Şimdi Ara

İzmir demokrasi nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
28.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş hekimliği yazmayı düşünüyorum yeni açılmış araştıran bilen gören var mı?

• İzmir iyidir.
  • Onedays O kullanıcısına yanıt
    Ben de izmirdeyim de pek hayrını görmedim overrated bence.
  • Bir de tıp eğitimi kâtip çelebide veriliyormuş onu okumuştum burda belirteyim.
  • Demokrasi üniversitesi kötüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorulceReceli -- 6 Ağustos 2018; 13:18:18 >
  • BorulceReceli kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?
  • Çünkü yeni açıldı. Hocası yok doğru düzgün. Vereceği eğitim, düzgün olur mu sence? İzmir istiyorsan ilk olarak Ege sonra 9 Eylül sonra Katip Çelebi daha sonra Ekonomi veya Yaşar yaz. Demokrasi ve Bakırçay yazma pişman olursun.
    Peki hocam izmir şart değil zaten.Sıralama 23k.
  • İzmir'de kesin olarak yazmaman gereken 2 üniversite işte Bakırçay ve Demokrasi. Nerde yaşıyorsun ve nereler var aklında söyle yardımcı olalım.
    Hocam dediğim gibi diş düşünüyorum zaten atanma derdi olmadığı o konuda sıkıntı yok da dus'da avantaj sağlasa iyi olur.Tercihen yakın olsa iyi olur ama olmazsa kıbrıs hariç her yere giderim herhalde.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 6 Ağustos 2018; 13:32:31 >
  • Tercihleri ekle o zaman Katip Çelebi'yi. Ege kasar biraz
  • Dershane tadında sadece tek binadan oluşan şehir merkezinde bir üniversitedir
  • Kampüs hayatı diye bişey yok üniversitede sigara içmek için yangın merdivenlerini kullanıyorsunuz o derece diyim
  • Katip çelebi yazmayın derim. Daha köklü bir okul yazın, eğitimi daha oturmamış bir yer. Bu sene gelen bir sürü insan ya okulu bıraktı ya da yatay geçiş yapacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüye75 -- 6 Ağustos 2018; 14:27:49 >
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi hocam? Diş hekimliği ve tıp da dahil mi hocam çünkü hastanesi baya büyük universitenin gördüm birkaç defa.
  • Demokrasinin binası bile hazır değil, yıkmışlar neredeyse, büyük tadilat yapıyorlar. Katiptekiler ise yatay geçiş ile egeye kaçmanın derdinde.
  • İzmirliyim ne yazarsan yaz orasıyla Katip Çelebiyi yazma.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Neden hocam eğitimi oturmamış diyorlar ondan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: William0

Neden hocam eğitimi oturmamış diyorlar ondan mı?
    Benim kuzenim orda okuyordu eskiden şimdi kaçtı Polonyada okuyor, orda okurken arada yanına falan giderdim kampüs bomboş 2-3 bina dikmişler, cafe yapmışlar, girdikten sonra tam karşında rektörlük var 3-5 ağaç dikmişler yol kenarlarına gerisi bomboş keçiler falan otluyor arkada ve biraz uzak benim oturduğum semte göre. Eğitime gelincede hocaları çok ilgisiz gördüm kuzenimin 16:00'da buluşması vardı hocasıyla saat 5 oldu hoca hala iplemiyor tabi asıl sınıflar içindeki eğitim nasıl bilemem, gidip dürüm yemiştim bende hocayı beklerken tek beğendiğim şey o dürümdü galiba. Tutuyorsa puanınız her türlü DEÜ veya EGE yazmalısınız.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.