Şimdi Ara

2. El satın almak isteyen dolandırıcılar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ÜRÜNLERİ SATARKEN İYİYDİNİZ.İşine gelen mesajlara cevap vermeiş işine gelmeyenlere ise cevap vermemiş verememiş.Sen buradaki insanları safmı sandın?Neymiş diğer firmalarada haber vermiş.Biliyorsun tabiki eğer sen tek servis olarak ürünleri iade ve değişim yapmazsan diğer firmalar satacak onlarada haber vermişmiş bilmeme.Tek akıllı senmisin burada?Şuradan SAPPHİRE yada EVGA vb... yetkilisi gelsede deseki ben ürünlerimin arkasındayım gel bozulursa iadede alırım yenisiylede değiştiririm ürünümün arkasındayım.Önce bu forumdan klavyeni alır gidersin sonrada servisini kapatırsın bunu unutma!Tüketici ve müşteri her zaman haklıdır!Bunu unutma.;Siz gerek servis gerekse distiribitör olarak paraya doymuşsunuz.Ama güzelliğine güvenme bir sivilce yeter parana güvenme bir kıvılcım yeter derler büyükler.ARKADAŞLAR SİZDE BUNDAN SONRA BAHSİ GEÇEN FİRMALARIN ÜRÜNLERİ ALMAYIN KULLANMAYIN BAKALIM SİNEK AVLAYINCA NE YAPACAKLAR.KİM YA DA HANGİ FİRMA ÜRÜNÜNÜN ARKSINDA DURUYORSA O FİRMADAN ALIN.O DAMI YOK HİÇ ALMAYIN.BAKIN BAKALIM NE YAPACAKLAR.Biraz ürün satıp ellerine para geçince havada uçmuşlar.ŞUNU UNUTMAYIN TÜKETİCİ YOKSA ÜRÜNÜ ALAN YOKSA FİRMADA YOK ÜRÜNDE SİZDE YOKSUNUZ!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Madde yasa felan yok.oldugunuda zannetmiyorum.islerine nasil geliyorsa kamuoyunda oyle bir algi olusturmak istiyorlar.almayin bu adamlarin markalarini olsun bisin.zaten asus 7790 dan gozumden iyice dustuler.

Hukuki olarak sanayi Bakanlığının onayı alınmıştır. Aksini düşünen herkes Tüketici Masalarına şikayet edebilir. Yok "Benim bu işlerle ilgim yok, mağdurum..." diyen zaten beni bulur.

Bu adamların markaları :) kardeşim Asus-Gigabyte-MSI-Asrock-Biosatar-Foxconn-Pegatron (yeni tüm anakartlar), Asus-Gigabyte-MSI-PowerColor/TUL, Sapphire (yani ekran kartların %95) hepsinin servisleri ile konuştum ve bu sahtekarlığı anlattım.

Hayır benim anlamadığım neden insanlar sahtekarlığı savunuyorlar ? İlla buraya 3 ayda satın aldığı 20 ekran kartını (aynı model) nasıl servie gönderip para iadesi alınanların isimlerini mi yazayım; kayıtlarını mı listeleyeyim ? Hepsini savcılığa bildirdik zaten. Bu mesaj sadece insanları uyarmak içindir; bu sahtekarlığa izin vermeyin.

Bence bu insanların adlarınıda yazın herkes bunların ne mal olduğunu görsün ve alışveriş yapmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konu sayesinde ne mal oldukları iyice ayyuka çıktı iyi oldu.bu ...lerden ürün falan almayın aldırtmayın bu saatten sonra.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.