Şimdi Ara

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
19
Favori
104.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu durum işlevini yerine getirirse, harika.
    Referans: Technics - torettodominig - mandayuvasi - NEGA - ilker.d - kachus - Kuvvet_Mira - yasarbinbasi - samimi06 - Kotiledon - mpy - tarikkeskin - Jeffrey - signore - kazuyama - Halit61 - Passat1905 - AMFIBI - electrician - KOND - cengiz_vga - zeus_1907 - gokhank55 - öztin - DeLy56 - odrin34 - madlive - scatterbrain - bgulen - S_A_S - UcuzRoman - sener3e - Quaker - IdontKnoWw - eixs - BaARBAaR - laststate - furkan_10 - khanja - huvanes - mahoni_20 - SDTYZ - exelance_alper - hysteria35 - ayhand28 - DALI - trusen - devrimdoga - garfiens - Cango34 - ozyoldas - 1simon1 - xtrock38 - geek90 - Aedan - casper333 - devriye76 - ankaraharun - J.Jrousseau - erkanrap - tccb44 - mmgurkan - bsn33 - mehmethere - harson - emrecengiz2002 - longinus - gardiyan - KHeto - e_capkan - ultrAslan-BH - tekin-71 - mapel - LyKi0N - yi3diz - bozkurt71 - evoo.9 - TcranberrieS - Justruling10 - TurkeyStar - hamitrf1 - m.uzel...

Yer: İstanbul
    Detaylı bilgi için > PM
    G., Umut
  • Bir istek..

Benim profilm gizli ve böyle kullanmak istiyorum. Ama gizli iken, referanslarımı başkalarının görmesi mümkün olmuyor. Bu referans kısmını ayrı bi sayfa yapsanızda bu durumuda atlatsak ? Hakeza bir çok kişinin profili gizli, ve gerekli bilgiler dükkanda yazıyor zaten..
    Referans: Technics - torettodominig - mandayuvasi - NEGA - ilker.d - kachus - Kuvvet_Mira - yasarbinbasi - samimi06 - Kotiledon - mpy - tarikkeskin - Jeffrey - signore - kazuyama - Halit61 - Passat1905 - AMFIBI - electrician - KOND - cengiz_vga - zeus_1907 - gokhank55 - öztin - DeLy56 - odrin34 - madlive - scatterbrain - bgulen - S_A_S - UcuzRoman - sener3e - Quaker - IdontKnoWw - eixs - BaARBAaR - laststate - furkan_10 - khanja - huvanes - mahoni_20 - SDTYZ - exelance_alper - hysteria35 - ayhand28 - DALI - trusen - devrimdoga - garfiens - Cango34 - ozyoldas - 1simon1 - xtrock38 - geek90 - Aedan - casper333 - devriye76 - ankaraharun - J.Jrousseau - erkanrap - tccb44 - mmgurkan - bsn33 - mehmethere - harson - emrecengiz2002 - longinus - gardiyan - KHeto - e_capkan - ultrAslan-BH - tekin-71 - mapel - LyKi0N - yi3diz - bozkurt71 - evoo.9 - TcranberrieS - Justruling10 - TurkeyStar - hamitrf1 - m.uzel...

Detaylı bilgi için > PM
    G., Umut
  • Sistem üzerinde çalışan arkadaşa yardımcı olacağını düşündüğüm resmi ekliyorum. Ben yorum yaptığımda aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi

