Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para öyle çok olsa 160ytl lik alsam mı diye sormazdın çünkü sana çok gelmezdi.
    hiç gerek yok saçmalama
    ucuza kapat daha kimin ne olduğunu anladın mı sanki.
    1 ayda biter o parfüm değeri ne ki ya.(anı açısından)
    gençlik ölmüş
    anlamlı bi şeyler al.

ben artistim,kişilik problemlerim var.pahalı almazsam kendimi küçük hissederim diyosan.sen bilirsin.
    karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cthun

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Bu arada yukarıdaki arkadaş 10 ytl'lik hediyeyi satıp hap almış yazdı.Ne hapı?

Doğum kontrol

• Hediyeyle gövde gösterisi yapılmaz. Bu hediyeyi alacak birinin bugün ve gelecek için hiçbir ekonomik sorunu olmamalı, doğru düzgün bir arabası olmalı vss... zaten diğer arkadaşlar yeterince açıklamışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

eger alnında enayı yazısı belırgın cıkıyorsa alabılırsın..veya o parayla en yakın bır doktara gıderek o enayı yazısından kurtulmanı ısterım..

• biraz birikmiş param var bide öğrenim kredim var öle çok param yok
  • yahu bugün 160 liraya parfüm alırsan ileride alacağın hediye bundan daha büyük olmalı her zamna çıtayı yükseltmelisin ayrıca parfümün değeri bilinmez ve ikinizde öğrencisiniz yukardada dedim git nıke ayakkabı al daha kıymetli olursun arkadaşı sorucak sevgilin ne aldı parfüm peki onun yerine nıke ayakkabı aldı ders eovv olurlar ya böyle daha gösterişli şeyler alabilirsin nıke tan tişört falanda hoş olabilir ne bileyim bu paraya parfüm verilmez üstelikte öğrenci adamım diyorsun
  • almaa bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

biraz birikmiş param var bide öğrenim kredim var öle çok param yok

arkadaşım doğal olmanı tavsiye edrim,durumun ne ise ona göre daha makul bir hediye alabilirsin ama 160 ytl'lik bir hediye başlangıç için biraz fazla,bende çok hediye aldım çıktığım kızlara,en son hediye aldığım bayan aynı gün beni terk ettitabi hediyeyi aldıgı için değil başka mevzular yüzünden.
  • Al hocam işte kız güzelmi birde güzelse hiç durma al
  • kızın iPod'u veya bir mp3 çaları varsa içindeki şarkılara bak ve sevdiği tarzda bikaçtane albüm al doğum günleri için vazgeçilmez hediyedir ayrıca 2 haftalık ilişki içinde bir artı olabilir; sonuçta bende bu tarz müziği çok seviyorum bak bir ortak yanımız daha çıktı diyebilirsinsonuçta hem sen kazan hem devlet kazansın(orj. albüm aldığın için)
    yada sims2 nin son çıkanlarını al(orjinalini tabiki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Al hocam işte kız güzelmi birde güzelse hiç durma al

kız güzel hemde terbiyeli
  • Bu kız topikleri baya tutuyor ya

Güzel terbiyeli zeki zengin ohh kaçırma bence eğer böyle biriyse sen ona şeker alsan sever seni

Hatta kutusuyla al
  • güzel olması önemli değil.. adam gibi efendi olup olmaması önemli...

* bu arada karakalemi iyi olan bi arkadaşın varsa kızın nf fotosunu ona vver ... a4 kağıda çizsin.. sen de opnu güzel çerçevelet ve hediye et...
  • Eski kız arkadaşım feci zengindi ama kesinlikle hesap ödetmezdim kendisine ama sonunda tekmeyi koydu demek ki ödetmek lazımmış ee ne demişler seveni s***ler s***ni severler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

yahu bugün 160 liraya parfüm alırsan ileride alacağın hediye bundan daha büyük olmalı her zamna çıtayı yükseltmelisin ayrıca parfümün değeri bilinmez ve ikinizde öğrencisiniz yukardada dedim git nıke ayakkabı al daha kıymetli olursun arkadaşı sorucak sevgilin ne aldı parfüm peki onun yerine nıke ayakkabı aldı ders eovv olurlar ya böyle daha gösterişli şeyler alabilirsin nıke tan tişört falanda hoş olabilir ne bileyim bu paraya parfüm verilmez üstelikte öğrenci adamım diyorsun

ya sne benim dedikleirmi duymuyormusun

• almamalısın
  • Kız bu konuyu görse seni terkeder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: astrahan2

Kız bu konuyu görse seni terkeder...

harbıden hee dogru dedın. aslında kızdan ayrıl bence sen . bı hedıye ıcın bu kadar dusunuosan bosver gıtsın
  • cabuk lan cabuk profilini deiştir.
  • ya seninle parfüm için çıkıosa??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.