Şimdi Ara

2 Serisi Coupe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Serisi Coupe

http://www.caranddriver.com/photos-13q2/512292/2014-bmw-m235i-spy-photo-photo-516908

4 serisi coupe mininmum 2cc motor seviyesinden başlarsa ve 2 serisi coupe 1.6 cc motor ile satılırsa Türkiye'de çok satar diye düşünüyorum. Fiyatıda muhtemelen, 1 serisinden pahalı 3 serisinden ucuz veya 3 serisine yakın olacaktır. Platform olarak 1 serisi kullanılacakmış.

Eeee ne düşünüyorsunuz?

• Gereksiz bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • Ben beğendim. Şöyle söyleyeyim, coupe araba istiyorum mercedes c coupe hoşuma gitmiyor, 4 almaya da param yetmeyecek, bu 1.6 170lik motor ile gelirse alırım diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: gbriel

Gereksiz bir model

Gereksiz? Mercedes CLA ve Audi A3 Sedan'a karşılık BMW'nin çıkarması gerekliydi zaten...
    Gençlerin yeni oyuncakları olacak CLA - A3 Seda ve 2 Coupe.

Açık söylemek gerekirse bu sınıfta lider CLA

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Gereksiz bir model

Gereksiz? Mercedes CLA ve Audi A3 Sedan'a karşılık BMW'nin çıkarması gerekliydi zaten...

Önden çekiş genç arabasımı olur hocam bence 2 serisi çıkarsa haberler doğruysa clanın önüne geçecektir diye düşünüyorum
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Çıkacağı kesinde tarih uzar mı onu bilemeyiz tabi... Gerçi rakipler yollara düşmüşken çok da gecikeğini sanmam...

Bu arada test sırasında patlamış bir tanesi...
    http://www.2addicts.com/forums/showthread.php?t=851089

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamlegendfb -- 13 Haziran 2013; 13:35:32 >

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Gereksiz bir model

Önden çekiş genç arabasımı olur hocam bence 2 serisi çıkarsa haberler doğruysa clanın önüne geçecektir diye düşünüyorum

Hocam görüntü olarak benim açımdan CLA > 2 Coupe > A3 Sedan
    (Ben önden çeker arkadan iter farketmez :) Bana performanslı olsun dış görüntü güzel olsun premium marka olsun yeter :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.