expert22,Meneme2002,Sunshine,Endless,necroshine, Mehmetksk (red a!ert),Tsunami41,Colt,Shebumi,Thedevilslieutenant,Toki,kenzar,swcat,ataruz,SkyStar37,peugeot206WRC,obattal,talip,prom,diverfish,naz_eg,fLaVa,amddma,
    erdson,yas,SUPERMAN,isirgan,seso81,mdilbaz,maystor,hasan_arm,zonemaster,sokralaz,hey,teknikel_bilgisayar,alisaglam,Haktan_,by_zyxel,Security,ozogul4,alişeker,wenigma,ismail8484,byerdox,ftangel,superms,sight,hannibal,
    lasguard,AbsoluteZero,ömerözkan,Neosis,MrBlack,samilbb,m_girit,newsagent,HİPER,mrxpsp3,VISION,okan,Enistgok,Frozen_7,megaturk,SAVIAR,cupra,enmisafir,aykutx,Pcdunyasi,10.Lincoln,eXe55,ghostomer,stuka,omusti,ercani,
    netdigital,barisozer83,siyau,webmetin,gokhan1500,Şirin_Baba,Pcdunyasi,asyapage,darkcube,06fthtky,Dilocrom,laptopdonanim,dertlerinsani61,bayrakdar,eric13,erkandere,bluebee,pisimiyav,garuda,ehadbey,Emre.AsLan,pSy!,stanko,
    flexnacht,tappo22,Reyftn,adalbert, serdardiego,melgan,cepdukkani,qwerty38,cmon34,ismail_abi, Kreativ,ozgur0785, Takım_Tamam
  • ''Gönder'' tuşunun görülmesi için resim bıraktım umarım yardımcı olabilmişimdir.

Gördüğünüz gibi alttaki seçenekten %100'ü değiştirip %75 veya %50 yapabiliriz ''Gönder'' tuşu için.

@İzmir - Karşıyaka
    Alışveriş yaptığım kişiler dükkan sayfamda.
    Gittigidiyor kullanıcı profili:http://profil.gittigidiyor.com/theebk_3
  • Arkadaşlar anlmadığım bir konu var;

ben birini referans olarak ekleyebilmek için illaki o kişiye birşey satmam yada o kişiden birşey mi almam gerekiyor???

Yani başka bir yontemi yok mu?

Bilen birileri varmı bu konuyu
    'Geçmişte bir dikili ağaç yetiştirmeyenler, yaşlandıklarında gölgesinde sığınacak bir ağaç bulamazlar.'

۞ Eski Nick : fkose34 ۞
    Tel:05067349953
    Uzak Durulması Gerekenler:Chell, karabulut03 ve santafe.de Neden:(İyi Niyeti Suistimal )
  • 50 tane yorum puan mesajı gelmiş ama bi türlü puanlayamadım gönder tuşu gözükmüyor bende puan veriyorum not yazıyorum ama gönder ikonu yok nasıl edecez şimdi

Orjinalden alıntı: ea_wanted

''Gönder'' tuşunun görülmesi için resim bıraktım umarım yardımcı olabilmişimdir.

Gördüğünüz gibi alttaki seçenekten %100'ü değiştirip %75 veya %50 yapabiliriz ''Gönder'' tuşu için.

ea_wanted senin yaptigin yorum bende cikmadi.

• quote:

Orjinalden alıntı: blckhm

quote:

Orjinalden alıntı: blckhm

gerekli açıklama yapılmamış sanırım ancak şöyle bi güncelleme yapılacak;

- eskiden dükkana eklenmiş ve satılmıştır olarak işaretlenen ilanlarınızda, "referans iste" isminde bir buton gelicek ve tek seferlik eski işlemleriniz için referans isteğinde bulunabileceksiniz.

- imza ve profilinize kendi elinizle yazmış oldugunuz referansları sisteme dahil etme imkanımız bulunmuyor.

iyi forumlar

Referans iste butonu dahil edilmiştir. eski yapılan işlemleriniz için üyeden referans isteğinde bulunabilirsiniz

