Şimdi Ara

2 EL PİYASASİNİN GELDİGİ SON NOKTA.PES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-satilik-sipesial-orjinal-hatasiz-cidi-alicilar-arasin-68082635/detay/

Nereye gidecek arkadaslar bu durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hergun acilan bu konulardan biksakda hakikatten haklisin degeri 8 bin olan araci ne fiyata satiyorlar insan utanir 180.000 kmde arac ya belki 0 ini bile daha ucuza almistir yuzduz bizim milletimiz ya utanmada 0 aldigi araci daha pahaliya satmaya caliscak...
  • Vay bea 1998 model corollaya 19.000 istiyor. Aslında bunlara en güzel cevap ilgisiz kalmak ve alıcı bulamamasıdır. Yane değerinden fazla veren insanlara diyorum. Biraz bilinçli olsak kimse böyle uçuk fiyatlar koymaya cesaret edemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-satilik-sipesial-orjinal-hatasiz-cidi-alicilar-arasin-68082635/detay/

Nereye gidecek arkadaslar bu durum?

Hatasızmış araç ondandır..

Şaka bir yana millet iyice suyunu çıkardı..

• Adam keyfi satıcı.Kazıklayacak bir keriz arıyor işte..
  • O da birşey mi bir de buna bakın, bakın ve gülün. :))
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1-6-gli-ac-orjinal-38000-de-ankarada-tek-67539072/detay/

Şaka bir yana ben de 96-98 arası corolla gli arıyorum ama sadece arıyorum. Bu piyasanın gidişatıyla maalesef bu araçlardan alamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawcoo

O da birşey mi bir de buna bakın, bakın ve gülün. :))
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1-6-gli-ac-orjinal-38000-de-ankarada-tek-67539072/detay/

Şaka bir yana ben de 96-98 arası corolla gli arıyorum ama sadece arıyorum. Bu piyasanın gidişatıyla maalesef bu araçlardan alamayacağım.

SİTETMESİ HİÇ KULLANILMAMIŞTIR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • el insaf ne diyelim, gerçi sıfır b sınıfı araçlar bile 50 bin olunca 2. eldede insanlar sapıttı. bu fiyatları verecek olan varmıdır orası meçhul. herkes çakal olmuş birbirini tokatlamaya çalışıyor.. bunlar satılmasa bile böyleleri yüzünden piyasa artıyor. buda internetin zararı bir nevi. her ne kadar karlı görünsede bence pek değil. öncden araçların belirli bir piyasası olur insan ihtiyacı olunca gider araba pazarına satardı aracını, şimdi ise herkesin malı kıymetli. giriyor siteye yazıyor kafasına göre bir fiyat keyfekeder bir enayi düşerse satılır. millette piyasası böyle deyip benim malımın ne eksiği var mantığıyla hareket edince sonuç ortada.

eskiden araç satmak için galericiye kaptırmamak için aylarca beklerdi millet yada eşe dosta giderdi araba şimdi internet saolsun her ne kadar yararlı görülse de piyasanın anasını ağlattı.
  • şaka gibi bizim halkımız dolar eurodan bile daha fazla kur farkı bindiriyor doğuş otoda neymiş bunların yanında cahil bi toplumda yaşıyoruz bunlar gayet normal tavsıyem bu tarz koların acılıp araba sahıbının reklamının yapılmaması
  • Anadoluda corollanın bu kasası cyborg muamelesi görüyor, inanın bu aracı alan çıkacaktır. SW torosların 11-12 ettiği yerde corolla bu fiyata gider.
  • yuh 18.900 mü?
  • quote:

23.000 Tl ne ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

23.000 Tl ne ya.

• Acilmiş,ona acil dayak gerekiyor bence...
  • toyota sorunsuz aga alınır
  • Hocam yanlız o araba 13 14 rahat ediyor. Klimasız ve Abs olmayan aracı. Zaten en çok tutan değer kaybetmeyen aracı olarak biliyorum... Sağlam araç seri araç 14 15 aynı özelliklerde bulursanız kaçırmayın derim.
  • quote:

Eğer km doğruysa 21-22 eder bu.

• gecen mayıstan beri araba arıyorum...
    yazın pahalı bekle,eylül düşer bekle,ekim düşer bekle,kasım düşer bekle...yeniden bahar gelio.
    hala fiyatlarda değişiklik yok
    ama buldum arbamı bu hafta alıcam inş :)
  •  2 EL PİYASASİNİN GELDİGİ SON NOKTA.PES
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.