Şimdi Ara

2.Monitör VGA-DVI aktif dönüştürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ekran kartım 1050TI , 2.monitör alacağım fakat genelde ikinci el ekranlar VGA çıkışlı. Ekran kartımda VGA çıkışı yok ve HDMI portu şu anki kullandığım monitöre takılı.
    VGA çıkışlı bir ekran aldığımda aktif dönüştürücü almadan direkt bir tarafı VGA diğer tarafı DVI olan kablo ile bağladığımda 2.ekrana görüntü gelir mi? Yoksa aktif dönüştürücü mü satın almalıyım? Link paylaşıyorum , bahsettiğim kablo:

• linkteki kablo sizin dvi çıkışınıza uygun değil. linkteki dönüştürücü işinize yarayacaktır. ama tavsiyem vga girişli monitör almamanız yönünde olucaktır.

• 8 liralık olanda işini görecektir. alacağın monitör kablolu gelir zaten.
  • oğuzun attığı gibi bir dönüştürücü yada diğer display porttan vga dönüştürücü almalısın.senin link verdiğin kablo ucu dvı d olmadığı için uymaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim , DVI çıkışlı monitörler malesef bütçemi aşıyor. Gerçe dönüştürücü ile fiyat aynıya geliyor. Aktif dönüştürücüsüz direkt DVI to VGA kablo ile çalıştıramam değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Cevabınız için çok teşekkür ederim , DVI çıkışlı monitörler malesef bütçemi aşıyor. Gerçe dönüştürücü ile fiyat aynıya geliyor. Aktif dönüştürücüsüz direkt DVI to VGA kablo ile çalıştıramam değil mi?
    çalışmaz çünkü 1050 ti deki giriş dvı D .FAKAT KABLOLAR DVI I.
    Zaten girmez yani oraya.drek dvı d den vga ya çevrilmiş kabloda gördüm ben ama denemedim kesin çalışır diyemem.
    Bilginize.
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok sağ olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -the- kullanıcısına yanıt
    2.Monitör VGA-DVI aktif dönüştürücü

Ustteki gibi çıkışlarda pasif ya da aktif çevirici kullanılabilir.

Alttaki gibi çıkışlara sadece aktif dönüştürücü takılabilir. Pasif dönüştürücü sokete uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Ocak 2019; 12:52:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.