Şimdi Ara

2 günde 3 kaza.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Burak gecmis olsun.Cana gelecegine mala gelsin.
    Ayrica motorlu ve kediye üzüldüm.Kader,yapacak bir şey yok.

Caresiz kalmak çok kötü, elden birsey gelmiyor..

Haklisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

Trafik sigortasindan pert odemesi yapilirken arac parasini kim belirliyor?

Eksper karar veriyor bildigim kadarıyla..

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Gecmis olsun, Allah beterinden saklasin hocam. Benim kiz arkadasim sakaryada, arada gidiyorum yanina ve sakarya oyle bir yer ki; burnunu ilk sokanin yol hakki var. Ayrica pek cok yol ayrimlarinda da trafik isiklari yok. O carsi icinde 3-4 tane trafik isigi var her yerini de gezdim. Hele ki sersivan- ferizli- karasu taraflari tam Allah'a emanet. Ama isin iyi yani cok araba yok.

İyi analiz etmissin valla aynen öyle. İnsanlar yol verdigimde uzaylı gormuş gibi bakıyorlar. İstanbul trafiğinden zor diyerek abartir bizimkiler, değişik standartları var. Motor kazası da Serdivan'da oldu zaten..

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

Trafik sigortasindan pert odemesi yapilirken arac parasini kim belirliyor?

Eksper karar veriyor bildigim kadarıyla..

Alıntıları Göster
    Sakarya caddesinin en çok kaza olan yeri orası zaten, kaza yerinin tam sağında durak olduğundan minibüs ve dolmuşçular sinyal vermeden dank diye durabiliyorlar yolun ortasında, belki de kaza sebebiniz dolmuş yada minibüsle alakalıdır. Yine de cana gelmesin de mala gelsin ayrıca çok çok geçmiş olsun...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Gecmis olsun, Allah beterinden saklasin hocam. Benim kiz arkadasim sakaryada, arada gidiyorum yanina ve sakarya oyle bir yer ki; burnunu ilk sokanin yol hakki var. Ayrica pek cok yol ayrimlarinda da trafik isiklari yok. O carsi icinde 3-4 tane trafik isigi var her yerini de gezdim. Hele ki sersivan- ferizli- karasu taraflari tam Allah'a emanet. Ama isin iyi yani cok araba yok.

İyi analiz etmissin valla aynen öyle. İnsanlar yol verdigimde uzaylı gormuş gibi bakıyorlar. İstanbul trafiğinden zor diyerek abartir bizimkiler, değişik standartları var. Motor kazası da Serdivan'da oldu zaten..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

• Uno da kola kutusu gibiymis mubarek.

Orijinalden alıntı: wrath54

Sakarya caddesinin en çok kaza olan yeri orası zaten, kaza yerinin tam sağında durak olduğundan minibüs ve dolmuşçular sinyal vermeden dank diye durabiliyorlar yolun ortasında, belki de kaza sebebiniz dolmuş yada minibüsle alakalıdır. Yine de cana gelmesin de mala gelsin ayrıca çok çok geçmiş olsun...

Tam hatirlanamiyor olsa da tahminen öndeki aracın sagdan geçerek makas atmasiyla bir anda duran araçla karşılaşma ve çarpışma seklinde. Ama haklısınız dolmuşlar terör estiriyor..

quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

Tam hatirlanamiyor olsa da tahminen öndeki aracın sagdan geçerek makas atmasiyla bir anda duran araçla karşılaşma ve çarpışma seklinde. Ama haklısınız dolmuşlar terör estiriyor..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun,cana gelmesin de.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Geçmiş olsun,cana gelmesin de.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
    Bu arada sağ yolcu airbag'i neden patlamış acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolbro -- 5 Ağustos 2012; 9:55:05 >

Orijinalden alıntı: coolbro

Geçmiş olsun.
    Bu arada sağ yolcu airbag'i neden patlamış acaba

Alıntıları Göster
    Airbagler emniyet kemerine bağlı değil diye bas bas bağırdık, dinleyen olmadı. Çok geçmiş olsun, en çok da kediye üzüldüm, yazık olmuş hayvancağıza. Bundan sonra geri hamlelerde daha yavaş olacağım, varsa kedi kuş köpek çocuk falan kaçabilsin arkamdan kör noktada kalırlarsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanDURSUN

Unoda hic birsey yok pert dedigin arabada 700 tl masraf var iyi adam vurdu die arabayi perte ciksrtcak sen kendini dusun sen tanpon alana kadar o adam o paraya herseyi toplar
    Geçmiş olsun.

