Şimdi Ara

2 tavuk doner 12 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 tane durum soyledik 12 tl tuttu.eskiden 2 tane soyler 1 tanede ayran alirdim 10 tl verirdim simdi cok zor artik tavuk yemem bu fiyatlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 26 Temmuz 2017; 20:28:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1lira olduğu günleri hatırlıyorum. Ya çok yaşlandım ya da enflasyon korkunç seviyede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyayı çok seviyorum bu konuda. Tavuk Döner 3tl oldu mu pahalı statüsüne giriyor. Şehrin en büyük artısı ucuz tavuk döner
  • Sivas'a dört yıl önce ilk geldiğimde 3 liraya dürüm + ayran satan yer şuan aynı dürümü 5 liraya satıyor. Bu yüzden farklı alternatiflere yöneliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke bitti sende bittin 9600gt kaldimi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Konyayı çok seviyorum bu konuda. Tavuk Döner 3tl oldu mu pahalı statüsüne giriyor. Şehrin en büyük artısı ucuz tavuk döner

tavuk sanmış :D
  • 2 yıl önce okulun karşısındaki acayip bir mekandan arkadaşlarla 2.5 TL'ye döner + ayran yedim birkaç kere, tavuk değildir belki ama farklı etleri denemiş oluyoruz ne yapalım. Onu yİyip hala yaşıyorsam sıkıntı yok :) Türkiye şartlarına alışmamız lazım, aşılanmak için merdiven altı döner yiyebilirsiniz. Zaten fiyatlar bu hızla artmaya devam ederse açık açık ne eti olduğunu yazmaya başlarlar

Bu arada buradaki dönerciler de benzer fiyat çekiyor. Bir de bazı restoranların yaptığı gibi "içecekten geçirme" iş modelini hayata geçirmişler sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 26 Temmuz 2017; 21:57:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEMEKSEPETİ 20/10 2.5 tl
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavuğun arta kalan yerleri, yağları ve artıkları
  • Ekmek ye bence . Tavuk lüks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Tavuğun arta kalan yerleri, yağları ve artıkları

keşke o olsa. martıdır o martı. konyada martıda yoktur ki . çomar eti felan olmasın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 26 Temmuz 2017; 22:32:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.