Şimdi Ara

2 Haftada 15 AYT MATEMATİK CHALLENGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarım ve sevgili dostlarım...

Ben kaf-2 kaf-3 ve kaf-4 ü genel olarak bir kez üstünden yazmadan not alarak izledim. Şimdi dershanem 2 hafta tatile girdi ve ayt matematik netlerim hiç istedigim seviyede değil. Şu saatten itibaren KAF-3 ve Kaf-4 ü bitirmeye çalışacağım. Daha doğrusu 1.5-2 hızda tekrar edeceğim. Ancak bazı konuları atlayacağım sadece bitireceğim konuları yazıyorum. Hedefim bunları bitirdiğimde ayt matematiğimin minimum 15 net olması.

Kullanacağım ayt matematik kaynakları:

METİN YAYINLARI AYT MATEMATİK SORU BANKASI

3D AYT MATEMATİK SORU BANKASI

3-4-5 AYT MATEMATİK SORU BANKASI

*) Polinomlar

*) II Dereceden Denklemler

*) Parabol

*) Eşitsizlikler

*) Trigonometri

*) Logaritma

*) Diziler

*) Limit ve Süreklilik

*) Türev

*) İntegral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 14 Mart 2020; 0:7:13 >

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum , eğer harbiden 2 haftada bunları yapabilirsen en az 25 üstü yapman gerekir . Ama bence 2x dinlemen yerine 1x de 1.5 ayda bitirmen senin için daha faydalı olur. Çünkü aytde bana göre belirleyici ders fen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Saygıdeğer arkadaşlarım öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama geometrim ciddi anlamda sıfır yani 2-3 basit şey biliyorum o yüzden 30 a bile ulaşamam. 11 geo olduğunu düşünürsek. Onun haricinde tekrardan söylemek isterim ki bu konuların hiçbirini sıfırdan öğrenmeyeceğim. Hepsini dershanede dinledim youtubeden farklı kanallardan izledim ve geçmiş sene tecrübelerim var.

BRA7 arkadaşım
    Ben eşit ağırlıkçıyım :) O yüzden fen benim için bir anlam ifade etmiyor. Gönül ister ki zaten 20-25 yapayım ama işte sonucunda ne olur inan ki bilmiyorum. Tek isteğim tm 70k yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 14 Mart 2020; 0:23:38 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam tm 70k rahat yaparsın ya , geometri kasarsan çok daha rahat olur. TM olduğun için bu işi 15 günde bitirmen sana fayda katmaz , yayarak ama baya baya irdeleyerek çalış. Tyt'de de fen adına biyoloji ve kimyaya baştan aşağı çalış. Emin ol fullersin. 2 aya yay bu matematik konularını , geometri de koy aralarına kenan karayla. Değil 70k 10k rahat girersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam 10k olsam bile kafamda ki bölümün 10kda karsılıgı olmadıgı icin bir anlamı olmayacak yine 70k yı yazıcam Ha 15 günde sıfırdan bitiren birine bence de bir şey katmaz ama ben tekrar edeceğim için katar bence hocam ya. Tyt fende biyoloji ve kimyam iyi. Geometri için bakınacağım zaten o da var aklımda
  • 2.dereceden denklemler ilk tk ve UT1 bitirdim sabah devam edicem bugün cok yoruldum dershane vb yarın amacım ikinci dereceden denklemler ve polinomların bölüm kısmını bitirmek.
  • Şimdi tekrardan izlemeye başlıyorum biraz geç kalktım ama sorun değil geç yatıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    kalan 45 günde ayt fizik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38

Hocam tm 70k rahat yaparsın ya , geometri kasarsan çok daha rahat olur. TM olduğun için bu işi 15 günde bitirmen sana fayda katmaz , yayarak ama baya baya irdeleyerek çalış. Tyt'de de fen adına biyoloji ve kimyaya baştan aşağı çalış. Emin ol fullersin. 2 aya yay bu matematik konularını , geometri de koy aralarına kenan karayla. Değil 70k 10k rahat girersin.
    Kalan günlerde ayt 3 5taneden 20ye tyt fen de 10a çıkarılır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.