Şimdi Ara

2 haftadır Turknet bana İnternet veremedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, turknet e bir kere başvuru yaptım sorun olduğu için bunu iptal etmemi önerdiler tekrar başvuru yaptık.Bundan sonra tekrar kayıt oluşturduk TT ekibi geldi gitti etiketleme yapmadan gitmiş, 3 gün önce Turknet ekibi gelip gerekli bağlantıları kontrol etti fakat Gerekli araçlar olmadığı için TT gelmeli dedi benden sözleşmeyi aldı gitti. Beklemeye başladım fakat TT merkezi ile aynı mahallede olduğumuza rağmen gelmiyorlar bundan TT sorumlu değil yalnızca turknet sorumlu olmalı. 150 metre uzaktaki daireye bağlantı yapamayacak ve bu ekiplere sözünüz geçmiyorsa hiç bu işe girişmeyeceksiniz. Ben aboneliğimi TT ekipleri ile sağlamak istesem TT dan abonelik yaparım. Bana 12 ila 72 saat denildi fakat mesai saatine yaklaşırken hala arayan soran yok. Bu gece aboneliğimi e devlet üzerinden iptal edeceğim ve turknet düşünen herkese bu rezilikleri paylaşmayı düşünüyorum.

    Forumda bu konuda yetkili bir arkadaş var sanırım gün için de sorunumu çözerse çok mutlu olurum. Finallerim başlıyor pazartesi böyle yapacağınızı bilsem başka bir İSS aboneliği yapardım.

    Abonelik numarası:1986885


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • @TurkNetDestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Sorunu teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçerek size bilgi verecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.