Şimdi Ara

2 gündür internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan sonra sakın Türknetten destek kaydı acmayın çünkü bırakın çözmeyi olan interneti de kesiyorlar. Tam 2 gündür internet yok internet ışığı yanmıyor ve sorun kesinlikle benden kaynaklı değil çünkü türknet ip vermiyor hatta ve müşteri hizmetlerinde hali hazırda kaydım olduğu için yeni kayıt açamıyorum ve forumdaki yetkili keyfince mesajlara bakıyor.
    2 gündür internet yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hala internet yok. Modeme veri gelmesine ragmen ip verilmedigi icin data isigi yanmiyor ve her yerden yazmama ragmen turknet daha aramadi bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizin böyle düşünmenşz beni gerçekten kişisel olarak üzdü. Sizinle PM üzerinden aktif olarak iletişim içerisindeydim ve sorun ile birebir olarak ilgilendim. Biraz önce sizi arattım ve işlemlerinizi arkadaşlarım yardımıyla gerçekleştirdim. Sorununuz çözüldü ve hizmetinizi kullanmaya başladınız. İyi kullanımlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel sorunu çözdünüz ama sorun olmayan internet hattında ne zaman destek kaydı açsam intikam alırmışcasına yeni sorunlar çıkıyor. Arayan teknik destek uzmanı konuyu türk telekom saha ekiplerine iletecekti zor ikna ettim çünkü ben zaten türk telekom il müdürlüğüne gittim bugün ordan santrali aradılar dsl ışığı yandığı ve modeme veri geldiği için onlardan kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler. Daha sonra sizinkiler tanımsal bir bozukluk varmış onu düzelttiler ve internet geri geldi ama işte durduk yere bu hatanın oluşması ve 2 gün internetsiz kalmam çok manidar. Önce verdiğiniz taahhütü yapmıyorsunuz sonra yüzüme telefon kapattınız ve şimdi de bu. 2019'da AKK kalksın ilk işim müşteri hizmetleri olan başka bir firmaya geçmek olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.