Şimdi Ara

2 TANE FPS OYUNU VAR İSİMLERİNİ ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 7-8 sene önce oynamıştım şimdi arıyorum basitti ama çok güzeldi savaş oyunları.

Bir tanesinde 4 tame swat ız hep teroristler ile savaşıyoruz. İlk bölümde beyaz bir malikanenin dışında başlıyorduk kapıdan giriyorduk her oda da değişik değişik pusuyorlardı ilk yerde masayı ters çevirmişlerdi arkasından ateş ediyorlardı. Son bölüm de ise İngiltere / Londra da ki saat kulesi patlıyordu

Diğer oyun da ise dağ başında başlıyorduk militan gibi terorist grupları ile çarışıyorduk sürekli bağrıyorlardı sonra ilerlediğimiz de mağaraya giriyorduk mağaranın ucuna geldiğimizde alttan teroristlerin konvoyu geçiyordu arabalar ile onları öldürüyorduk. Sonra kış bölümleri vardı binadan binaya geçiyorduk çatı katlarından yollar vardı.

Hatırlayanlar bi yardımcı olsun be yemin ediyorum o zevki CoD BF3 - 4 vermedi. İlk fps oyunları harikaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• swat 4
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    swat 4 değil. Ona yakın bişeydi ama degil

• Rainbow six?

• nick_bulamayan_adam kullanıcısına yanıt
    Maalesef degil. Şöyle bi site var mı eski oyunların arşivi gibi ordan bakmaya calısıyım ben kaç senedir aklımda bulamadım

• İlk bahsettiğin oyunda kelepçe olayı var mı? oyunun adı dilimin ucunda ama gelmedi. Counter lı bir şey.

EDIT:Terrorist strike olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sskumcu -- 14 Eylül 2015; 8:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sskumcu

İlk bahsettiğin oyunda kelepçe olayı var mı? oyunun adı dilimin ucunda ama gelmedi. Counter lı bir şey.

EDIT:Terrorist strike olabilir mi?

Aynen hostesleri kelepçeliyorduk terrorist strike değilmişte terror strike miş sagol buldum o oyunu google görsellerden çözdüm

2 TANE FPS OYUNU VAR İSİMLERİNİ ARIYORUM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinci oyun hakkında biraz daha ayrıntı verirsen yardımcı olabilirim.
  • quote:

ikinci oyun hakkında biraz daha ayrıntı verirsen yardımcı olabilirim.

Hocam oyunu dvd ile oynamıştım kapağında kamufulaj yapılmış çalı çimen vardı her tarafında koyu yeşildi böyle sniper ile bakıyordu. Hatta oyunun ismi sniper ile başlıyor olabilir. Böyle oyun üç bölümden oluşuyordu sanki. İlk bölümde dağ başında kayslıklar da falan, ikinci bölümde ortalık sarı kumsal falan vardı yani yaz üçümcü bölümdede her yer kardı binaların içinde savaşıyorduk sonra çatı katına çıkarak karşı binaya yürüyorduk.

Ekleme yapayım ilk bölümde sanki feribotla gölden ilerliyorduk sonra yukarı da ki köprüde ki adamı sniper ile indiriyorduk. Dediğim gibi sanki oyunun isminde sniper vardı grafikleri eski bir oyun

• sniper elite berlin 1945'e baksana bi. Oyunda tek mi ilerliyordun yoksa başkaları da var mıydı?
  • sskumcu S kullanıcısına yanıt
    Tamamen tek ilerliyorduk. Karlı bölüm de kurt gibi sibirya köpeği falan öldürüyorduk ilk yerlerde

• medal of honor'ın eski oyunlarına bakmanı da öneririm.
  • quote:

medal of honor'ın eski oyunlarına bakmanı da öneririm.

Yok hocam medal of honoru biliyorum o değil. Bu oyunu oynamış olanlar benim dediklerimi hemen anlarlar zaten sadece oynamış kişi lazım sagol sende yardımların için

• up ikinci oyunu oynayan gören var mı
  • Suriye kullanıcısına yanıt
    sniper ghost warrrior 2 olmasın ?
  • Elania kullanıcısına yanıt
    yok hocam degil
    Buraya yazabilirsin

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_60075136/tm.htm
    Marine Sharpshooter 2 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Marine Sharpshooter 2 olabilir.

2 DEĞİLMİŞ HOCAM 1 MİŞ EYVALLAH ÇOK SAGOL TEŞEKKÜR ETTİM :D

YALNIZ OYUN TUTMUŞ HERALDE 4 SERİ ÇIKMIŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.