Şimdi Ara

2 TL'ye Binlerce Kitap (%75 İndirim, Sherlock Seti, Kavgam ve Dahası) -GÜNCELLENDİ 3 ŞUBAT- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
55
Favori
53.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Up. Kampanya devam

İlk sayfanızı güncelleyin, linkler de ya stok yok, ya ürün kaldırılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Up. Kampanya devam

İlk sayfanızı güncelleyin, linkler de ya stok yok, ya ürün kaldırılmış.

Eve yeni geldim.

Bilgisayara geçince tekrar düzenleme yapacağım.

• Konu güncellendi. Yeni kampanyalar.
  • arkadaşlar bende çok kitap okumak istiyorum ama ilgimi en çok çeken kitapta dahi ilk 10 dakikadan sonra gözüm yaşarmaya başlıyor, hatta devam ettikçe artık elimde peçete olmadan kitabı okuyamıyorum o derece gözüm yaşarıyor.İlk 20 dakikadan sonra da esnemeye başlıyorum sürekli ve mecburen bırakıyorum artık.Bu normal bir durum mu sizde de böyle oluyor mu yoksa bu bir hastalık mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

arkadaşlar bende çok kitap okumak istiyorum ama ilgimi en çok çeken kitapta dahi ilk 10 dakikadan sonra gözüm yaşarmaya başlıyor, hatta devam ettikçe artık elimde peçete olmadan kitabı okuyamıyorum o derece gözüm yaşarıyor.İlk 20 dakikadan sonra da esnemeye başlıyorum sürekli ve mecburen bırakıyorum artık.Bu normal bir durum mu sizde de böyle oluyor mu yoksa bu bir hastalık mı acaba.

Gözleriniz bozuk olabilir, doktora görünün isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

arkadaşlar bende çok kitap okumak istiyorum ama ilgimi en çok çeken kitapta dahi ilk 10 dakikadan sonra gözüm yaşarmaya başlıyor, hatta devam ettikçe artık elimde peçete olmadan kitabı okuyamıyorum o derece gözüm yaşarıyor.İlk 20 dakikadan sonra da esnemeye başlıyorum sürekli ve mecburen bırakıyorum artık.Bu normal bir durum mu sizde de böyle oluyor mu yoksa bu bir hastalık mı acaba.

göz kuruluğu olabilir mi ? damlayla düzelir zannedersem
    en iyisi bir doktora görünmek tabiki
  • harabesin H kullanıcısına yanıt
    Astigmat olabilir

• düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Bu göz yaşarması sadece herhangi bir şeyi okurken başıma geliyor.Mesela bilgisayar başında saatlerce kalmama rağmen bir şey olmuyor.Yine gözümle ilgili şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım, hayatımda hiç gözlük bile kullanmadım.ama bilgisayarda bile olsa herhangi bir şey okurken ilk 8-10 dakikadan sonra yine oluyor.dediğiniz gibi en iyisi doktora gözükmek.Aslında bir kaç hafta öncesine kadar hep bunun normal olduğunu düşünüyordum.Ama bir kaç gün önce ilk defa bir haber sitesinde bunun hastalık olabileceği ile ilgili bir şey okumuştum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.