Şimdi Ara

2 tane Brezilya'lı futbolcu almışız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex Robinho ve Marcelo da Silva isimli 2 futbolcu almışız.

Biri 99 biri 2000 liymiş.

Robinho forvetmiş.Hızlıymış dribblingleri etkiliymiş.

Silva ise Maicon gibi bir sağ bekmiş.

Hadi hayırlısı.

• Robinho sevdiğim oyuncu bence yararlı olur takıma. Real Madrid'teyken severdim kendisini en azından hızı var. Marcelo'yu pek izlemedim maçlarda ama sanırım oda iyi olabilir ikiside büyük takımda oynamış futbolcular sonuçta. Hayırlı olsun takım adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Robinho sevdiğim oyuncu bence yararlı olur takıma. Real Madrid'teyken severdim kendisini en azından hızı var. Marcelo'yu pek izlemedim maçlarda ama sanırım oda iyi olabilir ikiside büyük takımda oynamış futbolcular sonuçta. Hayırlı olsun takım adına.

Bende ciddi ciddi okuyorum anasını satayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isimleri iyi inşallah futbollarıda iyi olur

• Bu scout çalışması sonucu alınan oyuncular mı ? yoksa menajer önerisiyle mi alınmışlar...

Umarım yararlı olurlar
  • İsimleri çok klasik. Brezilyalı diye başka bir şey kakalamamışlardır umarım fake profil gibi adamlar

Şaka bir yana görmek istediğimiz hareketler bunlar. Altyapı önemli. Altyapı eğitimi için de bir şey yapmışlardır umarım, Alman hoca falan getirseler keşke.
  • inşallah emre utkucan bulmamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu çocuklar iyi oynarlarsa ileride belki milli takımda da oynatabiliriz. Atletizm'de afrikadan genç potansiyelli devşirme sporcularla önemli başarılar elde edildi. Futboldada yabancı sınırının büyük ölçüde kalkmasıyla böyle hamleleri daha çok yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Robinho sevdiğim oyuncu bence yararlı olur takıma. Real Madrid'teyken severdim kendisini en azından hızı var. Marcelo'yu pek izlemedim maçlarda ama sanırım oda iyi olabilir ikiside büyük takımda oynamış futbolcular sonuçta. Hayırlı olsun takım adına.

• Bonservis odendimi acaba ontivero gibi olmasin da :)

• lucas ontiveiro da cok hızlıydı driplingleri cok iyidi 100 kilo olarak geldi bize :D 2 lira
    hajrovic yeni riberrydi wb kadroya bile giremiyo 2.5 lira
    bruma fırtına çocuktu 13 lira kazığa oturttular
    amrabat zahmet edip adam gecemiyor 8.5 lirada ordan
    salih dursun müthiş sağ bek 2.5 lira ordan
    tarık çamdal yerli "karlos" 4.5 lira

sayimmi daha
  • Hayır olsun diyesim geldi. Rüyanı anlatır gibi anlatmışsın.
  • 10 numara futbolcu isimleri

isim ok
    kökeni ok
    yaşlar ok

daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

inşallah emre utkucan bulmamıştır.

Hocam Emre Utkucan scout işleri ile ilgileniyor diye biliyorum.Niye öyle söyledin kimleri keşfetmiş bi söylede gülelim azıcık.
  • Biz futbolcu yetiştiremiyoruz. Bakınız: Bruma

Boşuna geldiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incrediblemann

quote:

Hocam Emre Utkucan scout işleri ile ilgileniyor diye biliyorum.Niye öyle söyledin kimleri keşfetmiş bi söylede gülelim azıcık.

Bruma yı alııın dedi, 12 milyon avro verdikten sonra ben mi dedim 12 milyon verin diye açıklama yaptı.

Mancini dönemindeki her transferi bizzat kendisi hazırladı, sonra da suçu Mancini ye attı.

Lucas Digne yi alacaktık sol beke , onlar gitti Telles i aldı. Daha ne olsun dostum.

• son günlerde üç büyükler için böyle denemeye alınan oyuncular haberleri çok çıkmaya başladı ama bu yeni birşey değil her ay en az 7-8 yabancı genç oyuncu deneniyor zaten 3 büyüklerde, ve bunlar daha çok oyuncular ve menejerlerinin istekleri ile deneniyor scoutların bulup getirmesi değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: incrediblemann

quote:

Bruma yı alııın dedi, 12 milyon avro verdikten sonra ben mi dedim 12 milyon verin diye açıklama yaptı.

Mancini dönemindeki her transferi bizzat kendisi hazırladı, sonra da suçu Mancini ye attı.

Lucas Digne yi alacaktık sol beke , onlar gitti Telles i aldı. Daha ne olsun dostum.

Bizim ülke olarak dünya futbolundaki yerimiz ne ki scout ekiplerimiz doğru iş yapsın? Sizinki öyle yapar bizimkiler bize gol atanı alır.Kafalar değişmedikçe biz kendimizi çok paralarız buralarda.Allah günah yazmasın da şuanki bir çok yönetici ölmeden bu kafalar bu sistemler devam eder.

• Haber ciddi mi ? Kaynak nedir ?

• Ontivero'ya 2.5 milyon euro bonservis parası verdik hala hatırladıkça çıldırırım.

Tamam Porto'da alıyor hemde çift haneli rakamlara ama adamlar işi bilerek alıyorlar bizim gibi menajer önerisiyle değil.
    Umarım gene menajer önerisiyle alınan topçular değillerdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.