UNO'da bir şey ok deyip, 700 liraya yapılır diyen eksper arkadaşlar, nasıl yok? Arabanın ön sağ taraf gitmiş, kaput gitmiş, arka tampona bakıp değerlendirme yapmayın. Araba resmen resimlerden birinde bariz bir şekilde ortadan hafif çöktüğü belli oluyor. Bu nasıl 700 liraya yapılacak? 2009 yılında önümde duran kamyonete vurdum ve demirlere denk geldiği için kaputum yamuldu. Kaskodan hallettim ve 900 lira tuttu. 2011 Aralık ayında ise biri bana arkadan vurdu ve sağ arka çamurluk hafif bel verdi, tamponun sağ arka köşesinden iç kısımdan bagaj zemini azcık içe göçtü ve buda 1000 liraya yapıldı. İçe göçen kısım çekildi, tampon boyandı, arka sağ çamurluk boyandı. Bu arabanın düzelmesi demek şasenin düzelmesi demek, tekrar o tavanın boyanması demek, arka tampon yapılır ama ön far grubu gitmiş, o değişeceki ön kaput boyanacak, kapılar bariz şekilde terazide değil, onlar ayarlanacak. Ön sağ çamurluk bile sanki azcık hasar görmüş, o düzelecek. Hatta arka bagaj kapağı bile hafif içe göçmüş gibi, o düzelecek. Nereden baksan 2000- 2500 lira masraf var Uno'da. Zaten 5 - 6 bin liralık bir araba olsa perte çıkması normaldir. Arabada resmen şase çekme, boya kaporta işi var. Tavan zaten kafadan gitmiş.

JasonBurak; arabanızda kasko yok galiba. Kasokonuz olsaydı cebinizden bir kuruş bile ödemeden hallederdiniz. Ne olurdu, hasarsızlık indiriminiz düşerdi ama bir sonra ki yıl tekrar ederdi indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 5 Ağustos 2012; 10:21:33 >

• Gecmis olsun. Özellikle ramazan da herkes potansiyel tehlike. Hele de iftar a yakın saatlerde aracla pek cıkmamak gerek.

Orijinalden alıntı: Delgado

Burak gecmıs olsun Allah beterınden saklasın.
    geçmiş olsun, ufak şeyler bunlar her an hepimizin başına gelir. Allah büyüğünü göstermesin.

Perte çıktı mı çıktı, daha da yok 700 liraya toplanır bilmemne yazmayın. Araç pert..

Kasko kendimi bildim bileli hiç olmadı. Ufak çaplı kazalar oldu ama trafik sigortası fazlasıyla yeterli oldu. Su güne kadar kaskoya vereceğimiz parayı toplarsak ciddi bir meblağ. Zaten binlerce lira kardayken 750 TL çok da önemli değil, kardan zarar ettik. Allah beterinden korusun..

Emniyet kemeri-airbag iliskisini aydinlatabilecek varsa ben de merak ediyorum. Havayastiklari emniyet kemerine bağlı diyenler? Bunun cesitlerini bilenler..

Daha yavaş da çıksam o kedi kurtulamazdi, çünkü hakikaten çok yavastim hastalıklı olduğu için hareket etmekte sıkıntıları vardı, 1-2 saat önce yemek verirken de kılını kıpırdatmadı önüne attıklarımı yedi sadece. Arabanın altında olunca kaçamadı. Normal bir hayvan rahatça kaçardı. Yine de daha yavaş olmakta fayda var tabii..

• quote:

Genel olarak toplu cevap yazayım,

Perte çıktı mı çıktı, daha da yok 700 liraya toplanır bilmemne yazmayın. Araç pert..

Kasko kendimi bildim bileli hiç olmadı. Ufak çaplı kazalar oldu ama trafik sigortası fazlasıyla yeterli oldu. Su güne kadar kaskoya vereceğimiz parayı toplarsak ciddi bir meblağ. Zaten binlerce lira kardayken 750 TL çok da önemli değil, kardan zarar ettik. Allah beterinden korusun..

Emniyet kemeri-airbag iliskisini aydinlatabilecek varsa ben de merak ediyorum. Havayastiklari emniyet kemerine bağlı diyenler? Bunun cesitlerini bilenler..

Daha yavaş da çıksam o kedi kurtulamazdi, çünkü hakikaten çok yavastim hastalıklı olduğu için hareket etmekte sıkıntıları vardı, 1-2 saat önce yemek verirken de kılını kıpırdatmadı önüne attıklarımı yedi sadece. Arabanın altında olunca kaçamadı. Normal bir hayvan rahatça kaçardı. Yine de daha yavaş olmakta fayda var tabii..
    Geçmiş olsun Burak. Allah beterinden korusun bütün talihsizlikler üst üste gelmiş.

• quote:

Genel olarak toplu cevap yazayım,

hocam senin sıkıntın belli,

Guslün Farzları:

1. Ağza su alıp boğaza kadar çalkalamak.

2. Burna su çekip yıkamak.

3. Bütün vücudu ıslanmayan yer kalmayacak şekilde yıkamak.

Özellikle 3. maddeye dikkat et kuru yer kalıyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel_f!re -- 5 Ağustos 2012; 14:04:50 >

>>> DÜNYA KADAR HACMİN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN <<<

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Geçmiş olsun Burak. Allah beterinden korusun bütün talihsizlikler üst üste gelmiş.

Alıntıları Göster
    Burak tekrardan geçmiş olsun.

Hava yastıgı konusunda 2 çeşit hava yastıgı var biri SRP biri SRS olması lazım, Birisinde emniyet kemeri takılı olmadan çalışmıyor diğerinde ise çalışıyor işte

Orijinalden alıntı: yek_ka

Burak tekrardan geçmiş olsun.

Hava yastıgı konusunda 2 çeşit hava yastıgı var biri SRP biri SRS olması lazım, Birisinde emniyet kemeri takılı olmadan çalışmıyor diğerinde ise çalışıyor işte

Ben de aynen öyle sanıyordum ama değilmiş, daha farklı, ama çözemedim..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.