Şimdi Ara

2.el Sony VGN-FZ31E aldım, ne yapacağımı şaşırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer aranızda kullananlar var ise ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu notebook'a XP yüklettim ama sürücülerini bulmakta çok güçlük çekiyorum, gerçi onlar yüklediler ama son sürümler mi iyi performans varir mi bilmiyorum. Sizce Vista mı yükleyeyim ? Çünkü Vista sürücüleri var sadece Sony'nin Türkiye sitesinde.

FN tuşu ile ekran parlaklığı tuşları f5 f6 etkin değil mesela, ne yaptıysam olmuyor.

Ekran kartı sürücüsü güncel mi onu nasıl anlayabilirim ?

• fw21e kullanıyorum vistada performans sıkıntıları yaşarsın ben bile xp ye dönmek isterdim ama daha sonra dediğin gibi driver sorunları var fn tuşları çalışmasada ekran ışıgını açan kapatan küçük program kullanıyolar tuşları sorun etmezsen xp de kalmanı tavsiye ederim wireless driverini bulursun sanırım bide bluetooth çalışmaz belki okadarıda olsun vista nalet kasıyor

Orjinalden alıntı: coskun72

fw21e kullanıyorum vistada performans sıkıntıları yaşarsın ben bile xp ye dönmek isterdim ama daha sonra dediğin gibi driver sorunları var fn tuşları çalışmasada ekran ışıgını açan kapatan küçük program kullanıyolar tuşları sorun etmezsen xp de kalmanı tavsiye ederim wireless driverini bulursun sanırım bide bluetooth çalışmaz belki okadarıda olsun vista nalet kasıyor

Çok teşekkür ediyorum, peki hazır seni bulmuşken sorayım, şu meret touchpad'i nasıl kapatabilirim ve ekran kartımın sürücüsünün güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • ben aşağıdaki adresten xp driverlarını indirdim ve parlaklık tuşları haricinde (blutooth ve camera dahil) herşey çalışıyo.

http://www.sony-asia.com/support/download/240680/product/vgn-fz32g/sectionfirst?site=hp_en_AP_i&subpage=detail

parlaklık için de harici programları deneyebilirsin.

xp sp3 ile birlikte çok daha kullanışlı oluyo kesinlikle.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • trulli kullanıcısına yanıt

Dostum çok teşekkür ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.