|
|
_____________________________
"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
http://www.niyazisaral.net |




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler


kullanıcısına yanıt
kasıtlı bozduğunu nerden biliyorsun yanındamı bulundun adamların ? Hayır mahkemeye versen ne olur hiçbirşey ıspatlayamazsın. Neyin mazereti bu peki ? beş para etmez servis hizmetleriniz bu yüzdenmi kötü yani ?


kanunlar tüketiciyi gerçekten hakkıyla korusa siz piyasadan silinirsiniz. siz ''insanların mağdur olmamasını'' düşünüyorsanız yapacağınız şey ''mağdur etmemektir''. siz önce adınızı temize çıkarın sonra 2. el konularına girin. bir bak bakalım foruma çizgi elektroniğin mağdur ettiği kaç kişi var
Hızlı






