Şimdi Ara

2 tane dersten kaldım -FF- (Üniversite İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalama 1.53 bu dönem berbat bir ortalama.

ilk dönem 2.32 olan ortalamayı ne hale getirdim. ne yapacam bilmiyorum full dc paso

• Yapay Zekanın Yanıtı

İki Dersten Kalınca Ne Olur?

Üniversitede bir dersten kalmak, akademik kariyerinizde karşılaşabileceğiniz önemli bir engeldir. İki dersten kalmak, bu durumu daha da zorlaştırır. İşte iki dersten kalınca ne gibi sonuçlarla karşılaşabileceğinize dair bilmeniz gerekenler:

• Akademik Durumunuz Tehlikeye Girebilir: İki dersten kalmak, akademik durumunuzu riske atabilir. Genel not ortalamanız düşecek ve bu da yüksek lisans programlarına kabulünüzü veya burs alma ihtimalinizi etkileyebilir.
    • Akademik Görevlilerinizle İletişime Geçin: İki dersten kalınca, dersi veren akademik görevlilerinizle iletişime geçmek önemlidir. Konuyu tartışabilir ve dersi geçmek için ek destek isteyebilirsiniz.
    • Çalışma Alışkanlıklarınızı Gözden Geçirin: İki dersten kalmak, çalışma alışkanlıklarınızı gözden geçirmenin zamanı geldiğini gösterebilir. Daha düzenli çalışmanız, daha iyi notlar almanıza yardımcı olabilir.
    • Ders Dışı Etkinliklerinizi Azaltın: Ders dışı etkinlikleriniz, akademik çalışmalarınıza engel oluyorsa, bunları azaltmayı düşünmelisiniz.
    • Profesyonel Destek Alın: Çalışma alışkanlıklarınızı iyileştirmede veya akademik stresi yönetmede zorlanıyorsanız, bir danışman veya öğrenci destek hizmetlerinden profesyonel destek alabilirsiniz.

İki dersten kalmak zor bir durum olsa da, bu durumdan başarılı bir şekilde kurtulmak mümkündür. Ders çalışma alışkanlıklarınızı iyileştirmek, akademik görevlilerinizle iletişime geçmek ve gerektiğinde destek almak, akademik hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende de durum ayni. FF degilde hepsi DD geldi. ortalama 1:70 lerde
  • seneye alırsın çok takma hocam ,erken mi bitirdiniz çabuk açıklanmış ,2.ci dönem bir rahatlık oluyor hep orda kaybediyoruz daha geçtiğini anlamadan giriyor teker teker
  • en güzel sistem iki kolay ders bulup, onları aa getirmek. diğerleri dd - cc arası gelse de fena bir ortalama olmaz. tek hedef dersten kalmamak.

5 dönemdir bu bilinçle devam ediyorum öğrenim hayatıma. sadece bu dönem bir dersim kalabilir. onun haricinde hiç sorun çıkarmadı.
  • Bizim finaller başlayalı 3 gün oldu, daha bunun bütü var.. Ne çabuk bitti sınavlarınız yazın ortasında okula gidiyoruz burada
  • ilk dönem 3,30 ortalaması olan arkadaş 2. dönem 1,50 lere çekti
  • geçen dönem 3,02 ort yaptım. Bu dönem 2.0 tutarsa sevinicem :/ çok dc var :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Ortalama 1.53 bu dönem berbat bir ortalama.

ilk dönem 2.32 olan ortalamayı ne hale getirdim. ne yapacam bilmiyorum full dc paso

Dikkat ette kalma la ? Geçme notu 1.8 mi 2.0 mı ?
  • la 3. dönemdir ortalama 2.60 geliyor ne artıyor ne azalıyor. toplamda 2 taneden f var benden tembel armalar ve ortalmlari 1.90 filan adamlarda f yok hoca bir sonraki dönem.kaldığımız dersten sorular sorduğunda ben hepsini hliyorum ama yinede ben kaliyorum :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

seneye alırsın çok takma hocam ,erken mi bitirdiniz çabuk açıklanmış ,2.ci dönem bir rahatlık oluyor hep orda kaybediyoruz daha geçtiğini anlamadan giriyor teker teker

25 mayısta bitti işte hocam erken oldu . ilk dönemde bir tane kalan ders vardı seneye full 1. sınıflarla takılıcam artık paso yükseltmeye alacam
  • Gram çalışmıyorum benim okul bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 2 Haziran 2012; 20:34:51 >
  • Ula ne temmel adamlarsınız, Benim finaller 23 Haziran'da daha, Temmuzda okula gidecez rezillik diz boyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

en güzel sistem iki kolay ders bulup, onları aa getirmek. diğerleri dd - cc arası gelse de fena bir ortalama olmaz. tek hedef dersten kalmamak.

5 dönemdir bu bilinçle devam ediyorum öğrenim hayatıma. sadece bu dönem bir dersim kalabilir. onun haricinde hiç sorun çıkarmadı.

kolay dersten ziyade kredisi yuksek derslere asilmak gerek zira 2 kredilik bir desi aa da dusurseniz 5 kiredilik dersten gelen dd yi kurtaramaz.
  • ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ÇOK ZOR
  • Ortalamam ilk dönem 3.60 ikinci dönem 3.70 bekliyorum Not : Hiç çalışmıyorum sadecd sınavdan önceki gün ama 1. yim
  • bizimki biteli 2 hafta oluyo acıklandı bile hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

geçen dönem 3,02 ort yaptım. Bu dönem 2.0 tutarsa sevinicem :/ çok dc var :/

benim de geçen dönem 3.02 idi.ama bu dönem daha iyi gelecek gibi haydi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi AT -- 2 Haziran 2012; 21:06:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ÇOK ZOR

Çok mu zor o bölümü düşünüyom unide

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTo45

quote:

düzgün ders çalışana hiçbiri zor değil kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTo45

quote:

kültür dersleri kolay fakat bölüm dersleri..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.