Şimdi Ara

2 gün onceki alkollu maddi hasarli araba kazasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce adana balcalı da araba refrüje uctuk babam alkolluydu bende oyle babam trafik polisine ilk anda arkada yatiyorum demis sonra kendi kullandigini soyledi 157 promil cikti ben alkolmetreye uflemedim kan vermedim en sonunda olaydan 5 saat sonra doktora muayne ettirdiler doktor da alkol kullanmış kanaati olusmus dun trafige gittimizde babamın degil benim ehliyitimin alındıgini ogrendik 2.defa alinmis oluyor 2 yil once 6 ay alinmisti bende hicbir promil olcumu yok bundan sonra ne yapabilirm yardimci olabilecek var mi

• Öncelikle geçmiş olsun önce yaşadığına sevin sonra polis tutanaklarına bak.
  • Baban fena kazık atmış sana...
  • Babaya bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Bu mesaj silindi.
    Bakınız: Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Bu mesaj silindi.
    yazılacak şey çok ama neyse, sizi Allah'a havale ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

yazılacak şey çok ama neyse, sizi Allah'a havale ediyorum...

Alıntıları Göster
    welcome to Turkey

memur beyde alkoluyde herhalde o nasıl iş
  • Babaniz muhtemelen kendi ufledi ama sizi soformus gibi yazdirip sizin ehliyeti verdi herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Babaniz muhtemelen kendi ufledi ama sizi soformus gibi yazdirip sizin ehliyeti verdi herhalde.
    Bir önceki ceza akıllandırmamış olacakki tekrar yola çıkmışsınız alköllü olarak (her ne kadar baba alkollü olsada) ve kaza yapmışsınız. umarım bu kaza ders olurda kendinizin ya da kimsenin canını yakmazsınız bir sonraki alkollü kullanmanızda.
  • Baba kazığı böyle oluyormuş demek ki.Öğrenmiş olduk.

Geçmiş olsun hocam.

Yapılacak işlemler belli.İşlemi yapan polisin bağlı bulunduğu karakola gidip olayı anlatmanız ve tutanaklarda ki hatayı düzeltilmesini isteyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Baba kazığı böyle oluyormuş demek ki.Öğrenmiş olduk.

Geçmiş olsun hocam.

Yapılacak işlemler belli.İşlemi yapan polisin bağlı bulunduğu karakola gidip olayı anlatmanız ve tutanaklarda ki hatayı düzeltilmesini isteyeceksiniz.
    Baban çok pis keklemiş seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Bakınız: Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Konunun özü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightF0RFreedom

Baban çok pis keklemiş seni

Alıntıları Göster
    diycek ççok şey varda neyse geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

diycek ççok şey varda neyse geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    peki ben size birşey sorayım baban veya sen alkolün etkisiyle o sırada ordan geçen veya orda duran birisine yanlışlıkla vurup ölümüne sebep verseydiniz o zaman ne olurdu ? bunun vebalini nasıl ödiycektiniz daha fazla içip unuturak mı ?

Bence alkollü yakalananlar direk trafikten men edilmeli ömür boyu... Ders olur diycem ama pek sanmıyorum.
  • Kusura bakmayin da zaten babaniz kendisini gectim sadece sizi dusunse alkollu sekilde direksiyona gecmezdi.

E bunu bile yapmayan babadan tam beklenilecek davranisi yapmis sizi sofor gibi gostererek.

Gecmis olsun, ders olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 26 Eylül 2013; 14:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Kusura bakmayin da zaten babaniz kendisini gectim sadece sizi dusunse alkollu sekilde direksiyona gecmezdi.

E bunu bile yapmayan babadan tam beklenilecek davranisi yapmis sizi sofor gibi gostererek.

Söylenecek baska soz yok bunu üzerine.

Alkollü arac kullanmanın cezasi direk hapis olmalı artık. Adam 2. Vukuatını yaşıyor yine ehliyet pesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Kusura bakmayin da zaten babaniz kendisini gectim sadece sizi dusunse alkollu sekilde direksiyona gecmezdi.

Söylenecek baska soz yok bunu üzerine.

Alkollü arac kullanmanın cezasi direk hapis olmalı artık. Adam 2. Vukuatını yaşıyor yine ehliyet pesinde.

Alıntıları Göster
    kusura bakma ama taksiye binmek zor mu geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

kusura bakma ama taksiye binmek zor mu geldi?

Alıntıları Göster
    boyle baba dusman basina..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

boyle baba dusman basina..

Alıntıları Göster
    Olayı içinde alkol varsa başa gelen herşey çekilir. Yapılacak pek bir şey yok.Ehliyet gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewee

Olayı içinde alkol varsa başa gelen herşey çekilir. Yapılacak pek bir şey yok.Ehliyet gitti.

Alıntıları Göster
    Sende aynısını BABANA yap..

Babadan oğula nesil desinler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.