İTÜ CE vs ODTÜ CE
İTÜ CE vs ODTÜ CE
(En Son Oy Tarihi: 24.03.2025)
-
-
ikisi de iyi la
_____________________________ -
İtü inşaat türkiyedeki açık ara en iyi inşaat mühendisliği. Yanlış hatırlamıyorsam %100 ing inşaat müh. de var. Hazırlıkta odtü daha iyi ama hazırlık için okul tercihi değiştirilir mi diye sorarsan ben değiştirmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max / İşlemci: Ryzen5 3600 / İşlemci soğutucusu: Arctic freezer esports 34 duo / Ekran kartı: Asus Rog Strix 2060 Super / Ram: 2x8 GB 3000mhz Corsair Vengeance / SSD: Samsung Evo 860 500gb / PSU: FSP HYDRO 700W Bronze 80 / Kasa: MSI Mag Vampiric 010M
https://forum.donanimhaber.com/itu-de-ortalama-yapmak--150373361#150377389 -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 11 Ağustos 2021; 19:26:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ce computer engineering
Ceng civil engineering
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ciddi olamazsın. Hazırlık için başka okul mu yazılır. Sana tavsiyem hazırlık hariç değerlendir ve seç. İTÜnün de hazırlığı iyidir. Arada büyük bir fark yoktur. Mühendislik bölümleri dil okulu değildir. Eğitime imkanlara ve ortama odaklan. Dilin 5 senede eğer ilgin varsa %100 bölümde sen istemesen de gelişir.
İlla ben iyi bir hazırlık istiyorum ve merkezi yatay geçiş hakkımı kullanırım sorun değil dersen Boğaziçi’nde herhangi bir bölüm yaz. Hazırlık oku sonra yatay geçiş yap.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
nerde yaşıyorsan orada
Up up
Aklını peynir ekmeklemi yedin olum git işine ya
İnşaat mı yazılır ciddimisiniz ya
Önümüzdeki 15 sene hiç inşaat mühendisi mezunu vermeyelim ülkede gene inşaat mühendisi açığı olmaz . İstediğin kadar elit okula git . Sektör öyle ki ciddi şirketlerde tanıdıkların yoksa işin zor
20k mezun veren yazılım önerirsin şimdi jdjfjsmxmd. Torpil her yerde var siksok üniversitesinde ceng okuyacağına İTÜ ce yaz geç.
quote:
Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali20k mezun veren yazılım önerirsin şimdi jdjfjsmxmd. Torpil her yerde var siksok üniversitesinde ceng okuyacağına İTÜ ce yaz geç.
Ben yazılımın da minimum 3-4 seneye patlayacağını düşünüyorum 😂
şu anda patlamayacak gibi görünen endüstri sanırım . Onun daha patlamasına baya var çünkü Artuk ufaklı büyüklü her firma endüstri mühendislerine yıkıyorlar işleri
İtunun insaat ekolu saglamdir yurt icinde, odtu dereceyle (ilk10) bitirirsen cok saglam yerlere yuksek lisansa yolluyor (stanford-texas) ve bi iki tik daha iyi bi hazirligi var. İkisi de iyi bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin -
Eğitim olarak itü ile ODTÜ bence farksız evet ama itünün hazırlığı iyidir demek bana mantıklı gelmedi İTÜ’de İngilizce hazırlık okumak başlı başına zaman kaybı . Ancak sırf hazırlık için de ODTÜ seçilmez .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 31 Temmuz 2021; 2:43:30 >
Bence konu sahibinin yaşadığı il önemli İstanbuldaysa ODTÜ’ye değmez ancak Ankara’daysa direkt ODTÜ . Hem ODTÜ yurt dışı ve hazırlık ile önde itüye göre hem de şehir değiştirmemiş olursun. Ama dediğim gibi İngilizce zaten herkes için yapılabilir ve yurt dışı olayını itülü biri de çabalarsa çözer ama itü daha çok yurt içinde ünlü ODTÜ kadar yurt dışı açısından imkanı sağlam değil o yüzden bu İstanbul hariç hangi ildeyse konu sahibi bence direkt ODTÜ’yü seçmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 31 Temmuz 2021; 2:41:37 >
neden inşaat mühendisliği düşünüyorsunuz
_____________________________ -
İnşaat mühendisliği yapmak istemiyorsan odtu yazilir kendini farkli alanlarda geliştirip ie cs isleri yapabilirsin. Eğer İnşaat mühendisliği yapmak istiyorsan aklini başına topla ve bu fikirden çabucak uzaklaş hocam delirdin mi sen. Babam hergun müteahhit ile ustalarla olan sacma sapan diyaloglarini anlatiyor akıllı insanin yapacağı iş değil sadece çile çekersin.
Hocam İTÜde 1 dönem online hazırlık gördüm. Şartlara göre değerlendirdiğimde ben verim aldım. Tamam harika, çok iyi değildi ama iyiydi. Zaten bu kadarını söyledim. ODTÜ ile de kıyaslamadım. Çünkü ODTÜyü görmedim. Ama ben de 1 dönem okuyup atladım. Daha fazlasına gerek yoktu. Asıl değindiğim nokta bu değildi. Hazırlık için başka yer yazma fikriydi. O konuda da zaten hemfikiriz.
Kesinlikle hocam , sadece farklı şekilde dile getirmişiz
Odtü’ye çok zor diyorlar hangisini öne yazayım?
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
İtü inşaat türkiyedeki açık ara en iyi inşaat mühendisliği. Yanlış hatırlamıyorsam %100 ing inşaat müh. de var. Hazırlıkta odtü daha iyi ama hazırlık için okul tercihi değiştirilir mi diye sorarsan ben değiştirmem.
|
|
İtunun insaat ekolu saglamdir yurt icinde, odtu dereceyle (ilk10) bitirirsen cok saglam yerlere yuksek lisansa yolluyor (stanford-texas) ve bi iki tik daha iyi bi hazirligi var. İkisi de iyi bence.
|
Benzer içerikler
- ankara tıp yatay geçiş
- mef üniversitesi yorumları
- bandırma onyedi eylül üniversitesi yorumları
- akredite tıp fakülteleri
- itü makina mühendisliği sıralama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt