Şimdi Ara

2 HAFTALIK KIZ ARKADAŞIMA 160 YTL LİK PARFÜM ALMALIMIYIM? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: suree

@GM Batsu zengin istemiyorumun açılımı hiç parası olmasın değilki tabiki belli bir standartta olmalı babamdan kötü olmasın durumu.
    ayrıca artık hesabı isterse hep o ödesin yeni sevgilisiyle görüştüğünde beni ilgilendirmez benimde bidaha sevgilim olmayacağı için öyle sorunlarım olucanı sanmıyorum.

hayrola ya gemiler yanaşmio galiba sana evdemi kalican(alinma ha)

• hiç yanaşmaz olurmu okulu bitirdim hemen başladılar tabi bunların çoğu öğretmen olduğumu duyup yanaşıyo ama napalım artık
  • quote:

hiç yanaşmaz olurmu okulu bitirdim hemen başladılar tabi bunların çoğu öğretmen olduğumu duyup yanaşıyo ama napalım artık

aaaaaaa walla kız ogretmen misin ne bölümü ? yok be kafa yapion sen ev hanimiydin ben öyle hatirliyorum.

edit: bi konuda vardi yazişmalarindan hiç ogretmene benzemior birisi sana bişey demişti coksinirlenmiştin hatirlamiyorum insanlarla iletişimin kötümü ne öyle bişey demişti:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 1 Eylül 2007; 0:58:44 >
  • istersen diplomamın fotokopisini yollayım forumda çoğu kişi biliyordur bunu

quote:

edit: bi konuda vardi yazişmalarindan hiç ogretmene benzemior birisi sana bişey demişti coksinirlenmiştin hatirlamiyorum insanlarla iletişimin kötümü ne öyle bişey demişti:

öyle bişey hatırlamıyorum ama oladabilir bişi diyemicem. iyi iletişim kurmak istediğim insanlarla gayet iyidir iletişimim....
  • quote:

istersen diplomamın fotokopisini yollayım forumda çoğu kişi biliyordur bunu

quote:

öyle bişey hatırlamıyorum ama oladabilir bişi diyemicem. iyi iletişim kurmak istediğim insanlarla gayet iyidir iletişimim....

ayyyyyyyy seni düşünemiyorum ögretmen olarak cokkötü cildirirsin ya coluk cocukla galiba eda diye bi kız vardı burda oda ögretmen olucakti yazik wallahi aciyorum sizene diyim Allah kurtarsın. zaten ögretmenler hiç bir zaman evlenemez. ögretmenin evlilik yaşı minumum 34 35 dir.

• quote:

hiç yanaşmaz olurmu okulu bitirdim hemen başladılar tabi bunların çoğu öğretmen olduğumu duyup yanaşıyo ama napalım artık

ben de bi mesleğimi elime aliyim öğretmen kız alıcam... bizimkiler de öğretmen olsun diyo
  • sende kendi kendine uyduruyon haa eda öğretmen lisesinde daha öğretmen olmıcak yani. ayrıca ben hiç evlenmemiş öğretmen tanımadım.

quote:

ayyyyyyyy seni düşünemiyorum ögretmen olarak cokkötü cildirirsin ya coluk cocukla

beni düşünememen normal insan hiç tanımadığı birini hiçbişekilde düşünemez zaten dimi..
  • quote:

sende kendi kendine uyduruyon haa eda öğretmen lisesinde daha öğretmen olmıcak yani. ayrıca ben hiç evlenmemiş öğretmen tanımadım.

quote:

ayyyyyyyy seni düşünemiyorum ögretmen olarak cokkötü cildirirsin ya coluk cocukla

beni düşünememen normal insan hiç tanımadığı birini hiçbişekilde düşünemez zaten dimi..

yok uydurmuyorum aklimda öyle kalmiş olabilir.hayır konusmalarindan cıkartmaya calisiyorum nebiliyim biraz sinirli gibisin. az cok konusmalarini falan okuyorum postlari okudugum zmn herkesinkini okuyorum biraz yanliş anlama ama feminist izlenimi gördüm erkeklere sert cıkıyorsun.

• yabani olduğundan sert çıkıyo GM batsu hep diyorum ben ... frijit olmuş o muhaha.gif
  • o kısım doğru olabilir erkeklerle pek iyi anlaşamıyorum..

edit:frijit ne dmeek??ayrıca yabani değilim biraz soğuk olabilirim o kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 1 Eylül 2007; 1:14:48 >
  • bende şimdi birisi yabani demişti bana konuda inanmamiştim şimdi sert ciktigi için yazicaktim demek o sendin he. abi sen taniyorsun hemen hemen herkesi kadınlari sen iyi bilirsin yabani diyorsan dogrudur biraz bende hissettim bu ogretmen deildir ben eminim.cünkü yabani olan kişi ögretmen olamaz.
  • 21 yaşındayım, daha kendime almadım 160 ytl'ye parfüm, elin kızına mı alacam?
    Bir buket çiçek neyine yetmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

21 yaşındayım, daha kendime almadım 160 ytl'ye parfüm, elin kızına mı alacam?

hocam çiçek çok klasik
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

bende şimdi birisi yabani demişti bana konuda inanmamiştim şimdi sert ciktigi için yazicaktim demek o sendin he. abi sen taniyorsun hemen hemen herkesi kadınlari sen iyi bilirsin yabani diyorsan dogrudur biraz bende hissettim bu ogretmen deildir ben eminim.cünkü yabani olan kişi ögretmen olamaz.

hıhı öğretmen değilim kendi kendime uyduruyorum bunu mayyakım ya ondan. cnm sıkıldıkça kendime meslek uydururum daha geçen hafta doktordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

21 yaşındayım, daha kendime almadım 160 ytl'ye parfüm, elin kızına mı alacam?

hocam çiçek çok klasik

ama en etkili yoldur bi buket cicege her türlü düşürürsün. derki niye zahmet ettin sende derdinki kendilerine güzel güzel diye bas bas bagiriyorlardi alsinlarda güzel görsünler diye verdim falan de aaa feci geldi lan laf aklima

edit:@suree belli oluyor ztn aksam vakti gece gece kafana vuruyo galiba bazi şeyler. gercektende öyle cikmişssin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 1 Eylül 2007; 1:19:42 >

• ne vuruyo kafama??
  • seni burdakilere havale ediyorum onlar senle ugraşsın bosver özellikle seni taniyan yabani diyen darka havale ediyorum o sana söylenecek en doğru sözü birazdan diyecektir...!şu yabaniligini at bence bi an önce en yakın hastaneye bağışlayabilirsin.
  • 2 hafta bence daha erken böyle bi hediye almak için..
    gerçi bunu bencede sen bilirsin..dersen ki,alır hediyeyi ertesi gün ayrılsa bile üzülmem..düşünme o zaman..
    ama birasda farklı bi konuya değinmek istiorum neden Burberry brit red tercih ediosun
    bu parfümümü sevio?
  • sen beni düşünüpte kafanı yorma ben gayet iyiim........
  • suree sen askere git bence de ya dağda komanda olursun kurbağa tosba yılan çiyan falan yersin sana dokunmaz sen alışkansındır mağara ortamına ne de olsa yabanisin muhaha.gif
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.