Şimdi Ara

kalan 45 günde ayt fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayt mat, kimya ve biyo bitecek ve 45 günde fizik için her gün 3-4 saat ayırsam acaba 8-9 netlik bir başarı elde edebilir miyim? VİP Fizik oynatma listesinden ilerleyeceğim. Aslında kafamda uyguladığım program ile konular bitmiş olacak ardından 10 gün falan sadece denemeler için zamanım kalıyor. Çok hızlı bir şekilde konular tam oturmaz ama süreklilik olacağı için yani her gün 3-4 fizik olacağı için bir yandan kafamda oturur gibime geliyor ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Nisan 2022; 16:20:57 >

• 8 9 neti havada karada yaparsınız hocam başarılar. fizikte zor olan kasımı 11 net ve üstünde sabit olabilmek. ayt de yarım yamalak çalışmayla bile çoğu fen dersinden 8 netin üstüne çıkılıyor. yolunuz açık olsun.

• sen bana cevap anahtarı atmadın başka konulara yazıyorsun küstüm :/

• vip fizik ayt listesinden program yaptım konular 6-7 haziran gibi bitiyor. Ardından full deneme ile gitmeyi düşünüyorum. Günde 2-3 tane AYT Fizik denemesi çözerim diye düşündüm.

• 11 fizik korkutuyor beni 12. sınıf sanki çok sözel gibime geldi. 11. sınıfı rahat atlatırsam 12. hemen biter diye düşünüyorum. Haksız mıyım sözel olması konusunda?

• bu arada vektörler, bağıl hareket ve newton fizik yasaları konularını daha önceden bitirmiştim onları ufak tekrar yapmam gerekecek sadece.

• günde 100 fizik sorusu çözerek 2 sb bile bitirebilirsin 1 ayda hocam sınava kadar,100 soru da 2 saatini alır 1 saat de konusunu dinlersin çözeceğin yerlerin günde 3 saat fizik calısırsın biter bence düzgün çalısırsan son 15 20 gün de deneme çözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 30 Nisan 2022; 16:56:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 günde ayt fizik bitermi
    geçen yıl açıldı
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam rahat yapılır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aga bişi dicem geçen sene bu zamanlar burda tyt fen 1.5-2 haftada günlük 2 saat çalışmayla bitirilir diye bir postun altında imkansız diyorlardı
    ayt fizik daha mı kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venterneved kullanıcısına yanıt

günde 100 fizik sorusu çözebilir miyim, hiç sanmıyorum ama konu anlatımı + birkaç soru ile gitmeyi düşünüyorum. Bir iki test yeter herhalde. Zaten konu anlatımı dinlerken de bazen video çözüyorlar.

• bilmiyorum ama sayısal olarak düşünürsek yapılır gibime geliyor sonuçta 45 gün boyunca 3-4 saat çalışacağım ama her şey sayısal olarak yürür mü bilmiyorum

• ayt fizik daha zor ama 45 günde iyi bir şeyler yapılır

• full istemiyorum zaten. 8-9 tane yapayım yeter.

• ultras1943 U kullanıcısına yanıt

Yapılır hocam VİP FİZİK çekap + ders kitabı bile baya iş görür

• hocam VİP Fizik oynatma listesinde neden konuların sıraları değişik. Çoğu kanal önce Newton hareket yasaları, ivmeli hareket falan işledikten sonra Tork Denge işler VİP Fizik önce Tork Denge işlemiş.

• Hocam önce mekanik kısmını tamamen bitiriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.