Şimdi Ara

2.el punto alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Punto sahipleri yardımınıza ihtiyacım var. 2. el bir araç almayı düşünüyorum muhtemel adaylar punto ve polo. Kalite olarak tabiki polo diyeceksiniz ancak fiyat -kalite performansı konusunda kararsızım. Aşğıda biribirine benzer 4 aracın ilanını koydum hangisi alınmalı , daha güvenilir görünüyor bir yorum bırakırsanız sevinirim.

Aşağıdaki ilanlarda ki araçlara eşdeğer polo araçlar 36.000 tl civarında ve polonun ise bu fiyata kaza yapmış araçları (değişen kapı,kaput, tampon ) var. Ayrıca km leri ise daha yüksek. Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Özellikle punto kullanıcıları aracın hangi km lerde ne tür sorunları çıktığını paylaşırlar ise sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2012-model-21.000-km-de-orjinal-133844892/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-omer-faruk-otomotivden-2012-model-punto-evo-144568020/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-punto-evo-dizel-garaj-arabasi-bu-arabada-yok-yok-142730378/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sadece-30000-km-de-temiz-punto-143278751/detay

• beyaz renk cam tavan dolu bi evoyu hiç bir araca değişmem hele polo mu aslaaaaa
  • hasinist H kullanıcısına yanıt
    2007 model 1.4 benzinli / lpgli punto kullanıyorum 83 bin km ye geldi herhangi bir sıkıntı yaşamadım yılda bir rutin bakımlarını yaptırırım onun dışında hiç servise gitmem gerekmedi ne motor arızası nede elektriksel bir arıza yaşamadım. Sorunsuz bir arabadır. 1.3 multijet olarak ta fiat doblo kullandım 90 bin km kadar o araçta da rutin bakımlar dışında hiç servise gitmedim hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Umarım yardımı dokunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

2007 model 1.4 benzinli / lpgli punto kullanıyorum 83 bin km ye geldi herhangi bir sıkıntı yaşamadım yılda bir rutin bakımlarını yaptırırım onun dışında hiç servise gitmem gerekmedi ne motor arızası nede elektriksel bir arıza yaşamadım. Sorunsuz bir arabadır. 1.3 multijet olarak ta fiat doblo kullandım 90 bin km kadar o araçta da rutin bakımlar dışında hiç servise gitmedim hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Umarım yardımı dokunur

Çok teşekkürler hocam , mutlaka yardımı dokunur..
  • 2007 tek kapı 1.4 benzinlu punto aracım vardı ilk arabamdı hayatta değişmem değişirsem belki fiesta düşünebilirim saygılar
  • 30000 km 1.3 punto kullandim, sıkıntı yaratacak bir derdim hic olmadi. Kullanimindan buyuk keyif aldim. Ayni uretim yilina sahip polo hem donanimsiz, hem konforsuz hem tipsizdi. Polo almadigima bir gun bile pisman olmamistim. 2008 model idi ikisi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 de Fiat Punto 2012 Model Bordo Renk Manuel arabamız var Babam bankada çalıştığı için yakarı az bişe arıyorduk denk geldi aldık çok memnunuz arabadan çok konforlu araba gerçekten fiyatını hakediyor biz 2.ci el aldık arabayı 24.000 de bu kmye kadar zevk vermeyen hiç bir şeyi yok servise gitmedik gitmeyiz büyük ihtimal b sınıfı araç için en iyisi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    5 yıl önce açıldı
    Rover alınırmı ? 2. el
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • polo ney ya vw nin üvey evladı sırf amblemi taşıyor diye yapmayın.. dizel evo daha mantıklı ikisi arasında

fiesta rıo ve eveo yada bakın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

polo ney ya vw nin üvey evladı sırf amblemi taşıyor diye yapmayın.. dizel evo daha mantıklı ikisi arasında

fiesta rıo ve eveo yada bakın derim..

+1
  • şuanda grande punto 2008 var seneye satıp inşlh evosunu alacağım bence b sınıfında fiestadan sonra en iyisi.

Tasarım olarak fiesta daha hoş lakin çok dar.
  • Fire motor iyi ama performans dusuk, 77 hp 115 nm tork, 1.3 mjet alın. Dynmic yada min easy yada para varsa lounge

• Alınmaz mı?... 4 gün önce 2012 Punto Evo 1.4 Fire 77 bg Dynamic Dualogic (Skydome Tavan, Evo Kit, Asist Kit, Blue&Me, Evo Siyahı, Bordo Döşeme - 12.000 km) aldım. Beklentilerimin çok üstünde, araçtan memnunum...
  • baktığın araçlar çok iyi, sakın polo düşünme
  • alınır
  • FoxHound kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı neydi sorması ayıp..
  • Punto Candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasinist

Hocam fiyatı neydi sorması ayıp..

31.000 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.