Şimdi Ara

İzmir demokrasi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
31.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş hekimliği yazmayı düşünüyorum yeni açılmış araştıran bilen gören var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir Demokrasi Üniversitesi: Kapsamlı Bir Bakış

İzmir Demokrasi Üniversitesi, 2009 yılında İzmir'de kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Çok çeşitli lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır.

Üniversite, "demokrasi", "insan hakları" ve "toplumsal sorumluluk" kavramlarına vurgu yapmaktadır. Öğrencilerine eleştirel düşünme, problem çözme ve iletişim becerileri kazandırmayı amaçlar.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Yorumları

Üniversite hakkında öğrenci yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, destekleyici öğretim üyelerine, modern tesislere ve aktif öğrenci hayatına dikkat çekmektedir. Ayrıca, üniversitenin toplumsal sorumluluk projelerine katılma fırsatları sunduğu da belirtilmektedir.

İzmir Demokrasi Üniversitesi İyi mi?

Üniversitenin akademik kalitesi, öğretim üyelerinin nitelikleri ve araştırma çıktısı gibi faktörler göz önüne alındığında iyi olarak değerlendirilmektedir. Üniversite, Türkiye Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından akredite edilmiştir.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Nasıl Bir Okul?

İzmir Demokrasi Üniversitesi, öğrencilerine hem akademik hem de kişisel gelişimleri için kapsamlı bir eğitim ortamı sunmaktadır. Üniversite, uluslararası değişim programları, kulüpler ve topluluklar gibi çeşitli etkinlikler yoluyla öğrencilerin ufkunu genişletmeyi amaçlamaktadır.

Anahtar Kelimeler:

• İzmir Demokrasi Üniversitesi
    • İzmir Demokrasi Üniversitesi yorumları
    • Demokrasi Üniversitesi yorumları
    • İzmir Demokrasi Üniversitesi iyi mi
    • İzmir Demokrasi Üniversitesi nasıl bir okul
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İzmir iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onedays O kullanıcısına yanıt
    Ben de izmirdeyim de pek hayrını görmedim overrated bence.

• Bir de tıp eğitimi kâtip çelebide veriliyormuş onu okumuştum burda belirteyim.

• Demokrasi üniversitesi kötüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorulceReceli -- 6 Ağustos 2018; 13:18:18 >
  • BorulceReceli kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• Çünkü yeni açıldı. Hocası yok doğru düzgün. Vereceği eğitim, düzgün olur mu sence? İzmir istiyorsan ilk olarak Ege sonra 9 Eylül sonra Katip Çelebi daha sonra Ekonomi veya Yaşar yaz. Demokrasi ve Bakırçay yazma pişman olursun.
    Peki hocam izmir şart değil zaten.Sıralama 23k.

• İzmir'de kesin olarak yazmaman gereken 2 üniversite işte Bakırçay ve Demokrasi. Nerde yaşıyorsun ve nereler var aklında söyle yardımcı olalım.
    Hocam dediğim gibi diş düşünüyorum zaten atanma derdi olmadığı o konuda sıkıntı yok da dus'da avantaj sağlasa iyi olur.Tercihen yakın olsa iyi olur ama olmazsa kıbrıs hariç her yere giderim herhalde.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 6 Ağustos 2018; 13:32:31 >
  • Tercihleri ekle o zaman Katip Çelebi'yi. Ege kasar biraz
  • Dershane tadında sadece tek binadan oluşan şehir merkezinde bir üniversitedir

• Kampüs hayatı diye bişey yok üniversitede sigara içmek için yangın merdivenlerini kullanıyorsunuz o derece diyim

• Katip çelebi yazmayın derim. Daha köklü bir okul yazın, eğitimi daha oturmamış bir yer. Bu sene gelen bir sürü insan ya okulu bıraktı ya da yatay geçiş yapacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüye75 -- 6 Ağustos 2018; 14:27:49 >
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi hocam? Diş hekimliği ve tıp da dahil mi hocam çünkü hastanesi baya büyük universitenin gördüm birkaç defa.

• Demokrasinin binası bile hazır değil, yıkmışlar neredeyse, büyük tadilat yapıyorlar. Katiptekiler ise yatay geçiş ile egeye kaçmanın derdinde.

• İzmirliyim ne yazarsan yaz orasıyla Katip Çelebiyi yazma.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Neden hocam eğitimi oturmamış diyorlar ondan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: William0

Neden hocam eğitimi oturmamış diyorlar ondan mı?
    Benim kuzenim orda okuyordu eskiden şimdi kaçtı Polonyada okuyor, orda okurken arada yanına falan giderdim kampüs bomboş 2-3 bina dikmişler, cafe yapmışlar, girdikten sonra tam karşında rektörlük var 3-5 ağaç dikmişler yol kenarlarına gerisi bomboş keçiler falan otluyor arkada ve biraz uzak benim oturduğum semte göre. Eğitime gelincede hocaları çok ilgisiz gördüm kuzenimin 16:00'da buluşması vardı hocasıyla saat 5 oldu hoca hala iplemiyor tabi asıl sınıflar içindeki eğitim nasıl bilemem, gidip dürüm yemiştim bende hocayı beklerken tek beğendiğim şey o dürümdü galiba. Tutuyorsa puanınız her türlü DEÜ veya EGE yazmalısınız.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.