2 gündür ben bu butonu göremiyorum
    61 kişilik referans listemiz: RooTCrew -poulkilly - apish - dbaggio - espana(psp ve xbox360 kol) - wotn - cappadonna - [uA]Gokhius - Larkyn - yaSiN_AMD - SkiNNy - dampir -erkan44 - bogac05 - MrBlack(2 adet) - Tamer_10 -[C_a_N_e_R] - tetragonidzein - uqurarcn - cursive - kaanim - mta_taha - garuda - GoldenDragon - the c0smic - gotte2bache - NiGhT_W@Lk£r - sensible13 -furkito - serbay_ozturk - gctuzak - fox-mete(2 adet) - prodigy0(ps2) - A-Drive (LG 42 plazma) - muratkan(Philips 5980 HDMI Divx Player) - Tanman(Asus A3N notebook) - Lacrymatoire(xbox)2adet-KaZAaRa(HDMI Kablo)-ridvan1903(20gb xbox360 hdd)-cathedral(ps3-40gb)-nonatri (xboxDVD)-innocent_child(ps3 oyun cod4)-Pmanager-Sivridis- efsane_soldier(ps3 oyun)-magborat-oguz__ (ps3 oyun)-elcompany-SiemensMania-punto(tablet pc)-alig48(ipod touch4g)-erkanuygur(WD player Live)-GürkaN 18(SAMSUNG GALAXY S3)-Hür-Khan(WD player Live)-DarkSalvation(saat)turgutkantar(ipad mini)------KARO-----(mi band)-serkanertekin(2adet ayakkabı)>

• quote:

Orjinalden alıntı: ea_wanted

''Gönder'' tuşunun görülmesi için resim bıraktım umarım yardımcı olabilmişimdir.

BEYLER GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ''GÖNDER'' TUŞU İÇİN YUKARIYA RESİM BIRAKTIM TOPİĞİ TAM OKUMALISINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_wanted -- 5 Mart 2009; 11:48:22 >

• yuh ya tum satis larim dukkanimda kayitli
    hepsine yorum yap diye yolladim hic biri yapmamis
  • "Gönder" tuşunu göremeyen arkadaşlar, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi küçültme yapabilirler,
    veya daha kısa şekilde "F11" tuşuna basın görünür (Internet Explorer için.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedTwelve -- 5 Mart 2009; 13:33:30 >
    unutmayın kı her zaman satıcılar degıl alıcılar da sorunlu olabılır
  • Aynı tip üründen (örneğin anakart ) 2 farklı dükkan satışım var ancak aynı ilan içinde satılmış gösterebiliyorum. çünkü 24 saatte bir ilan açabiliyorum. Dolayısıyla 1 ilandaki ürünler için sadece 1 kişiden yorum alıyorum. satıldıkça yeni ilan açmak gerekecek anladığım kadarıyla...
    Donanım sattıklarım: AACS/Izmir, blackman/Izmir, madd_maxx82/Ankara, Mahapurusha/Ankara., ikista/Istanbul, h3x/Ankara, qube26/İstanbul, easycafe/Izmir, aRşİmET/Ankara, n1ghtwolff/Istanbul, sp@wn/IStanbul, ymskn/Istanbul, 8ball/Izmir, mustafakaplan/istanbul, geforcemx/Bursa, barbarian161/Bolu, plt99/Istanbul, lyrklaunavan/Ankara, Demerzell/Izmir, Cold/Balıkesir, Karandiru/Istanbul, cancan_/Antalya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Ben eski kullanıcıyım eski üyeleri yani eski referanslarımı ekleyemeyecek miyim ?

+1
    -eski referansların eklenmesi
    -kötü niyetli satıcının ilanı satıldı diye sonlandırmayıp yorum yazılmasını engellemesi
    gibi sorunların çözülmesi gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreamSs

sanırım
    -alıcı yorumuna müdahale etme
    -tek ilanda birden fazla satış
    -eski referansların eklenmesi
    -kötü niyetli satıcının ilanı satıldı diye sonlandırmayıp yorum yazılmasını engellemesi
    gibi sorunların çözülmesi gerekiyor.

donanımhaber çıkmaza girdi sanki

Detaylı bilgi için &gt; PM
    G., Umut
  • dukkanda tek tek urunlere ilan acip satildikca yorum almak gerekecek , bence biraz zor olay bu.

Ben tek ilanda (ayni baslik altinda) belki 5-6 tane urun satisi yapiyorum, icinden biri satilinca digerlerini silip tekrardan yeni bir ilan acmam gerekecek simdi, neyse yinede tesekkurler bu sistem icin.
    (EN AZINDAN BIR GIRISIM BİR CALISMA VAR ORTADA)

aksaklık için özür dileriz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.