Şimdi Ara

950000 TL'ye 2.el hatchback araç önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu fiyatlara clio, corsa, polo, i20, rio gibi modeller var fakat önceliğim KM'si 100.000'den fazla olmaması ve carplay olmasını istiyorum. Aracı istanbulda kullanacağım ve motorunun yokuşlarda rahat gidebilmesi için motoru ne olmalı teknik bilgim yok yardımcı olur musunuz? ağır hasar kaydı ve değişen olmaması da önemli tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RedDevilStand kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer arayıştayım fakat değişen olmaması neden önemli? Ağır hasar kaydı tamam ama örneğin tampon değişmiş arka kapı değişmiş ne gibi mahsuru var

• Turbo benzinli modelleri tercih ederseniz yokuşlarda bir sorun yaşamazsınız. Bütçeniz ile hem yeni hem de piyasası çok güçlü olan 1.0 tce icon paket Clio tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Polo ya da i20 nin turbo modellerine de bakabilirsiniz ancak Clioya göre daha düşük model olacaktır.

• 1.2 edition opel corsa öneririm. Car play, led far, otomatik uzun far, 16 inc jant, arka disk frenler, elektrikli el freni gibi özellikler standart olur. Bazı serilerde direksiyon ısıtma da oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 ve sonrası 308

• düşük kilometre olmazsa olmaz ise i20 yada Astra K en iyi adaylar gibi gözüküyor

• vaypcnet kullanıcısına yanıt
    İlk defa araç alacağım için teknik bilgim yok denecek kadar az. değişen parçaların kondisyonu nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden de olmaması tercihim ama tabi seçeneklerim daralırsa sizlerin bilgisine danışıp hareket edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Evet bana da clio bu paralara isteklerime en uygunu gibi geldi teşekkür ederim

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Evet bu saydıklarınız beni de etkiledi fakat corsa'ların kısa aralıklarla bakıma gitmesi gerekiyor diye bir şey duymuştum bu doğru mu?

• r10semih kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim astra'ları beğeniyorum corsa veya astra isterim aslında ama yukarıda dediğim gibi diğer markalara göre daha sık bakıma gitmesi gerektiğini duydum doğru mu bilmiyorum tabi

• RedDevilStand kullanıcısına yanıt

Kısa aralıklarla değil, bakım periyodu 1 yıl veya 15bin km. Bakımların serviste yapılması önemli çünkü trigerle ilgili bir sıkıntısı var. Triger değişimi diğer araçlardan erken oluyor yıpranmadan ötürü. Uygun yağ kullanılmalı ve bakımları aksatılmamalı. Şanzımanı 8 ileri tam otomatik, alabileceğiniz en sorunsuz ve sağlam şanzıman

• Astra k alinir bu paralara C segmenti oturaklı bir araç olur.
    Örnek olarak bunlar düşük km hatasız boyasiz olanlar.

1.4t astra k otomatik (temiz bakımlı alır aynı temizlikte kullanırsan özel yağına bakım zamanına dikkat edersen. sorun yaşamazsın.

https://www.sahibinden.com/s/HqRNxkTr

1.4t astra k manuel (dikkat edilirse piston sorunu yaşama ihtimali otomatikten de az)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-2018-cikis-55bin-km-sunroof-hatasiz-ilk-sahibinden-1245719395/detay

1.2t astra k özel seri 145 hp manuel psa degil Gm motorludur. Kayış sistemi yağlı olmasına rağmen kayışlar 1.2 puretechlerden ne hikmetse daha dayanıklı.Daha uzun süre gidiyor. Bu araçta sadece tamirci sıkıntısı olur.Anlayanı az sente aparatı herkeste yok.parça temini de uzun oluyor.

https://www.sahibinden.com/s/PIkx7NMI

1.4 atmosferik astra K manuel tabiri caizse Akmaz kokmaz kombinasyonu

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-1242362799/detay

Dizelide bulunur km si yüksek olanlar veya 2-3 parca boyali olarak. Bütün kombinasyonlarda Benim tercihim bu olur.

https://www.sahibinden.com/s/4ctyxcqA misal km bir tık fazla yine temiz arac.

Başka ne olur t9 308 olur focus 3 hb ler olur. leon ve golf de olur onlarda biraz daha hikayeli (km boyalı parça) olur.
    Gidipte bu paralar b segmenti araclara verilmez.
    Biraz pazarlık payı olab 3-4 parça boyalı focus 4 var dizel otomatik bu paraya yahu .
    https://www.sahibinden.com/s/BllRzKdA

Gecen sene Mayıs'ta bu paraya makyajli 2020 Astra K 1.5 at9 almıştım 52 binde hatasız boyasiz GM motorlu. Piyasa geçen seneye göre biraz yukarı seyrediyor...

Corsa 1.2 leri psa motorudur tek sorunu kayiş değildir buji sorunu da vardır buji kirar ve kırılan buji motora düştüğü icin motor kucakta kala kaliyorsun (psa Peynir ekmek gibi sandık motor satıyor). 2 bakimda birde buji degisecek bu motoru olan araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Mayıs 2025; 15:39:16 >

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu triger yıpranması da kullanıma bağlı herhalde uzun yol hiç yapmayacağım sadece evden işe işten eve

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    İlk attığınız link otomatik olan tam istediğim gibi aslında teşekkür ederim. Astra'ları daha sonra satmak istediğimde müşteri bulması da kolay olur diye düşünüyorum. 1 2 sene sonra satıp C segment bir araç almayı düşünüyorum.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Focus'u baya beğendim c segmenti olarak geçiyor bu sanırım o yüzden bakmadım bu modele hiç sanırım

• BuI kullanıcısına yanıt

makyaj öncesini neden tavsiye etmediniz hocam? Bütçe sebebi ile mi? Çünkü carplay basit bi ünite ile orjinal ekrana entegre edilebiliyor

• loradona kullanıcısına yanıt

Hocam makyajla giderilen birkaç kronik sorunu olduğu için mümkünse makyajlısını almak daha mantıklı.

• BuI kullanıcısına yanıt

1.5 motor için 1.6 dan daha az yakıt yaktığı ama soruna daha açık olduğu ile alakalı çok yorum okudum. Makyajlı 1.6bluehdi eat6-8 bulmak en güzeli olacaktır sanırım ama zor bir kombinasyon gibi

• Astra-Focus-Corolla-Megane ..bunlar ikinci elde sizi tatmin edecek modellerdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.