininde acımasına gerek yok benim adıma canımı sıkıp hakkımda konuşma yeter.

Burda insanları konu dışına çekmek yerine birkaç kitap önerisinde bulunsan hepimiz için daha hayırlı, daha sağlıklı olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

quote:

Hocam kullanıcı hakkındaki ön yargınız hariç genel olarak görüşlerinize katılıyorum.

Çok daha önce bende bu site hakkında konu açıp bilgilendirme yapmak istemiştim fakat ilgi görmemişti. Hatta 2-3 mesaj yalnız yazılmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

bu kitapların çoğu ciltsiz sanırım. ciltsiz kitap alan varmı sayfalar dağılmasın elimizde...

Kitap olarakda okuyup pişman olamayacağınız en iyi kitaplardan Monte kristonun kontu ' nu öneririm. Ulan romanı okurken kendimi romanın içinde hissediyor her an ayağa kalkıp heyecan içinde olanları hayretle okuyordum.

onun filmi de güzeldir.gerçi ne zaman kitap okuyup filmini izlesem memnun kalmam Yaşlı adam ve deniz dışında.

Hocam filminden haberim var yalnız kitaplardan ve derslerden fırsat bulursam izlerim artık.

Yalnız çok iyi bir roman olarak Germinal'ıda öneririm.

Romanda genel olarak madencilerin hayatı , işçi sınıfının hayatı geçiyor ve bu sınıfın açlıktan kemer yediğinden bile söz ediliyor.

Eminimki okuduktan sonra haline binlerce kez şükretmeyecek insan olamaz.

Beni en çok etkileyen kitaplar arasında yerini almakta olan , Emile Zola ' nın yazdığı müthiş eserlerden biridir.

Ekşi sözlük Germinal :https://eksisozluk.com/germinal--50092

İtü sözlük Germinal :http://www.itusozluk.com/goster.php/germinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 20 Şubat 2014; 13:12:22 >

• quote:

Yalnız çok iyi bir roman olarak Germinal'ıda öneririm.

Romanda genel olarak madencilerin hayatı , işçi sınıfının hayatı geçiyor ve bu sınıfın açlıktan kemer yediğinden bile söz ediliyor.

Eminimki okuduktan sonra haline binlerce kez şükretmeyecek insan olamaz.

Beni en çok etkileyen kitaplar arasında yerini almakta olan , Emile Zola ' nın yazdığı müthiş eserlerden biridir.

Ekşi sözlük Germinal :https://eksisozluk.com/germinal--50092

İtü sözlük Germinal :http://www.itusozluk.com/goster.php/germinal

Açlıktan kemer yemek deyince bu siteden aldığım ve yeni bitirdiğim Knut Hamsun - Açlık romanı aklıma geldi. Orada da roman tamamen açlık üzerine geçiyor. Okumanızı öneririm. Ama stok tükenmiş, başka yayınevi (bordo siyah) aynı tadı verir mi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 20 Şubat 2014; 13:52:37 >

• quote:

Orijinalden alynty: bgs0

quote:

Orijinalden alynty: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alynty: bgs0

quote:

Orijinalden alynty: simonmc

bu kitaplaryn ço?u ciltsiz sanyrym. ciltsiz kitap alan varmy sayfalar da?ylmasyn elimizde...

Geçen 350 TL lik aly?veri? yaptym , ?u ana kadar bi romanda da?ylma oldu.

Kitap olarakda okuyup pi?man olamayaca?ynyz en iyi kitaplardan Monte kristonun kontu ' nu öneririm. Ulan romany okurken kendimi romanyn içinde hissediyor her an aya?a kalkyp heyecan içinde olanlary hayretle okuyordum.

onun filmi de güzeldir.gerçi ne zaman kitap okuyup filmini izlesem memnun kalmam Ya?ly adam ve deniz dy?ynda.

Hocam filminden haberim var yalnyz kitaplardan ve derslerden fyrsat bulursam izlerim artyk.

Yalnyz çok iyi bir roman olarak Germinal'yda öneririm.

Romanda genel olarak madencilerin hayaty , i?çi synyfynyn hayaty geçiyor ve bu synyfyn açlyktan kemer yedi?inden bile söz ediliyor.

Eminimki okuduktan sonra haline binlerce kez ?ükretmeyecek insan olamaz.

Beni en çok etkileyen kitaplar arasynda yerini almakta olan , Emile Zola ' nyn yazdy?y müthi? eserlerden biridir.

Ek?i sözlük Germinal :https://eksisozluk.com/germinal--50092

Ytü sözlük Germinal :http://www.itusozluk.com/goster.php/germinal

bunlarda benzer konulu kitaplar

j.steinback gazap üzümleri 1929 ekonomik krizde neler ya?ady?yny anlatyyor.
    j. steinback bitmeyen kavga
    gorki ana

• Merhaba Arkadaşlar,

Bu sitenin 2 TL'lik ürünleri bölümünde Kalem Yayıncılığa ait kitaplar var. Onlar hakkında kısa bir bilgi verip, size de yaşadığım durumu anlatmak istiyorum. 2 TL'ye falan takılacak insan değilim ama insanlar bilgilensin istiyorum..

Kitaplardan 2 tanesini aldım (Biyoloji). Kapak resminde YGS-LYS yazıyor ancak içerik ÖSS sistem. Nasıl olur diyorsanız; Adamlar ÖSS yazan kapakları kesip yerine direk yeni sistem kapak yapıştırmışlar. İlk sayfada basım tarihinin yazacağı yerde koparılmış. Ayrıca kitabın içersiindek sayfalarda da ÖSS yazıyor.

NOT: Bu kitapların yanında 30'u geçik kitap aldım (okuma kitabı). Onlarda hiçbir sıkıntı yok. Aksine beklentilerimin üstünde bilee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrd. Doç. Dr. -- 23 Şubat 2014; 10:36:50 >
  • Ben doğru düzgün kitap bulamadım nedense ama biraz daha bakayım en iyisi
  • Manisa/Demirci, Demirci Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmenim. Edebiyat öğretmeni arkadaşlar kütüphane oluşturmaya çalışıyorlar. Kendim 25 tane aldım bağışladım. Başka bağış yapmak isteyen varsa yardımcı olabilirim, iyi günler.
  • 10 tane aldım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Dogu da calisan kitap sikintisi yasayan ogretmen kardeslerim adres verirlerse 10kitap bagis yapabilirim burdan.

Çok güz3l bir jest. Aynısından bende yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım siteyi ve konuyu incelediniz. Yabancı yazarlardan, kaliteli olarak çevrilmiş kitaplar var mı acaba, bu kampanyalı kitaplar da?
  • kitap bağışlamak isteyen arkadaşlar varsa Bingölde Coğrafya öğretmeniyim, YGS-LYS kaynak kitaplarına ihtiyacımız var öğrencilerimizin maddi durumları oldukça yetersiz, onun dışında roman vs türü kitapları bağışlamak isteyen arkadaşları da beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konglomera44

kitap bağışlamak isteyen arkadaşlar varsa Bingölde Coğrafya öğretmeniyim, YGS-LYS kaynak kitaplarına ihtiyacımız var öğrencilerimizin maddi durumları oldukça yetersiz, onun dışında roman vs türü kitapları bağışlamak isteyen arkadaşları da beklerim

İstedigin kitaplarin linkini alintilarsan yollayayim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eğer imkanın varsa YGS hazırlık konu anlatım kitapları olabilir
  • Tarih bölümünde tavsiye edebileceğiniz kitap varmı?Fiyat çok uygun ve alıp memnun olanlarda var forumda gördüğüm kadarıyla...
  • 10 kitap bulabildim vereyim artık sipariş kitaplar elime ulaşınca yazarım.
  • şöyle güzel bir alınabilece roman listesi çıkartacak var mı :D yabancı ağırlıklı ?
  • bu set 5.sınıf öğrencilerime aldım. 25 üzeri alımda 4tl tüm setin fiyatı. 1tl'ye de tatil kitabı var. indirim kodu ve kargo ödeyen ürün şu ürünü aldım.

set içindeki düşün ve hesapla ile dil bilgisi kitapları bir harika!

Siteyi açan bu ürünleri hizmete sunanlara çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

Beyler bu sitenin kitaplarının %25 i Atatürk'ü ve Atatürkçüleri karalıyan kitaplarla dolu,yoksa ben mi yanlış görüyorum?Onun dışında çok iyi fırsat.

Cemaate mensup bir site tahminimce
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.